ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   בכמה עליתם במשקל ובכמה זמן עשיתם זאת? (https://israelbody.com/showthread.php?t=2606)

SkyLiNe 30-11-06 22:50

חה חה חה

Night_Wolf 30-11-06 22:55

ציטוט:

פורסם במקור על ידי SkyLiNe
חה חה חה

מה מצחיק אותך?חחחח אתה צוחק על ההיתקדמות שלי?

גבר הייתה מת להרים רבע מהמשקל שאני מרים ואצלי החזה זה השריר שהכי קשה לי לפתח אותו,אז תחשוב לשניה שאני בא לחדר כושר שלך ועושה מימך בדיחה אם אני יתאמן גב או רגליים או כתפיים או ידיים

Gamerrrrr 30-11-06 23:07

ציטוט:

אחרי 6-7 חזרות אני מקבל תמיכה

נ.ב.
אני מתאמן 8חודשים,וחודש במוט

אז תוך 8 חודשים עלית ל28 כל צד :D אלא אם כן לא עבדת על חזה במהלך כל ה8 חודשים האלה

Night_Wolf 30-11-06 23:13

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Gamerrrrr
אז תוך 8 חודשים עלית ל28 כל צד :D אלא אם כן לא עבדת על חזה במהלך כל ה8 חודשים האלה

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איך אני אוהב את צורת החשיבה שלך אחי חזק!:1eye: :laugh:

ד"א בקשר לבייספס זה הגיוני שבמוט ישר התנועה קשה יותר מבמוט W ושאני עובד אם המוט הישר אני מרים פחות משקל אחי?

Gamerrrrr 30-11-06 23:15

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Night_Wolf
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איך אני אוהב את צורת החשיבה שלך אחי חזק!:1eye: :laugh:

ד"א בקשר לבייספס זה הגיוני שבמוט ישר התנועה קשה יותר מבמוט W ושאני עובד אם המוט הישר אני מרים פחות משקל אחי?

ברור גבר!! עכשיו אתה נטו נטו בייספס, האמות בקושי מתערבות בתהליך הכפיפה, הבייספס שלך מקבל את מירבית העומס ולא הבייספס + ברכיאליס.

Night_Wolf 30-11-06 23:17

ציטוט:

ברור גבר!! עכשיו אתה נטו נטו בייספס, האמות בקושי מתערבות בתהליך הכפיפה, הבייספס שלך מקבל את מירבית העומס ולא הבייספס + ברכיאליס.

וואלה אני דאגתי אחי שנחלשתי או משהו :jockey:
גם אני לוקח עכשיו "free motion" זה מאוד עוזר לי נגד הכאבים וכמובן אני עושה תתנועה נכון אז בכלל:)

SkyLiNe 30-11-06 23:18

ציטוט:

מה מצחיק אותך?:):):):) אתה צוחק על ההיתקדמות שלי?

גבר הייתה מת להרים רבע מהמשקל שאני מרים ואצלי החזה זה השריר שהכי קשה לי לפתח אותו,אז תחשוב לשניה שאני בא לחדר כושר שלך ועושה מימך בדיחה אם אני יתאמן גב או רגליים או כתפיים או ידיים

חשבתי אתה מדבר בצניות
אני בחיים לא יזלזל בהתקדמות של מישהו :disgust:

shahaflol 30-11-06 23:20

ההבדל המשמעותי בין מוט אולמפי למוט W הוא שבמוט W הזרוע משא הרבה יותר קצרה, כלומר התנגדות יותר קטנה. ההתנגדות הרי מורכבת לא רק מהמשקל שאותו אתה מרים, אלא גם מהמרחק של המשקל מהנקודה בה הידיים שלך נמצאות.

SkyLiNe 30-11-06 23:20

ציטוט:

סבבה אם אתה אומר,אני רק יודע שהיה קשה לי לפני 4שבועות לעשות לחיצה עם 5קילו כל צד.

Night_Wolf 30-11-06 23:20

ציטוט:

חשבתי אתה מדבר בצניות
אני בחיים לא יזלזל בהתקדמות של מישהו :disgust:

אני לא מדבר בציניות גבר מה שאמרתי לך זאת אך ורק האמת!
אני פשוט חשבתי ש"חהחהחה" שלך היה בא בקטע של סטאלבט

SkyLiNe 30-11-06 23:33

ציטוט:

אני לא מדבר בציניות גבר מה שאמרתי לך זאת אך ורק האמת!
אני פשוט חשבתי ש"חהחהחה" שלך היה בא בקטע של סטאלבט

סבבה אחי אני מאמין לך אין סיבה שלא,אני לא חושב שיש פה אנשים שסתם רושמים משקלים לנסות להרשים מישהו.

Night_Wolf 30-11-06 23:35

ציטוט:

סבבה אחי אני מאמין לך אין סיבה שלא,אני לא חושב שיש פה אנשים שסתם רושמים משקלים לנסות להרשים מישהו.

יש פה..וסתכל בהודעה מה רשמתי שאני לא בא לחדר כושר למופע אני בא להיתאמן להשקיע וללכת...
אני אוהב את זה בתור תחביב ואם מישהו שואל מה המצב שלי אני אומר לו בידיוק איפה אני עומד.
ולא הבנתי למה רשמתה חה חה חה?

SkyLiNe 30-11-06 23:44

ששאלו אותי אם אני מקבל תמיכה ואמרתי כן שאני עושה ככה וככה משקל ומהחזרה השישית בערך אני מקבל תמיכה.
אתה הגבת ואמרת שאתה עושה משקל ככה וככה ומקבל תמיכה אוכל עוגיות ויורק על כולם במכון כושר.היה נישמע סתם הערה צינית,לא חשוב בכל מקרה :)

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 01:41.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ