![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
מה יש לעשות עם הבחורה?
אתה בא, "יש לך משו בפה? מסטיק משו? לא "אוקי קחי" מוציא ושם . או גרסה מנומסת "תעשי ככה עם היד" (אומר לה לפתוח אותה כמו בשביל לקבל כיף) ושם אותו שם. לא צריך לסבך הכל. |
ציטוט:
|
חחח חייב חוש הומור כנראה וגם להיות קשוח, אה?
|
אתה יכול לקנח את האף ואז לפתוח את הנייר ולהראות לה,תמיד עובד...
|
ציטוט:
אחד הפוסטים החזקים לפותח הפוסט: אח שלי אם הבנתי אותך נכון לבחורה כזו תגיד "מזה בא לי עלייך" משהו בסגנון של כמה את סקסית ותנשך שפתיים |
ציטוט:
|
אסור להגיד לבחורה "בא לי עלייך", כי אז היא עשתה מה שרצתה, גרמה לך להודות בזה שבא לך עליה ואתה לא מהווה אתגר יותר בשבילה.
|
עצם זה שתמדבר איתה אז היא יודעת שבא לך עליה במיוחד אם היא נעל
בכל מקרה הכפרע כפרע של חולון בת ים דווקא זורומות על המשפטים האלו אחויה |
ציטוט:
ninja לא הבנת שלהיות ערס זה לא דבר טוב? |
ציטוט:
|
תשים את השיר הזה ברקע http://www.youtube.com/watch?v=ItnVK3D1YoQ
קפוץ ערום על המיטה ותירקוד סלסה |
מה אפשר לעשות עם בחורה ?! לשחק שח מט למשל
|
ציטוט:
|
נגיד אצלי אניחנו מדברים והכול ניגמר מה לדבר יש כזה שקט ומתנשקים ואז כבר זורמים
אתה לא צריך לחשבב כול צעד זה לא מלחמה שהם לא מתכננים דברים אתה תפסיד |
אם אין לך על מה לדבר עם בחורה ,
לא יתפתח מ זה כלום חוץ מסטוץ חד פעמי. בשביל להשיג מישהי בא ופן רציני, צריך שהיא לא תיההי לך סתם בת זוג, ומישהי שאתה נמשך אליה, אלא אשכרה חברה, שאתה יעכל לדבר איתה על כל דבר בדיוק כמו עם החברים שלך. אלא אם כן אתם רוצים לחסוך במילים והרבות במעשים אז בהצלחה גם בזה :) |
ציטוט:
לחסוך זה טוב................ |
חסכמים!
|
חח וואלה היה נחמד ביותר, דבר ראשון נסעתי לבקעת הירדן (בחיים אל תסעו לחור הזה!), ואז מה שארבל אמר כל כך היה צודק...
התעניינתי באיזה אחת אבל היא קצת שמה זין כזה ולא הכי התעניינה בי, כאילו דיברנו קצת, ואז היא הלכה לה, בקיצור הייתה עוד אחת שרצתה אותה אז הלכתי איתה לפינה קצת בישוב (זה ישובים של 30-20 משפחות אז יש הרבה פארקים ויערות) וחזרתי אחרי 15 דקות ככה שסתם התנשקתי איתה כי היא הייתה שיכורה מתה ונמרחה עלי. בקיצור, רק חזרתי וזאתי שרציתי ראתה שבאתי עם הילדה הזאת, אז היא התחילה לבוא לשאול מה איפה היית והכל, כאילו היא הייתה מתה שישימו עליה קצת זין ויהיו מניאקים איתה. אחרי זה קיצר היא לקחה אותי לבד לסיבוב בישוב דיברנו הרבה עד שמצאנו מקום לשבת ואז תוך שניה כשישבנו כבר לבד באתי נישקתי אותה וקרה מה שקרה. :) אבל וואלק לא נעים לי, אחרי זה הלכתי לישוב אחר בבקעת הירדן ולפחות חירמנתי איזה עוד 3 בנות אבל בנות 15-14 ככה בכיתות ח-ט כי שיעמם לי... לא נעים, אני משדל אותם כבר בגיל צעיר. תודה לכולם, זה באמת לא כזה מסובך אחרי הכל, רק צריך להתאמן! |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:08. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ