![]() |
הפורום התמלא בילדים... ילדים #$@
וזה קצת מבאס מילא שיהיו טינאייג'רס, אבל שיכתבו כמו בני אדם |
מישוה מתכוון להעלות את התמונה?
|
שישעו גם אותו ?!
|
ציטוט:
מה זה ילדים כולם פה כמעט כולם מעל 15! הפורום הידרדר וזה לא בכלל "הילדים" פה |
מה אתם עולים חדשים?
מה זה יעזור לכם עם תחתמו שהוא יחזור...אפילו 200 איש יחתמו זה לא יעזור הכל תלוי במנהלים... |
וואי איך אני מיתגעגע לביג שימשון
|
קודם כל להרגע חבר'ה :)
אני ומר סיקס פאק דיברנו ,הוא אפילו לא כועס על ההשעייה ,אז על מה אתם כועסים כל כך ?הוא עשה טעות ,ונענש עליה (אולי מעט בהפרזה אבל זה משהו שאנחנו כמנהלים צריכים לסגור בינינו לבין עצמנו ,ועד כמה שאנחנו מתחשבים במשתמשים פה וחשובים לנו המשתמשים פה ,עדיין אין לכם זכות החלטה בנוגע לצורת הענישה בפורום ) בנוגע לשיטת הענישה שלנו ,אתם חייבים להפסיק לקחת את הדברים באופן כל כך אישי ,יש יוזרים בפורום שהם חברים של מנהלים ברמה האישית (ניקח לדוגמא את אלביישן ואותי ) ,אבל אם אותו משתמש ישים את המנהל במצב שאין לו ברירה אלא להשעות אותו ,המנהל ישעה אותו ,המשתמשים הם לב ליבו של הפורום ,אין לנו שום אינטרס לפגוע ברגשות הגולשים אתם שוכחים שהמנהלים פה הם גולשים בדיוק כמוכם ,שאוהבים את הספורט הזה בדיוק כמוכם,ההבדל היחידי בנינו , הוא שאנחנו אחראים פה על הסדר ,זה ההבדל היחידי. ישראל בודי זה הבית של כולנו ,אם לא נשמור עליו ,הוא יקרוס לנו מול הפנים ..אל תכעסו עלינו כשאנחנו מבצעים את התפקיד שלנו. |
ציטוט:
אז תאומר שאתה מחזיר אותו בגדול ועוד מפצה אותו על עוגמת הנפש בכל תוסף מזון שיחפץ ליבו וגם לכל הדואגיםם אבקת חלבון מתנה! |
תהגיד ארבל....למה שמעו אותך מנהל על ה 40 הודעות הראשונות...(לא שזה מפריע לי סתם לידע)?
|
ציטוט:
10++++ חח בעד הקטע של האבקת חלבון חחח |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
קיצר ארבל בתוך חבר בפורום ובן אדם שתורם מליבו לפורום...ומזמנו הפרטי למען הציבור הרחב
האםם יש מחיר הנחתי לאנשים כמוני חבר יקר.? למשל בטח אתה מנהלל אתה מקבל הכל חינם...... אז אני יהיה הסגן האלים ותפנקו אותי ב50 אחוז הנחה מה תאומר? |
ציטוט:
ובנוגע להנחות לחברי הפורום ? לך תדע ,אולי יש מבצעים בפתח :basketball: |
ציטוט:
אני במקומך על זה שאתתה יוצא פריאר משחיט תפורום אני צוחק אל תיתן לי באן קיצר אני יתחיל לחסוך למבצעים שבפתח ...... |
שיעשווו כזה מבצע
בעל החנות השתגע מחירי סיטנאות וימכרו כמו בחו'ל אני מבטיחח שאני מסיג כסף לא משנה מאיפה קונה את כל התוספים! |
ציטוט:
תחסוך תחסוך :) אשמח לפגוש אותך בחנות. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
חחחחחחחחח גדול !!!!! פוסט ענק.... צחוקים.... תודה רבה לכולם...........
אני מרגיש כמו אסיר בשבי שכלאו אותו ללא צדק...... :unsure: הפוסט הזה נפתח בגלל ניהול גרוע, ולא בגללי, אני רק הייתי הקורבן. וזאת העובדה שהכעיסה את רוב המשתמשים לדעתי, כי אני בעצמי ראיתי פה תמונות יותר קשות, אמירות גזעניות, כללות, אימוים ודברי נעצה שנאמרו פה עלידי משתמשים שאפילו לא קיבלו אזהרה. ואז משעים אותי על מה..? על תמונה מפוסט ישן שבו משתמשת מהפורום שלא פעילה, החליטה בעצמה לעלות את אותה התמונה בפוסט הישן ההוא (שדרך אגב אתמול נמחק). הייתי פשוט יכול להביא לינק לפוסט, ששם היה אפשר למצוא את התמונה שלה, שהיא בעצמה העלתה.. אותו הדבר לא..? בכל אופן, אין לי בעייה עם ההשעייה, כל עוד לא משעים אותי לצמיטות אני אתגבר על זה, בכל זאת המשתמש שלי חשוב לי ואני נהנה לכתוב פה, וגם מדי פעם לתרום ולהעשיר את הפורום. בדיוק רציתי להעלות כמה דברים מעניים לפורום, כולל מאמר חדש שיצא, אבל לא נורא. נב. בקשר לתמונה, כל מי שלא ראה, ורוצה לראות, יש לי גם אייסיקיו - 212711169 ;) יום טוב לכולם. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 11:54. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ