![]() |
ציטוט:
אבל סתם לבוא ולהעיף אנשים זה אשכרה פוזה ואנשים כאלה זה הדבר שאני הכי שונא בעולם ולא רק אני |
למה אתה עושה סקוואט בסמית'?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אתה כל כך טועה |
הכי הארדקור בירושלים זה איירון ג'ים
|
ציטוט:
מעולה שבגלל אנשים כמוני ילדים לא חוזרים לחדר כושר זאת המטרה!!! שהלוזרים שבאים לשחק לא יכנסו לחדר כושר וישבו על המכשירים שילכו לשבת על הזין אחד של השני במקום ויעופו לי ולשאר החבר'ה הרציניים מהדרך!!!#!$ |
ציטוט:
|
ציטוט:
:whistle: |
ציטוט:
להזכירך שאני גם כזה? ויאואיאויאיאו יאו..אם היית מעיף אותי ממכשיר..זה היה ניגמר בבכי...(ולא שלך...) :S חח יש גם ילדים רציניים.. |
ציטוט:
ראיתי תמונות שלך ואתה באמת סוס אבל תבין שגם הסוס הכי גדול בעולם הוא לא אלוהים וכן כן אתה לא אלוהים והחדר כושר לא שלך ואתה לא תחלט מי יתאמן בו זה שיש ילדים שהם סתם יושבים זה נכון אבל לא דיברת על זה דיברת על זה שאתה מעיף את כולם.. כמו שאמרת את כל ה"שחיפים" כנראה עד עכשיו נפלת על שחיפים אלמושים.. חכה יבוא לך שחיף עם קצת גב תאמין לי זה לא יגמר בטוב ושוב אני אומר החדר כושר לא שלך ואתה לא תחליט את מי להעיף מהמכשירים כי אתה רוצה להתאמן אתה תחכה כמו כולם |
סעמקק ניר חפרתה לבן אדם הוא התכוון לשחיפים שבאים לזיין תשכל ולא להתאמן ועוד מעיזים להעיר אל צורת האימון שלך אתמול בא לי איזה הומו אחד בזמן סט סקוואט שבקושי דוחק ארבעים קילו אם עצת אימונים של" אחי תעבוד יותר חזק על הבטן" כולנו מכירים אותם וכולנו מסכימים איתו מבחינתי שהזדיינו מהמכון
|
ציטוט:
איך כל הדפוקים האלה נופלים דווקא עלייך. נראה לי אתה צריך דחוף להחליף מכון. אחרי הכל החדר כושר שאתה מתאמן בו זה לא חדר כושר של בודי בילדרים. |
אחי אני מתערב איתך שאתה נראה פי 1000 ממנו בלי לדעת מיהו אפילו...לדעתי הוא סתם מקנה....גם לי כולם אומרים שאין לי זין מהאבקות ושאני לא גבההתי מאז שהתחלתי להאתמן וכו'..
|
אם אתה גר בירושלים...תגיע לIron Gym ותראה מה זה להתאמן הארדקור ולא כול הזבל-גיי-וינגייט חרא הזה....מישה יעשה ממך בן אדם...תראה מה זה טירוף.
|
תתלונן עליו למנהל המכון
|
ציטוט:
|
בונא נראה לי שאפילו פינג פונג יותר מפותח בארץ מפיתוח גוף :laughing:
|
ציטוט:
שמעתי אבל ציוד מעפן של החיים וישן :boxing: |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 13:42. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ