ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   תזונה ותוספים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=5)
-   -   רוצה לפנק אותי בתוסף תזונה לשנה הבאה (https://israelbody.com/showthread.php?t=26469)

SiX PACK 30-12-07 23:46

אני מתחרט על שפתחתי ת'פוסט הזה....... :no:

Blabla144 30-12-07 23:53

ציטוט:

פורסם במקור על ידי SiX PACK
אני מתחרט על שפתחתי ת'פוסט הזה....... :no:

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לדעתי תסמוך על משה בינתים לכל הטענות שלו יש בסיס וסימוכין.
וכל השאר כמעט כולם זרקו מילים באוויר או פשוט המליצו על המ שכולם ממליצים בלי לדעת למה בכלל שזה קריאטין טהור.
שלדעתי הבעיה היחידה שיכול לצוץ לך מלקיחת פורומלות קריאטין שונות הם שלא על כל בנאדם קריאטין משפיע!
בהצלחה אחי

SiX PACK 30-12-07 23:55

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Blabla144
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לדעתי תסמוך על משה בינתים לכל הטענות שלו יש בסיס וסימוכין.
וכל השאר כמעט כולם זרקו מילים באוויר או פשוט המליצו על המ שכולם ממליצים בלי לדעת למה בכלל שזה קריאטין טהור.
שלדעתי הבעיה היחידה שיכול לצוץ לך מלקיחת פורומלות קריאטין שונות הם שלא על כל בנאדם קריאטין משפיע!
בהצלחה אחי

כן אני מקשבי למשה אבל יש דבר אחד שעדיין מעסיק אותי, וזה התגובות של האנשים שהתנסו בנאנו..

אבל אני יתחיל בקראטין מונו ואז עדיין אפשר לעבור הלאה לנאנו או משהו בסגנון לא..?

m0she 31-12-07 00:55

תמיד אפשר לנסות דברים חדשים.

ציטוט:

פורסם במקור על ידי erezg
תוכל לתת מעט פרטים נוספים אודות המחקר ?

האם המסקנות תקפות רק עבור צריכה של קפאין ביחד עם קריאטין, או שגם באותו יום (הפרש של כמה שעות) ?
על כמה אנשים נערך המחקר ? עם כמה גרם קריאטין / קפאין ?
איך מדדו את זה.

בקיצור, אם תוכל לשלוח לי את המחקר המלא אני אשמח

erezhustla {AT} gmail.com . תודה :flowers:

המחקר נערך על 9 גברים. היו 3 קבוצות: קבוצת פלצבו, קבוצת קריאטין [חצי גרם קריאטין פר קילוגרם ליום] או קריאטין [אותה כמות]+ קפאין [5 מ"ג פר קילוגרם ליום].

אתה יכול לקרוא את האבסטרקט פה - http://www.ncbi.nlm.nih.gov/sites/en...indexed=google

משום מה אין גישה למחקר המלא כרגע, אני אנסה להשיג אותו. זה מאוזכר גם בexercise physiology של כץ וכץ.

Sugarzaza 31-12-07 01:51

ציטוט:

פורסם במקור על ידי m0she
תמיד אפשר לנסות דברים חדשים.

המחקר נערך על 9 גברים. היו 3 קבוצות: קבוצת פלצבו, קבוצת קריאטין [חצי גרם קריאטין פר קילוגרם ליום] או קריאטין [אותה כמות]+ קפאין [5 מ"ג פר קילוגרם ליום].

אתה יכול לקרוא את האבסטרקט פה - http://www.ncbi.nlm.nih.gov/sites/en...indexed=google

משום מה אין גישה למחקר המלא כרגע, אני אנסה להשיג אותו. זה מאוזכר גם בexercise physiology של כץ וכץ.

מעניין למה הם לא לקחו מספר יותר נורמלי של נבדקים, בכל מקרה ח"ח על הרפרנס

m0she 31-12-07 02:11

בעקרון, אם המדגם קטן והתוצאות בכל זאת מובהקות סטטיסטית זה אומר שההבדל היה מאוד גדול. יש הרבה מחקרים שבהם התוצאות לא יוצאות מובהקות רק כי לא לקחו מספיק נבדקים. הידעת שאת המחקרים שקבעו את הסטנדרטים לשתיית מים בצה"ל ערכו על 10 משתתפים בלבד? לא בכל מחקר צריכים מאות משתתפים.

OMRI-TURBO 31-12-07 10:54

משה, ההמלצה שלך לאנשים שלוקחים קריאטין זה 5 גרם לפני אימון , וביום בלי אימון גם לקחת? מה זה יתן לקחת אותו ביום בלי אימון?

Arsan 31-12-07 11:17

ציטוט:

פורסם במקור על ידי m0she
בעקרון, אם המדגם קטן והתוצאות בכל זאת מובהקות סטטיסטית זה אומר שההבדל היה מאוד גדול. יש הרבה מחקרים שבהם התוצאות לא יוצאות מובהקות רק כי לא לקחו מספיק נבדקים. הידעת שאת המחקרים שקבעו את הסטנדרטים לשתיית מים בצה"ל ערכו על 10 משתתפים בלבד? לא בכל מחקר צריכים מאות משתתפים.

ישנם עוד מחקרים אשר ממחישים שקריאטין וקפיאין באים בהתנגשות או רק המחקר הזה מ1996?

Blabla144 31-12-07 11:35

ציטוט:

כן אני מקשבי למשה אבל יש דבר אחד שעדיין מעסיק אותי, וזה התגובות של האנשים שהתנסו בנאנו..

אבל אני יתחיל בקראטין מונו ואז עדיין אפשר לעבור הלאה לנאנו או משהו בסגנון לא..?

כן ברור שאפשר לעבור .
אני גם בפגישה הבאה עם גיל יקח קריאטין מונו. הכי זול ויעיל לפי מה שאומרים רק כדי לבדוק אם יש עליי השפעה לאחר מכן אם יש השפעה עליי אני יביא מחול את הנוז ננסה אותו..

SiX PACK 31-12-07 17:04

ציטוט:

כן ברור שאפשר לעבור .
אני גם בפגישה הבאה עם גיל יקח קריאטין מונו. הכי זול ויעיל לפי מה שאומרים רק כדי לבדוק אם יש עליי השפעה לאחר מכן אם יש השפעה עליי אני יביא מחול את הנוז ננסה אותו..

כמה עולה קראטין מונו..? מישהו מציע למכור לי ב 10€... לא זוכר איזה קמות בדיוק...

israel2290 31-12-07 17:55

10 יורו פאק איזה זול הייתה צריך ישר לחטוף

Blabla144 31-12-07 18:12

ציטוט:

כמה עולה קראטין מונו..? מישהו מציע למכור לי ב 10€... לא זוכר איזה קמות בדיוק...

600 גרם כאן 200 שקל :):):):) ..
מלא כסף עוד מעט אני נוסע לאירופה לטיול אז אני יקנה שם תנוז ועוד כמה דברים..
לונדון גרמניה כנראה ואירלנד חחח:)

rrkk 31-12-07 19:49

ציטוט:

600 גרם כאן 200 שקל :):):):) ..
מלא כסף עוד מעט אני נוסע לאירופה לטיול אז אני יקנה שם תנוז ועוד כמה דברים..
לונדון גרמניה כנראה ואירלנד חחח:)

אם אתה מתכוון לקנות במערב אירופה מוצרים שהם תוצרת ארהב חשוב שנית. המחירים שם לא יותר זולים מהארץ ולפעמים אפילו קצת יותר יקרים.
יש חברות אירופאיות שאנחנו לא מכירים . מוצרים שלהן יעלו לך פחות.
לא שווה לחכות לחול ולבזבז כסף זר על קנית תוספים במערב אירופה. אם ייצא לך לטוס לארהב אז כמובן שווה לקנות ודא גם בפולין מצאתי תוספים מוכרים לנו במחירים נמוכים וכמובן גם בהודו שזה כיוון אחר לגמרי...
כל מה שכתבתי זה על סמך בדיקה אישית שלי

Blabla144 31-12-07 19:57

ציטוט:

פורסם במקור על ידי rrkk
אם אתה מתכוון לקנות במערב אירופה מוצרים שהם תוצרת ארהב חשוב שנית. המחירים שם לא יותר זולים מהארץ ולפעמים אפילו קצת יותר יקרים.
לא שווה לחכות לחול ולבזבז כסף זר על קנית תוספים במערב אירופה. אם ייצא לך לטוס לארהב אז כמובן שווה לקנות ודא גם בפולין מצאתי תוספים מוכרים לנו במחירים נמוכים וכמובן גם בהודו שזה כיוון אחר לגמרי...

ההבדל ששם לא אני משלם אחי :)

SiX PACK 31-12-07 21:43

ציטוט:

פורסם במקור על ידי rrkk

פה בגרמניה החלבון של אופטימום עולה כמו בארץ (60€) אבל אנשים מרוויחים פה יותר אז זה בעצם יותר זול.. אני עדיין מזמין רק אופטימום......... יש פה מלא חברות שמעולם לא שמעתי עליהם, אבל לא רציתי לנסות כי אני לא מכיר..... לדוגמא הקראטין שהציעו לי הוא מחברה לא ידועה, תוצרת גרמניה.....

האם המוצרים הם באותה הרמה עם הבדלים מינורים או שעדיף להזמין את החברות המוכרות שבאר"הב?

SiX PACK 31-12-07 21:43

ציטוט:

פורסם במקור על ידי rrkk

פה בגרמניה החלבון של אופטימום עולה כמו בארץ (60€) אבל אנשים מרוויחים פה יותר אז זה בעצם יותר זול.. אני עדיין מזמין רק אופטימום......... יש פה מלא חברות שמעולם לא שמעתי עליהם, אבל לא רציתי לנסות כי אני לא מכיר..... לדוגמא הקראטין שהציעו לי הוא מחברה לא ידועה, תוצרת גרמניה.....

האם המוצרים הם באותה הרמה עם הבדלים מינורים או שעדיף להזמין את החברות המוכרות שבאר"הב?

Blabla144 31-12-07 21:46

ציטוט:

זה תלוי בשם של החברה תיבדוק על החברות האלה.
בעיקרון העניין שעל החברות המוכרות אופטימום צ'מפיון MRM וכו אפשר להיסתמך.
הם ידועות כחברות עם מוניטין טוב!
וכמובן שיש גם חברות בחול שאנחנו לא מכירים שלא פחות טובות מהם אם לא יותר.

m0she 31-12-07 22:23

ציטוט:

פורסם במקור על ידי OMRI-TURBO
משה, ההמלצה שלך לאנשים שלוקחים קריאטין זה 5 גרם לפני אימון , וביום בלי אימון גם לקחת? מה זה יתן לקחת אותו ביום בלי אימון?

ההמלצה היא לקחת קבוע כדי להעלות את רמות הקריאטין ולשמור עליהן גבוהות. כשלוקחים 5 גרם זה לא משפיע מיד, בד"כ לוקח לקריאטין כמה ימים עד שיש שיפור - מהסיבה שלוקח לרמות הקריאטין זמן לעלות.

Arsan, זה צויין גם בexercise physiology, אני אחפש עוד מחקרים בכל אופן.

THE_JUGGERNAUT 31-12-07 22:49

ציטוט:

לדוגמא הקראטין שהציעו לי הוא מחברה לא ידועה, תוצרת גרמניה.....

מיוצר בגרמניה לא נשמע לי רע....ובכלל, להריץ חיפוש קטן על השם של החברה באינטרנט זה לה בעיה

CriminaL 31-12-07 22:51

m0she- שמתי לב שאתה בחור שמבין בתחום הזה רציתי לשאול אותך איך הקריאטין סל מאס לעומת קריאטין רגיל(מונו)?יש הבדל משמעותי(חוץ מהמחיר) בחינת כוח ואנרגיה?

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:59.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ