![]() |
ואללה אחי התרשמתי
|
אין שום בעיה להגיע לנתונים שלו טבעי
זה לא קשה כמו שאתם חושבים שהייתי בשיא הייתי בן 17, 174 ס'מ, 87 קילו, בייסיפ 42 וואחוז 13-15 |
בייספ אכזרי אחי..
|
ציטוט:
|
יד כזאת גם ב999999 שנים ולאף אחד אחר פה בפורום תיהיה יד שכזאת. גנטיקה של אחד למיליון אולי. אומנם באמת הפרופורציה בין הטרייספס לבייספס לא טוב, אבל תפרגנו, אתם לא תיראו הרבה תמונות כאלה.
|
ביספס נדיר ביותר
|
טוב הנה קבלו עוד תמונה שמצאתי במחשב אבל מצד האחורי לא רואים את הבייסיפ טוב כי הבייסי אצלי יש לו נטייה החוצה מהכוון השני ....
http://img95.imageshack.us/img95/507...0722007le0.jpg |
ציטוט:
פה הבייספס נראה נורמלי לחלוטין |
נכון אחי אבל פה רואים אותו פחות עגול אבל אם תראה אותו מצד השני הוא יותר גדולל ועגול אותו דבר כמו בתמונה הראשונה כי הבייסיפ שלי כזה נוטה לצד השני כאילו הוא לא באמצע יש מבין ?
|
אין מילים בפי, אני רק יכול להגיד
כ-ל ה-כ-ב-ו-ד! לא הייתי מתנגד לידיים כאלו ובכלל לגוף כמו שלך בהצלחה אחי! |
כל בייבספס נוטה לצד.
מן הסתם יראו את זה פחות ככדור מהצד החיצוני, אבל עדיין רואים שזה כדור. משהו מיוחד! זה מה שנקרא הגולה |
מדהים!
אל תייחס זה בכלל לא נראה כמו סינטול מי שבאמת מבין יכול לזהות שריר עם סינטול תוך שנייה |
ווא-ווא-ווי-ווה!
תעלה דיון תמונות מקיף! ח'ח! :) |
סינטול נראה כאילו יש לך 50% שומן ביד, אני מדבר על אלו שהזריקו הרבה
|
בחיים שלי לא נתקלתי עם משהו שהזריק סינטול
|
לאלי האנה יש בטרייספס
עזוב הבייספס שלך לא דומה בכלל לסינטול, הוא מעוצב מידי וחטוב מדידי בכדי שיהיה בו סינטול |
גבר תעלה תמונות רציניות של כל הגוף.
לא הגיוני להגיב על תמונה ממצלמת פלאפון (אני טועה) של יד בלבד. בכללי נראה מצויין, מסקרן לראות את כולך. בהצלחה. |
ציטוט:
בתמונה עם הסרט, המדידה לא טובה, הסרט לא הולך בקשת ישרה אתה מקיף לצדדים במקום בקו מקביל. |
חטוב אש.
פוטנציאל טוב, תן במאסה, תטחן כמטורף, וצא לחיטוב לקראת הקיץ. |
באמת חטוב אש, יא גולש
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 06:23. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ