![]() |
עיר הקודש שלנו?? ומהם הם חלק נפרד מהעם? ירושלים היא של כול האזרחים בישראל וזאת זכותם המלאה לצעוד שם!!
|
אבל לא מעניין אותי איך הם נולדו ואיך הם מתכוונים למות - אני נגד מצעדי גאווה ואני נגד פרופוגנדה הומואית,ואני נגד זה שאומרים שזה טבעי וזה בסדר והם אנשים כמונו רק שונים !
1)מצעדים לא צריכים להיתקיים,וגם אם כן,הם אמורים להיקרא מצעד הבושה (ולא מצעד הגאווה) 2)אני נגד זה שמראים את הגועל נפש הזה בטלויזיה והאחים,הילדים,וכול הקטנים שלנו צריכים להיסתכל על זה ולשאול שאלות מיותרות ! 3)אני נגד זה שהם אנשים כמונו (סטרייתים) כי הם לא,הם בושה וחרפה ! 4)אני לא אומר שצריך לנעול אותם את כולם בכלוב,או בכלא ! מה שאני אומר זה שפרופגנדה הומואית,מצעדי גאווה וכו' = לא אמורה להיתקיים לא במדינה הזאת לפחות ! 5)חיה ותן לחיות - אבל תחיה בשקת (הומו) ואל תצעד בעיר הקודש שלנו ! תמשיכו לצעוד בתל-אביב,או בבית,את ירושליים תעזבו בשקט ! |
אני גם נגד המצעדים וחושב שהם מוציאים את ההומואים מעפנים, אבל אין שום בעיה עם פורנוגרפיה. כמו שאתה משפשף על בחורה בבית הפרטי שלך, ככה מותר להומו לשפשף על גבר בבית הפרטי שלו.
הם לא בושה וחרפה, הם בני אדם כמוך שזכותם לחיות איך שהם רוצים מבלי שאנשים כמוך יזיינו תשכל על איך לחיות ומה טוב ומה לא. האחיות שלך לא אמורות לראות סצינות של הומואים, גם לא של סטרייטים וגם אם כן - קבלת השונה זה ערך חשוב. |
ציטוט:
2)לא זכור לי שמראים הומואים או לסביות מקיימים יחסי מין בטלוויזיה. 3)בושה או לא בושה ככה זה ,זה לא עיניינך ומי אתה שתשפוט אותם ? 5+4)עוד פעם, אם לא היו אנשים עם דעות כמו שלך והיו מתייחסים אליהם בצורה שווה, לא היו כל מצעדי הגאווה האלה שאתה כלכך שונא. |
טוב אני מראש מבקש מהמנהלים לא למחוק לנעול את הנושא בבקשה,אני אישית לא גורר את הנושא לעוד ריב חדש בפורום,אני סכ"ה עומר את הדעה שלי ושהו .
|
ציטוט:
ועוד פעם אני לא אמרתי שצריך לנעול אותם,לתת להם כנס או להרוג אותם,אני סכ"ה אומר שזה לא טבעי,שמצעדים לא אמורים להיתקיים,ושהומואים יעשו מה שבראש שלהם אבל בשקט ובתוך הבית שלהם . |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
מזה מה אמרתה גבר?
נסיתי לקרוא אבל אז הפלצתי נוד כזה מסריח שהייתי חייב לברוח מהחדר לכמה דקות היה פה ריח של הירושימה אחרי הפצצה הגרעינית :laughing: |
ציטוט:
33% מכול דבר ! |
חחחחחחחחחח אהבתי את מה רשום לך בכחול בחתימה גלעד
|
ערוך
|
חבל שעומרי טורבו לא פה,הוא היה רושם לכם הרבה פה רק בניסוח מובן וספה גבוה :jockey:
|
ציטוט:
|
שיאו איזה נוד הבאתי פיייייייייייייייייייי מזה אתם מריחים?
|
אני לא יודע מה איתך אחי, אבל אני מריח את שלי טוב מאוד...
|
ציטוט:
מזל שהיתי במסכה http://www.up.vsau.ru/go/inddyh6.jpg אז תפליץ בכיף אחי :laughing: |
חחחחח תאמין לי מישה אתה קרוע חחחחחחחח
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:17. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ