ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   גלריות הגולשים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=6)
-   -   אב ובנו, יואב טל (99 קילו) וגיימר (https://israelbody.com/showthread.php?t=2788)

d-undertaker 04-12-06 20:25

גיימר נראה טוב מאוד אחי רואים עבודה קשה-אהבתי ת'אמות וכנפיים במיוחד..

יואב - אין לי מילים ..

Night_Wolf 04-12-06 20:30

ציטוט:

פורסם במקור על ידי טל יואב
ווואההה ,
לא האמנתי 57 תגובות כל הכבוד , תודה רבה חבר"ה .

הפתעתם אותי ממש , כפי שעומרי כתב אני יודע שהיד הקידמית שלי והכתפיים חלשות , ולא משנה כמה דגש ועבודה אני שם עליהם אם הם גודלים קצת אז כל שאר החלקים גדלים הרבה יותר והחלקים החלשים פשוט לא עומדים בקצב ולכן הם תמיד בפיגור . הייתה תקופה ארוכה שכל יום ראשון (אחרי מנוחה של שישי שבת ללא אימון הייתי עושה רק כתפיים ויד קידמית אך ללא שיפור ותוצאות משמעותיות .

תודה רבה לכולם על הביקורת הבונה. אני מעריך את זה מאוד. אכן מעודד לצאת לתקופת חיטוב ארוכה ומשעותית. וכפי שהניגרי כתב ובצדק מהניסיון הרב שלו:..." אין באמצע ואין חצי ללכת עם החיטוב עד הסוף" עד אשר אני יורד לפחות ל-9% שומן . לא יודע מה יהיה אז משקל גופי מקווה שקצת מעל 80 אך כפי שאמר לי פעם טורבו : ...."אתה לא יכול לדעת עד אשר אתה מגיע לשם "

לקחתי את כל מה שכתבתם לתשומת ליבי ובכובד ראש .
לצערי אני יודע שבמהלך הדרך אני יאבד גם מאסת שריר לדאבוני מקווה רק שכמה שפחות .
אני מבטיח לעדכן .

ואחרי שתגיע ל 9 אחוז תפגיז מסה חזקה וכל מסת השריר "שאיבדתה" תחזור רק בלי שומן :jockey:

בהצלחה אח יקר!
ד"א איפה החתימה שלך והתמונה שהייתה לך בפרופיל לאן הן נעלמו?:ph34r:

meni32 04-12-06 21:22

בהצלחה בחיטוב. אבל צריכים להיות ריאלים....על 9 אחוז שומן אתה תשקול הרבה פחות מ 80.
אולי 75 וגם זה בעירבון מוגבל לדעתי.

סוליקו 04-12-06 21:27

ואיייי אני מת לראות אותך עם חיטוב ....למרות שאני אוהב את הגוף שלך כך בהרבה !!
תביא חיטוב חזק כמו שאמר night wolf ואחרי זה מסה ענקית ותעלה בלי השומנים !!!
בהצלחה אח שלנו

Gamerrrrr 04-12-06 22:19

ציטוט:

פורסם במקור על ידי d-undertaker
גיימר נראה טוב מאוד אחי רואים עבודה קשה-אהבתי ת'אמות וכנפיים במיוחד..

יואב - אין לי מילים ..

תודה אחי, השבוע בעצם חזרתי לאימונים

Night_Wolf 04-12-06 22:21

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Gamerrrrr
תודה אחי, השבוע בעצם חזרתי לאימונים

יאלה אחי זמן להפגיז!

ד"א מצאתי בYOUTUBE עוד סרטון שלך רציתי לבכות!
אתה ניראה שם קטלני ורואים אותך מתאמן שם ויש שיר יפה ברקע של BON JOVI
אחד הקליפים היפים שראיתי :jockey:

Gamerrrrr 04-12-06 22:26

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Night_Wolf
יאלה אחי זמן להפגיז!

ד"א מצאתי בYOUTUBE עוד סרטון שלך רציתי לבכות!
אתה ניראה שם קטלני ורואים אותך מתאמן שם ויש שיר יפה ברקע של BON JOVI
אחד הקליפים היפים שראיתי :jockey:

או ווהההה :) זה ישן!!!!!!! אני חושב שזה מלפני שנה בדיוק, או משהו כזה,

Night_Wolf 04-12-06 22:28

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Gamerrrrr
או ווהההה :) זה ישן!!!!!!! אני חושב שזה מלפני שנה בדיוק, או משהו כזה,

סרטון חזק אחי :)
כן סמים לב שאתה קטן שם לעומת היום..אבל עדין:jockey:

igorek 04-12-06 22:29

יואב, יש לך מסה עצבנית! אין לי ממש מה להוסיף למה שנאמר ע"י שאר האנשים פה.
שניכם נראים מצויין.
יואב, התחלת את החיטוב או שאתה "בתיכנונים"?

ron_22 05-12-06 09:32

אחלה מסה יואב ,איתי אחלה גוף ,אתה עובד כעת על לעלות מסה?

אהבתי את הסירטונים :jockey:

Eagle 05-12-06 16:05

יואב מסה מעולה, רק חיטוב ותראה מעולה.
וגיימר אני זוכר אותך עם יותר מסה, תעלה מסה.

amir harduf 05-12-06 19:44

יואב... נראה מצויין.. אני לא צריך את התמונות האלה להגיד לך (ראיתי כל אחת מהן שלא תחשוב שלא) כי ראיתי אותך פנים מול פנים וראיתי איזה מבנה יש לך.. רוחב, טרפזים, ידיים, אמות ועוד ועוד...
לדעתי: חיטוב- רק עם אתה בראש לזה ויש לך את הכוחות לזה עם כל הזמן שצריך להשקיע עכשיו במשפחה ודברים אחרים, עם אתה עושה חיטוב.. לא רצחני מידי.. רד ל14-15 ולא יותר.. רק תגיע למצב שמשם אתה יכול לשמור בקלות על מה שיש לך. וכמובן שאתה לא רוצה להוריד מסה בחיטוב עצבני מידי..

בהצלחה בהמשך הדרך ותמשיך לעדכן.. לילה טוב =)

טל יואב 05-12-06 23:05

תודה רבה לכולם במיוחד לאמיר הרדוף ודניאל ברק על המילים הטובות .:jockey: :wiggle: :blush:

האדמור 06-12-06 21:58

היי, הבנתי מחברי הטוב הניגרי שיואב מצפה לתגובה מקצועית ממני אז הנה:
קודם כל כל הכבוד על האומץ להעלות תמונות שאתה באוף סיזן. בודיבילדר לא צריך להתבייש בעצמו כשהוא שמן כי בעצם להיות שמן זה חלק מהמשחק...כמובן רואים מאסה רצינית בפלג גוף עליון(לא ראיתי רגליים). מאסה של אימונים של שנים רבות אני מעריך ,אך נראה שאחוז השומן גבוהה מידי יחסית למאסת השריר הקיימת הכוונה שאחרי חיטוב מקצועי של תחרות אתה תראה יפה מאוד אך לא גדול לפי הציפיות באוף סיזן זאת אומרת שיש יותר מידי שומן מיותר שלא תורם לכלום ולפי דעתי רק יקשה ויאריך את תהליך החיטוב כולו.
בקשר לאיכות וגודל השרירים:
א'-כתפיים חלשות קטנות ולא עגולות במבט מלפנים(כנראה בגלל אחוז שומן גבוהה מידי)יפות מהצד.
ב'-חזה גדול אך לא משורטט ( גם באוף סיזן צריך לראות משהו).
ג'-דו ראשי ארוך ולא קצר (גנטיקה אין הרבה מה לעשות).
ד'-יד אחורית יפה וגדולה מאוד (היא תראה מפלצתית אחרי חיטוב רציני)
ה'-טרפזים יפים וגדולים.
ו'-בטן: אני מאמין שהקוביות נמצאות אך לא ניתן לתת דעה כי אחוז השומן גבוהה.
ז'-אמות יפות וגדולות.
לסיכום אני חושב שיש לך מאסת שריר גדולה והשנים מדברות בעד עצמן. שאתה נמצא על אחוז שומן גבוהה(למרות שאתה באוף סיזן)וזה לא תורם לא להתפתחות השרירים ולא למראה האסטטי. אני יודע שכרגע אתה לא מתחרה אז למה לא להראות קצת יותר טוב?

טל יואב 06-12-06 22:46

ציטוט:

פורסם במקור על ידי האדמור
היי, הבנתי מחברי הטוב הניגרי שיואב מצפה לתגובה מקצועית ממני אז הנה:
קודם כל כל הכבוד על האומץ להעלות תמונות שאתה באוף סיזן. בודיבילדר לא צריך להתבייש בעצמו כשהוא שמן כי בעצם להיות שמן זה חלק מהמשחק...כמובן רואים מאסה רצינית בפלג גוף עליון(לא ראיתי רגליים). מאסה של אימונים של שנים רבות אני מעריך ,אך נראה שאחוז השומן גבוהה מידי יחסית למאסת השריר הקיימת הכוונה שאחרי חיטוב מקצועי של תחרות אתה תראה יפה מאוד אך לא גדול לפי הציפיות באוף סיזן זאת אומרת שיש יותר מידי שומן מיותר שלא תורם לכלום ולפי דעתי רק יקשה ויאריך את תהליך החיטוב כולו.
בקשר לאיכות וגודל השרירים:
א'-כתפיים חלשות קטנות ולא עגולות במבט מלפנים(כנראה בגלל אחוז שומן גבוהה מידי)יפות מהצד.
ב'-חזה גדול אך לא משורטט ( גם באוף סיזן צריך לראות משהו).
ג'-דו ראשי ארוך ולא קצר (גנטיקה אין הרבה מה לעשות).
ד'-יד אחורית יפה וגדולה מאוד (היא תראה מפלצתית אחרי חיטוב רציני)
ה'-טרפזים יפים וגדולים.
ו'-בטן: אני מאמין שהקוביות נמצאות אך לא ניתן לתת דעה כי אחוז השומן גבוהה.
ז'-אמות יפות וגדולות.
לסיכום אני חושב שיש לך מאסת שריר גדולה והשנים מדברות בעד עצמן. שאתה נמצא על אחוז שומן גבוהה(למרות שאתה באוף סיזן)וזה לא תורם לא להתפתחות השרירים ולא למראה האסטטי. אני יודע שכרגע אתה לא מתחרה אז למה לא להראות קצת יותר טוב?

האדמור ,
תודה רבה לך על התשובה המפורטת והדעה המיקצועית שלך חשובה לי מאוד היה לשמוע את דעתך.

הרגליים שלי כרגע חלשות עקב בעיית ברכיים ארוכה ומתמשכת .
למרות שיש לי תאומים ממש מפלצתיים מבלי להשתחצן התאומים שלי הם השריר הכי גדול ומפותח אצלי בגוף , אני בכלל לא מאמן את התאומיים מאז שהייתי קטן הם היו ענקיות .

בקשר ליד קידמית אני לא מרוצה מהגודל אבל , אני מרוצה מהמבנה שהשריר ארוך ולא" כדור טניס" , לא אוהב את מראה ה- "פיק " ביד הקידמית .

קיבלתי החלטה ונשבעתי לעצמי נדר , אני יורד ל-85 ק"ג , מקווה שאני לא יאבד הרבה מאסת שריר בדרך .
שוב תודה על התגובה . :jockey:

Naor Pinto 06-12-06 22:57

ישר כוח

האדמור 06-12-06 23:15

ציטוט:

האדמור ,
תודה רבה לך על התשובה המפורטת והדעה המיקצועית שלך חשובה לי מאוד היה לשמוע את דעתך.

הרגליים שלי כרגע חלשות עקב בעיית ברכיים ארוכה ומתמשכת .
למרות שיש לי תאומים ממש מפלצתיים מבלי להשתחצן התאומים שלי הם השריר הכי גדול ומפותח אצלי בגוף , אני בכלל לא מאמן את התאומיים מאז שהייתי קטן הם היו ענקיות .

בקשר ליד קידמית אני לא מרוצה מהגודל אבל , אני מרוצה מהמבנה שהשריר ארוך ולא" כדור טניס" , לא אוהב את מראה ה- "פיק " ביד הקידמית .

קיבלתי החלטה ונשבעתי לעצמי נדר , אני יורד ל-85 ק"ג , מקווה שאני לא יאבד הרבה מאסת שריר בדרך .
שוב תודה על התגובה . :jockey:

שיהיה בהצלחה!

HHHEELLBBOOYY 07-12-06 13:41

הגיע הזמן שתחליט לרדת במשקל , השומן המיותר לא תורם לכלום

טל יואב 08-12-06 17:58

היום התחלתי לשנות "פאזה " , לאחר שיחה עמוקה והתייעצות עם הניגרי הענק , הלכתי לקניות .
קוטג" 0.5% שומן גועל נפש אני אוכל ומקלל את אביב על מה שהוא כתב לי , זרקתי את המיקס פלקס ועברתי לקורנפלקס רגיל , גם כעת אני שותה חלב 1% ממש מגעיל מים עם צבע .

היום הגעתי לחדר כושר ולראשונה בחיי שלא נגעתי במשקולות כאשר אני בחדר כושר , עשיתי הליכה מהירה עם זמני קצב משתנים במשך 60 דקות .
החלטתי שיום שישי יהיה נטו אירובי בלבד . מלבד ארבע אימוני משקולות בשבוע שבסוף כל אימון הליכה מהירה של 30 דקות על ההליכון .

עוד דבר מתסכל מאוד שאביב כתב לי בתוכנית תזונה היא פרכיות אורז אתמול בלילה אני מת מרעב ובמקום להתפנק על אוכל עשיר אני אוכל קל קר מגעיל עם מלפפון עם קליפה ושוב חושב על אביב "המנייאק " שאכל פיצה ענקית לבד . בכל אופן מקווה להתמיד בתזונה זה לא קל אבל אני יתן לזה צ"אנס .
תודה לאביב על התעללות שלו בי באוכל .:jockey:

shpitz 08-12-06 18:55

ציטוט:

היום התחלתי לשנות "פאזה " , לאחר שיחה עמוקה והתייעצות עם הניגרי הענק , הלכתי לקניות .
קוטג" 0.5% שומן גועל נפש אני אוכל ומקלל את אביב על מה שהוא כתב לי , זרקתי את המיקס פלקס ועברתי לקורנפלקס רגיל , גם כעת אני שותה חלב 1% ממש מגעיל מים עם צבע .

היום הגעתי לחדר כושר ולראשונה בחיי שלא נגעתי במשקולות כאשר אני בחדר כושר , עשיתי הליכה מהירה עם זמני קצב משתנים במשך 60 דקות .
החלטתי שיום שישי יהיה נטו אירובי בלבד . מלבד ארבע אימוני משקולות בשבוע שבסוף כל אימון הליכה מהירה של 30 דקות על ההליכון .

עוד דבר מתסכל מאוד שאביב כתב לי בתוכנית תזונה היא פרכיות אורז אתמול בלילה אני מת מרעב ובמקום להתפנק על אוכל עשיר אני אוכל קל קר מגעיל עם מלפפון עם קליפה ושוב חושב על אביב "המנייאק " שאכל פיצה ענקית לבד . בכל אופן מקווה להתמיד בתזונה זה לא קל אבל אני יתן לזה צ"אנס .
תודה לאביב על התעללות שלו בי באוכל .:jockey:

אין מה לעשות ידידי היקר!!

לכל דבר יש מחיר....

כל הכבוד, בהצלחה ותעדכן!

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 11:43.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ