ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   היהודים הנאצים ממכון ויצמן בפעולה: (https://israelbody.com/showthread.php?t=25631)

benwin21 14-12-07 21:21

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Big Lou
עם כל כך אכפת לכם מהקופים, למה את אוכלים חזה עוף,בקר וכו'? איך אתם חושבים שזה קורה?
ברור שיש פה שוני אבל למי שכול שאוהב בעלי חיים זה לא צריך להיות משנה!
http://www.anonymous.org.il/pics.htm
אני מקווה שהגלריה הזאת תעזור להמחיש את מה שאני אומר.

יש שם את התמונות של הפרות בתעשיית החלב. אולי יש מקום אחד שעושה כך אצלי באיזור אין אף מחלבה שעושה כך

Avi 15-12-07 00:00

ציטוט:

פורסם במקור על ידי yarden22
ד"א מי שראה את הכתבה שהייתה בערוץ 10 ואללה קורע את הלב ,אבל מצד שני נותן תקווה לאנשים חולים שבסופו של דבר הדברים האלה יצילו את חייהם.

אבל לא על חשבון בעליי חיים שעוברים התעללות

Ori-Silver 15-12-07 01:10

ציטוט:

פורסם במקור על ידי OMRI-TURBO
היום יש כתבה מאוד מזעזעת של 4 עמודים בעיתון ידיעות אחרונות עם הניסויים שעושים בקופים חיים,מעניין שהיהודים יודעים לבכות על מה שהנאצים עשו להם לפני 70 שנה אבל הם עושים אותו דבר לקופים.
יש תקציר ב-YNET:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3482224,00.html

סתם עדכון,חברה של אח שלי כרגע מסיימת דוקטורט בביולוגיה בבר אילן והיא עובדת באוניברסיטה,כחלק מהעבודה שלה היא עושה ניסויים על חולדות והיום שסיפרתי לה על הכתבה,היא סיפרה לי שהכל בולשיט ושכל הניסויים על בעלי חיים נעשים תחת הרדמה חלקית\מלאה תלוי בסוג הניסוי,היא סיפרה לי שיש הרבה אירגונים לבעלי חיים שאומנם פועלים תחת מטרה נכונה ובעקבות הפעולות שלהם יש כבר כמה שנים ועדות אתיקה שמפקחות על כל ניסוי וניסוי,אבל האירגונים האלו לא נמנעים מלהפיץ שקרים הרבה פעמים בשביל לקדם את המטרה שלהם.
לדוגמא:הבוס של חברה שלה הוא בן אדם ממש מדהים,הוא לפני כל ניסוי הוא דואג שיעשו אותו בדרך הכי פחות כואבת לבעל חיים וכמבון בהרדמה מלאה,לא מזמן האירגונים האלו לבעלי חיים דאגו לפברק סיפור שהוא מתעלל בבעלי חיים ביחד עם אישתו,כמבון שהסיפור נכתב בעיתון בגלל שהעיתונות מתנפלת על כל סיפור לא משנה כמה הוא מוגזם ומסולף כי זה מכניס לה כסף.

בקיצור ב-ynet יש בערך 25 מיליון כניסות בחודש,כל הכתבות הדרמתיות האלו הם מה שמביא את מספר הכניסות הגבוה הזה ל-ynet,כל כניסה של משתמש=כסף ל-ynet מפרסומות באתר,לכן אתר Ynet קופץ על כל מה שזז ומסלף דברים בלי סוף העיקר למשוך גולשים.

Danielllo 15-12-07 01:15

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Ori-Silver
סתם עדכון,חברה של אח שלי כרגע מסיימת דוקטורט בביולוגיה בבר אילן והיא עובדת באוניברסיטה,כחלק מהעבודה שלה היא עושה ניסויים על חולדות והיום שסיפרתי לה על הכתבה,היא סיפרה לי שהכל בולשיט ושכל הניסויים על בעלי חיים נעשים תחת הרדמה חלקית\מלאה תלוי בסוג הניסוי,היא סיפרה לי שיש הרבה אירגונים לבעלי חיים שאומנם פועלים תחת מטרה נכונה ובעקבות הפעולות שלהם יש כבר כמה שנים ועדות אתיקה שמפקחות על כל ניסוי וניסוי,אבל האירגונים האלו לא נמנעים מלהפיץ שקרים הרבה פעמים בשביל לקדם את המטרה שלהם.
לדוגמא:הבוס של חברה שלה הוא בן אדם ממש מדהים,הוא לפני כל ניסוי הוא דואג שיעשו אותו בדרך הכי פחות כואבת לבעל חיים וכמבון בהרדמה מלאה,לא מזמן האירגונים האלו לבעלי חיים דאגו לפברק סיפור שהוא מתעלל בבעלי חיים ביחד עם אישתו,כמבון שהסיפור נכתב בעיתון בגלל שהעיתונות מתנפלת על כל סיפור לא משנה כמה הוא מוגזם ומסולף כי זה מכניס לה כסף.

בקיצור ב-ynet יש בערך 25 מיליון כניסות בחודש,כל הכתבות הדרמתיות האלו הם מה שמביא את מספר הכניסות הגבוה הזה ל-ynet,כל כניסה של משתמש=כסף ל-ynet מפרסומות באתר,לכן אתר Ynet קופץ על כל מה שזז ומסלף דברים בלי סוף העיקר למשוך גולשים.

http://www.youtube.com/watch?v=-24qG1BJzPI

Dont bulshit us we dont bulshit you

Rocki 15-12-07 17:14

איזה דבר מזעזע, איך אפשר לעשות דבר כזה לבעליי חיים. גם להם הזכות לחיות וגם להם יש נשמה
אני מבן שצריך לעסות ניסויים כדי להגיע לתוצאות, אז שיעשו זאת על חולדות תחת הרדמה. ולמיתחכמים אני לא אומר שחולדה זה לא חיה, אך החולדות מיתרבות מהר.:unsure:

DarkGulis 15-12-07 17:18

מזעזע בני זונות אנשים בלי לב שונא אותם!!!!!

Gootche 15-12-07 17:22

ציטוט:

פורסם במקור על ידי omri-turbo
שוב הסברתי לך מה אני שונא, בן אדם שבוכה כל היום על כמה עשו לו רע לפני 70 שנה והוא קם בבוקר כל יום ועושה אותם דברים לקופים. זה מוסר כפול.צביעות. ואני אגיד את זה כמה שבא שיגידו מה שרוצים.

ואתה לא צבוע? לא חסרים מספר ההתבטאויות שלך נגד הפליטים מדארפור, נגד האתיופים, נגד הערבים. או שאלה נחשבים אצלך פחות מהחיות?

Avi 15-12-07 19:18

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Gootche
ואתה לא צבוע? לא חסרים מספר ההתבטאויות שלך נגד הפליטים מדארפור, נגד האתיופים, נגד הערבים. או שאלה נחשבים אצלך פחות מהחיות?

חיות לא מפוצצות אוטובוסים ויורות קסאמים

bode 15-12-07 19:25

בלי הניסוים האלו לא היינו חיים

P-a-n-1-c 15-12-07 19:46

ציטוט:

פורסם במקור על ידי bode
בלי הניסוים האלו לא היינו חיים

תשמע אם לא הייתי אחרי לילה לבן עתיר גינס ו10 שעות עבודה הייתי עונה יותר בהרחבה, אבל אתה טועה ובגדול. אפשר לעשות את הניסויים האלה בדרכים אחרות [על תאים ורקמות, תחת הרדמה ובתנאים הומניטריים ולא להחדיר ברזלים לתוך מוח של קוף כדי שלא יזוז כשמזריקים לו חומצה לתוך המוח].

keen12 15-12-07 19:51

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Avi
חיות לא מפוצצות אוטובוסים ויורות קסאמים

והאתיופים והפליטים מדארפור כן?.
אנלא חושב שישראל צריכה להיות מדינת מפלט,
אבל אני חושב שזה מחובתנו לעזור לפליטי דארפור ולא לכלוא אותם,
כי אחרת אנחנו באמת צבועים ובעלי מוסר כפול כשכל יום שואה אנו בוכים על כך שהעולם לא עזר לנו בזמנו.

goldBEN 15-12-07 19:55

ציטוט:

פורסם במקור על ידי keen12
והאתיופים והפליטים מדארפור כן?.
אנלא חושב שישראל צריכה להיות מדינת מפלט,
אבל אני חושב שזה מחובתנו לעזור לפליטי דארפור ולא לכלוא אותם,
כי אחרת אנחנו באמת צבועים ובעלי מוסר כפול כשכל יום שואה אנו בוכים על כך שהעולם לא עזר לנו בזמנו.

מה אנחנו פתחון לב?
שהם ידאגו לעצמם ולא ייפלו על מדינה מתקשה...

Bullet 15-12-07 20:24

ציטוט:

פורסם במקור על ידי P-a-n-1-c
תשמע אם לא הייתי אחרי לילה לבן עתיר גינס ו10 שעות עבודה הייתי עונה יותר בהרחבה, אבל אתה טועה ובגדול. אפשר לעשות את הניסויים האלה בדרכים אחרות [על תאים ורקמות, תחת הרדמה ובתנאים הומניטריים ולא להחדיר ברזלים לתוך מוח של קוף כדי שלא יזוז כשמזריקים לו חומצה לתוך המוח].

כן ואתה אחד שמבין בזה... אני בטוח שהמדענים עושים את הניסויים כי כיף להם, יש המון דרכים שהם יכולים לעשות את המחקרים אבל הם בחרו דווקא בדרך הכואבת הזאת! :thumbdown:

*DAVID* 15-12-07 21:12

פי יא אללה חבורה של זונות

ran_z 15-12-07 21:12

יש דיון בנושא עכשיו בYNET, שאלות בזמן אמת:
http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-1924,00.html

Avi 15-12-07 22:14

אני כן חושב שצריכים לעזור לפליטי דארפור כמו שאנחנו ציפינו שיעזרו לנו בזמן השואה. מה שכתבתי מקודם היה מכוון אל הערבים.

keen12 15-12-07 22:30

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Avi
אני כן חושב שצריכים לעזור לפליטי דארפור כמו שאנחנו ציפינו שיעזרו לנו בזמן השואה. מה שכתבתי מקודם היה מכוון אל הערבים.

אה טוב, בקשר לערבים אני מסכים איתך :diractor:

ThaiB0X 15-12-07 22:32

בתאילנד, סין, סינגפור, ואני מניח שבכל מדינות אסיה, מוח של קוף חי נחשב למעדן.

תחילה משכרים את הקוף קלות ומכניסים אותו מתחת לשולחן כשבשולחן יש חור ורק הראש של הקוף יוצא כשכל הגוף מתחת לשולחן, ואז מקבעים לו את הראש עם כאלו שלוחצים על הרקות, ופותחים לו ת'ראש עם תער או עם דיסק, ואז אוכלים לו את המוח עם כפית בעודו חי. הם טוענים שהמוח הרבה יותר טעים ומזין כשהתאים שלו חיים.

אכזרי ביותר, אני נגד כל התעללות בחיות, אבל במזרח אין סנטימנטים לחיות מחמד כמו במערב.

הייתי מביא לכם תמונות של זה אבל זה מזעזע מדי.

Yoggie 16-12-07 00:41

עמרי, לא כל כך אהבתי את הרטוריקה שלך והדרך שבא בחרת להציג ולהשוות את הנושא לשואה. אני חושב שדווקא במקרה כזה יכולה להיות קצת רתיעה לקורא בצורת ההשוואה ואז המטרה שניסית להעביר תגיע לפחות אנשים. יכולת לבחור בדרך שונה (אני לא אומר שאני מסכים איתה או לא, רק מציין) אבל אני שמח שהעלת את הנושא, זה יכול להיות דיון מעניין.

בשביל הדיון בלבד... כמה שאלות:
1. האם במידה והיית יודע על תכשיר או תרופה הקיימים היום בשוק שנוסו ופותחו ע"י ניסויים בבעלי חיים, האם היית מוכן בתור אוהב בעלי חיים להחרים את המוצר? (גם אם מדובר בתרופה כלשהי...)
אתה חושב שצריכה להיות הגבלה על סוג הנסויים או הפסקה שלהם לחלוטין?
2. בתור מי שעושה השוואות, מה אתה אומר על זה שחרקים הם לא חיות מבויתות ולכן הם אמורים להיות חופשיים בטבע ולא אצלך באקווריום בחדר (עכבישים, עקרבים...?) זה לא כמו ששמו את היהודים במחנה ריכוז ולא נתנו להם את החופש שלהם?

eminemfan 16-12-07 00:48

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ThaiB0X
בתאילנד, סין, סינגפור, ואני מניח שבכל מדינות אסיה, מוח של קוף חי נחשב למעדן.

תחילה משכרים את הקוף קלות ומכניסים אותו מתחת לשולחן כשבשולחן יש חור ורק הראש של הקוף יוצא כשכל הגוף מתחת לשולחן, ואז מקבעים לו את הראש עם כאלו שלוחצים על הרקות, ופותחים לו ת'ראש עם תער או עם דיסק, ואז אוכלים לו את המוח עם כפית בעודו חי. הם טוענים שהמוח הרבה יותר טעים ומזין כשהתאים שלו חיים.

אכזרי ביותר, אני נגד כל התעללות בחיות, אבל במזרח אין סנטימנטים לחיות מחמד כמו במערב.

הייתי מביא לכם תמונות של זה אבל זה מזעזע מדי.

זה פשוט מזעזע ומראה את הצד האנושי הבהמתי,תאמת זה מרתיח!

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 08:34.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ