ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   בקשר להומופוביה בפורום (https://israelbody.com/showthread.php?t=25139)

Big Lou 06-12-07 00:50

עיר הקודש שלנו?? ומהם הם חלק נפרד מהעם? ירושלים היא של כול האזרחים בישראל וזאת זכותם המלאה לצעוד שם!!

Bodybuilder 06-12-07 00:51

אבל לא מעניין אותי איך הם נולדו ואיך הם מתכוונים למות - אני נגד מצעדי גאווה ואני נגד פרופוגנדה הומואית,ואני נגד זה שאומרים שזה טבעי וזה בסדר והם אנשים כמונו רק שונים !

1)מצעדים לא צריכים להיתקיים,וגם אם כן,הם אמורים להיקרא מצעד הבושה (ולא מצעד הגאווה)
2)אני נגד זה שמראים את הגועל נפש הזה בטלויזיה והאחים,הילדים,וכול הקטנים שלנו צריכים להיסתכל על זה ולשאול שאלות מיותרות !
3)אני נגד זה שהם אנשים כמונו (סטרייתים) כי הם לא,הם בושה וחרפה !
4)אני לא אומר שצריך לנעול אותם את כולם בכלוב,או בכלא !
מה שאני אומר זה שפרופגנדה הומואית,מצעדי גאווה וכו' = לא אמורה להיתקיים לא במדינה הזאת לפחות !
5)חיה ותן לחיות - אבל תחיה בשקת (הומו) ואל תצעד בעיר הקודש שלנו !
תמשיכו לצעוד בתל-אביב,או בבית,את ירושליים תעזבו בשקט !

Veron 06-12-07 00:52

אני גם נגד המצעדים וחושב שהם מוציאים את ההומואים מעפנים, אבל אין שום בעיה עם פורנוגרפיה. כמו שאתה משפשף על בחורה בבית הפרטי שלך, ככה מותר להומו לשפשף על גבר בבית הפרטי שלו.
הם לא בושה וחרפה, הם בני אדם כמוך שזכותם לחיות איך שהם רוצים מבלי שאנשים כמוך יזיינו תשכל על איך לחיות ומה טוב ומה לא. האחיות שלך לא אמורות לראות סצינות של הומואים, גם לא של סטרייטים וגם אם כן - קבלת השונה זה ערך חשוב.

Mutant 06-12-07 00:53

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Bodybuilder
אבל לא מעניין אותי איך הם נולדו ואיך הם מתכוונים למות - אני נגד מצעדי גאווה ואני נגד פרופוגנדה הומואית,ואני נגד זה שאומרים שזה טבעי וזה בסדר והם אנשים כמונו רק שונים !

1)מצעדים לא צריכים להיתקיים,וגם כן,הם אמורים להיקרא מצעד הבושה (ולא מצעד הגאווה)
2)אני נגד זה שמראים את הגועל נפש הזה בטלויזיה והאחית הקטנים שלנו צריכים להיסתכל על זה ולשאול שאלות מיותרות !
3)אני נגד זה שהם אנשים כמונו (סטריתים) כי הם לא,הם בושה וחרפה !
4)אני לא אומר שצריך לנעול אותם את כולם בכלוב,או בכלא !
מה שאני אומר זה שפרופגנדה הומואית,מצעדי גאווה וכו' = לא אמורה להיתקיים !
5)חיה ותן לחיות - אבל תחיה בשקת (הומו) ואל תצעד העיר הקודש שלנו !

נקודה.

1)מצעדים לא היו מתקיימים אם לא היו אנשים שחושבים כמוך.
2)לא זכור לי שמראים הומואים או לסביות מקיימים יחסי מין בטלוויזיה.
3)בושה או לא בושה ככה זה ,זה לא עיניינך ומי אתה שתשפוט אותם ?
5+4)עוד פעם, אם לא היו אנשים עם דעות כמו שלך והיו מתייחסים אליהם בצורה שווה, לא היו כל מצעדי הגאווה האלה שאתה כלכך שונא.

Bodybuilder 06-12-07 00:54

טוב אני מראש מבקש מהמנהלים לא למחוק לנעול את הנושא בבקשה,אני אישית לא גורר את הנושא לעוד ריב חדש בפורום,אני סכ"ה עומר את הדעה שלי ושהו .

Bodybuilder 06-12-07 00:56

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Mutant
1)מצעדים לא היו מתקיימים אם לא היו אנשים שחושבים כמוך.
2)לא זכור לי שמראים הומואים או לסביות מקיימים יחסי מין בטלוויזיה.
3)בושה או לא בושה ככה זה ,זה לא עיניינך ומי אתה שתשפוט אותם ?
5+4)עוד פעם, אם לא היו אנשים עם דעות כמו שלך והיו מתייחסים אליהם בצורה שווה, לא היו כל מצעדי הגאווה האלה שאתה כלכך שונא.

בסדר אז זאת דעה שלך,אני ישאר עם שלי !
ועוד פעם אני לא אמרתי שצריך לנעול אותם,לתת להם כנס או להרוג אותם,אני סכ"ה אומר שזה לא טבעי,שמצעדים לא אמורים להיתקיים,ושהומואים יעשו מה שבראש שלהם אבל בשקט ובתוך הבית שלהם .

tima999 06-12-07 00:57

ציטוט:

ועוד פעם אני לא אמרתי שצריך לנעול אותם,לתת להם כנס או להרוג אותם,אני סכ"ה אומר שזה לא טבעי,שמצעדים לא אמורים להיתקיים,ושהומואים יעשו מה שבראש שלהם אבל בשקט ובתוך הבית שלהם .

ושלא יסתובבו ברחובות הכי חשוב!!!

Bodybuilder 06-12-07 00:58

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Veron
אני גם נגד המצעדים וחושב שהם מוציאים את ההומואים מעפנים, אבל אין שום בעיה עם פורנוגרפיה. כמו שאתה משפשף על בחורה בבית הפרטי שלך, ככה מותר להומו לשפשף על גבר בבית הפרטי שלו.
הם לא בושה וחרפה, הם בני אדם כמוך שזכותם לחיות איך שהם רוצים מבלי שאנשים כמוך יזיינו תשכל על איך לחיות ומה טוב ומה לא. האחיות שלך לא אמורות לראות סצינות של הומואים, גם לא של סטרייטים וגם אם כן - קבלת השונה זה ערך חשוב.

חבר,אני לא היתכוונתי לסצנות סקס חביבי,אני התכוונתי לזה שהמילה הומו בכלל לא צריכה להישמע בטלויזיה בדיוק כמו שאתה לא שונע את המילים (זין,כוס,בן :):):):),בן :):):):):):), וכו') :laughing:

Mutant 06-12-07 00:58

ציטוט:

מה העדה שלך חביבי ?

Night_Wolf 06-12-07 01:00

מזה מה אמרתה גבר?
נסיתי לקרוא אבל אז הפלצתי נוד כזה מסריח שהייתי חייב לברוח מהחדר לכמה דקות היה פה ריח של הירושימה אחרי הפצצה הגרעינית :laughing:

Bodybuilder 06-12-07 01:01

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Mutant
מה העדה שלך חביבי ?

אני רוסי,יהודי וגם גרוזיני חחח
33% מכול דבר !

tima999 06-12-07 01:01

חחחחחחחחחח אהבתי את מה רשום לך בכחול בחתימה גלעד

tima999 06-12-07 01:04

ערוך

Bodybuilder 06-12-07 01:04

חבל שעומרי טורבו לא פה,הוא היה רושם לכם הרבה פה רק בניסוח מובן וספה גבוה :jockey:

Bodybuilder 06-12-07 01:07

ציטוט:

פורסם במקור על ידי tima999
הוא שאל עדה בלעט, לא לאום...

תגיד שאתה גרוזיני וזהו חחח סתם אוהב אותך...

אופס,אז תערוך חחחחחחחח אני עורךך,תערוך את הציטות

Night_Wolf 06-12-07 01:08

שיאו איזה נוד הבאתי פיייייייייייייייייייי מזה אתם מריחים?

tima999 06-12-07 01:11

אני לא יודע מה איתך אחי, אבל אני מריח את שלי טוב מאוד...

Bodybuilder 06-12-07 01:12

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Night_Wolf
שיאו איזה נוד הבאתי פיייייייייייייייייייי מזה אתם מריחים?

ואללה עכשיו אני מבין לאן כול ההומואים נעלמו:mellow:
מזל שהיתי במסכה
http://www.up.vsau.ru/go/inddyh6.jpg

אז תפליץ בכיף אחי :laughing:

tima999 06-12-07 01:13

חחחחח תאמין לי מישה אתה קרוע חחחחחחחח

Bodybuilder 06-12-07 01:14

ציטוט:

פורסם במקור על ידי tima999
חחחחח תאמין לי מישה אתה קרוע חחחחחחחח

טימור מאיפה אתה אם אפשר לשאול ?

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:17.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ