ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   רק 17 שנות מאסר לאב שהפך את בתו לשפחת מין! (https://israelbody.com/showthread.php?t=2614)

Night_Wolf 28-11-06 22:17

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Leo
סעמק אין לי כוח להתווכח איתכם יותר.......

זאב לילה יקר , קודם כל תלמד לדון בנושא כמ בן אדם ולא כמו איזה ערס שרב מכות ברחוב אחרי זה אולי גם יהיה לך השפעה מסויימת על נושאים כאלה ואחרים

והליאו הזה ירה בו בראש , אבל החוק זה לא קוף שפועל מהתחת שלו ומהעצבים

השפעה על נושא?!חחחחחחחחחחחחחח
אתה זה שחותר מהנושא של אונס קטינה לאנגולה ולבולשיט שלא מענין אף אחד פה רשמתי לך כבר שבאנגולה תיפול פצצת אטום זה לא מענין אותי כלל וכלל אני אפילו יגיד בישבילך אמן :jockey:

והדיעה שלי לא צריכה להשפיע על בן אדם אם דיעות פסיכיות כמו שלך,וזאת גם לא המטרה שלי אני הבאתי את הדיעה שלי בדיון הזה והדיעה שלי שאנשים כמו בני סלע לא מגיע להם לחיות בכלל ועובדה שהם כלכך שנואים שאפילו בכלא הם יושבים בבידוד ועוד דיעה שהבאתי בפורום שאתה פסיכי ולא יודע איפה הוא חי!
וערס שרב מכות ברחוב חחחחח ? תקרא לי איך שאתה רוצה אני בן אדם שאוהב לצחוק ולהיות סחבק אם כולם ומכבד את כולם בפורום הזה!
אבל שאני רואה דפקטים כמוך שמצוטטים פושעים ונותנים להם היזדמנויות או שחושבים שאנחנו "רוצחים" ושאנחנו "רעים" כי אנחנו יורים על הפלסטינים המסכנים קצת כי הם שולחים אלינו מחבלים אז אני יגיד עלייך בידיוק מה שאני רוצה ויצא עלייך בפול גז!
ובו נחזור לנושא שלך של הדמוקרטיה אם כבר העלתה תנושא הלא קשור הזה.."חוק זה לא קוף שפועל מהתחת שלו מעצבים"?,חבל שאת החוקים במדינת ישראל כותבים בגן החיות ...

יאלה תעבור לגור באנגולה
להיתראות :diractor:

Leo 28-11-06 22:18

ציטוט:

פורסם במקור על ידי OMRI-TURBO
:ph34r: :ph34r: :ph34r:
הספרדים הם קטולים

כן אבל הם לא רוב מוחלט שאפשר לומר שהקתולים עשו את זה , הקתולים רובים היו דיי פציפיסטים בעסק , כל העינויים היו של הממשלה :>

אפילו גליליאו איך שקוראים לו זכה למאסר בית ולא הוצא ממנ וכלום בחקירות למרותזאת קודמו הספרדי לא זכה ליחס איל לומר , טוב...

Night_Wolf 28-11-06 22:20

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Gamerrrrr
מערכת המשפט הליברלית?? הלוואי וזה היה מסתכם שם....לצערי החברה הפתוחה לכל דיעה של אפילו לפושע יש זכויות פגע בנו. היום משתלם להיות פושע, בכלא אתה מקבל ארוחות, מיטה, אתה יושבים עם חברים לעסק, הרי כולם יושבים בכיף ומעשנים ויש להם טלפון והאוכל עשיר וטעים, "אז מה אם הם רצחו?? אז מה אם הם אנסו?? הם לא בני אדם??!?!"

:):):):) אתה שוכח דבר אחד חשוב לציין אחי היקר!
שהיום בחלק מהבתי כלא בחצר יש גם מיטות בנצ'פרס ודמבלים כדי שהאסירים יוכלו להפוך להיות בודיבילדרים ושלא ישעמם להם ..כמו הסרטון שמישהו לא ממיזמן העלה על תחרות פאוורליפטינג שהייתה בכלא שהאסירים התחרו בה...:jockey:

Leo 28-11-06 22:20

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Night_Wolf
שהיום בחלק מהבתי כלא בחצר יש גם מיטות בנצ'פרס ודמבלים כדי שהאסירים יוכלו להפוך להיות בודיבילדרים ושלא ישעמם להם ..כמו הסרטון שמישהו לא ממיזמן העלה על תחרות פאוורליפטינג שהייתה בכלא שהאסירים התחרו בה...:jockey:

אז אתה לא מסכים איתי שבמקום משקולות הם צריכים להרים חומרי גלם לייצר דברים נגיד לבתי ספר וכו'?

Gamerrrrr 28-11-06 22:21

ציטוט:

ד"ר אלון העלה :)

ובקשר לליאו והחשש שאנחנו נגיע לעמדות כוח..............יש עוד כמה שנים אבל אל תדאג :jockey:

OMRI-TURBO 28-11-06 22:22

בכל אירופה בין אם זה האמפריה הרומית, או תקופת הצלבנים והתנצרות מערב אירופה ההמרה של הדת היתה בעזרת החרב, לא תתנצר זה הסוף שלך.
רוב היהודים שנהרגו במסעות הצלב נהרגו ע"י העמים המערב-צפון אירופאים.

VoRteX 28-11-06 22:22

כיום הפושעים הגרועים ביותר מתרגלים לחיים בבית כלא, יש כאלה שנהנים מהטבות שונות שם, פשוט לא יאומן איך לחלאות המין האנושי נותנים לקיים חיים נורמלים בתוך הכלא במקום לכלוא אותם בחדר מטר על מטר עם ארוחה וחצי ביום, בלי שירותים ומקלחת.

Night_Wolf 28-11-06 22:23

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Leo
אז אתה לא מסכים איתי שבמקום משקולות הם צריכים להרים חומרי גלם לייצר דברים נגיד לבתי ספר וכו'?

לא!!! למה שהאסירים הזבלים האלה יקבלו עבודה?במקום שכל המובטלים במדינה יקבלו???שכל העולים החדשים שבאים למדינת ישראל כדי להיות חלק מעם ישראל ואין להם פרוטה שימצאו עבודה צנועה וירוויחו את הלחם שלהם ביושר במקום לשבת באיזה חור בלי שום דבר לאכול?למה שהאסירים יקבלו מה שלא מגיע להם?!?!??!:diractor:

OMRI-TURBO 28-11-06 22:23

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Leo

כן, זה מה שיעשו כל הפושעים האחרים, עבודות כפייה.(ללא תמורה)
אלה שיעשו פשעים חמורים יצטרכו להענש בצורה ברוטאלית ששווה את הפשע שעשו.

Leo 28-11-06 22:24

ציטוט:

פורסם במקור על ידי VoRteX
כיום הפושעים הגרועים ביותר מתרגלים לחיים בבית כלא, יש כאלה שנהנים מהטבות שונות שם, פשוט לא יאומן איך לחלאות המין האנושי נותנים לקיים חיים נורמלים בתוך הכלא במקום לכלוא אותם בחדר מטר על מטר עם ארוחה וחצי ביום, בלי שירותים ומקלחת.

אז במקום להתווכח בקללות עלי תסכימו שצריך להפוך אותם לפרודוקטיביים (בצורה מסויימת)

Gamerrrrr 28-11-06 22:25

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Leo
כן אבל הם לא רוב מוחלט שאפשר לומר שהקתולים עשו את זה , הקתולים רובים היו דיי פציפיסטים בעסק , כל העינויים היו של הממשלה :>

אפילו גליליאו איך שקוראים לו זכה למאסר בית ולא הוצא ממנ וכלום בחקירות למרותזאת קודמו הספרדי לא זכה ליחס איל לומר , טוב...

קתוליים פציפיטים??? קתוליים הם הזרם האדוק ביותר!! אתה לא שמעת אף פעם על ארגון הIRA?? או RIRA?? או PIRA?? או ULA?? ככול שאני מתקדם ככה התנועה הטרוריסטים קרובה יותר לדת הקתולית

Leo 28-11-06 22:26

ציטוט:

לא!!! למה שהאסירים הזבלים האלה יקבלו עבודה?במקום שכל המובטלים במדינה יקבלו???שכל העולים החדשים שבאים למדינת ישראל כדי להיות חלק מעם ישראל ואין להם פרוטה שימצאו עבודה צנועה וירוויחו את הלחם שלהם ביושר במקום לשבת באיזה חור בלי שום דבר לאכול?למה שהאסירים יקבלו מה שלא מגיע להם?!?!??!:diractor:

מי אמר שישלמו להם בתמורה, זאב לילה

גיימר , לא ממש , אני רק אמרתי מה שאני וכר בערך מערוץ ההיסטוריה

Night_Wolf 28-11-06 22:26

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Gamerrrrr
ד"ר אלון העלה :)

ובקשר לליאו והחשש שאנחנו נגיע לעמדות כוח..............יש עוד כמה שנים אבל אל תדאג :jockey:

הלו איתי שלא תשכח אחי איפה אנחנו נמצאים...קודם אולימפיה אחר כך עמדת כוח!
בידיוק כמו ארנולד:jockey:

VoRteX 28-11-06 22:26

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Leo
אז במקום להתווכח בקללות עלי תסכימו שצריך להפוך אותם לפרודוקטיביים (בצורה מסויימת)

קודם כל לא קיללתי אותך ולדעתי Night Wolf עשה טעות שהוא "נפל" עליך ככה למרות שאני יודע שהוא בחור טוב...
וכן בהחלט אפשר לנצל את הפושעים היטב, אבל לא לתת להם להנות, לאחר שהם רצחו\אנסו לך תדע מה הם עשו.
לדוגמה: רוצחו של ראש ממשלת ישראל - יגאל אמיר, זכה להתחתן, ואולי בקרוב יהיו לו גם צאצאים.

OMRI-TURBO 28-11-06 22:26

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Leo

להפוך את כל האסירים הרגילים לעבדי כפיה,ללא שום תשלום ותמורה חוץ מפרוסת לחם ומרק(בלי חלבון אפילו):jockey:
ובקשר לפושעים הפסיכופטיים, להעניש אותם בצורה אבסולוטית שמשם אין דרך חזרה, הרי ברגע שפושע סיים לרצות את עונשו הוא משתחרר, ולפעמים בורח.

Night_Wolf 28-11-06 22:28

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Leo
מי אמר שישלמו להם בתמורה, זאב לילה

אתה שוב פעם לא מבין!
למה להביא להם בכלל משהו לעשות?מה לא הבנתה שלא מגיע לחלאות האלה לחיות !
למה להביא להם פתרון של בעיה שלא קשורה אליהם תקרא תהודעה הקודמת שלי שוב פעם :diractor:

OMRI-TURBO 28-11-06 22:28

מתחיל באנדי! :diractor: :diractor: :diractor:
נדבר עוד חצי שעה.

VoRteX 28-11-06 22:29

חחחח משהו לא הכי קשור אבל הרג אותי:
http://eli-hai.com/ManHunt/beni.png
(זה בני סלע בתמונה)

Night_Wolf 28-11-06 22:30

ציטוט:

פורסם במקור על ידי OMRI-TURBO
מתחיל באנדי! :diractor: :diractor: :diractor:
נדבר עוד חצי שעה.

איזה ערוץ זה אחי ?!?!!
(יש לי יס)

OMRI-TURBO 28-11-06 22:31

ציטוט:

איזה ערוץ זה אחי ?!?!!
(יש לי יס)

:):):):) זה רק בהוט, כמו כל התוכניות הטובות.
כל יום, 3 פעמים ביום.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 19:25.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ