![]() |
חחחחח יש פה כמה בחורים שמפילים אותי כל פעם מחדש
גלעד בכלל כל תגובה שלו אני על הרצפה סוזוקי חח ...עמרי חבל על הזמן אני פשוט נופל פה |
ציטוט:
אולי זה סתם כאלה שהגיעו לפסטיבל וואלה מלא זמן לא הייתי בכרמיאל יש לי שמה חבר טוב למד איתי בבצפר רוסי גבוה מארק קוראים לו ניראה כמו רוצח שכיר של המאפיה שנים לא ראיתי אותו טוב שלא הגזמתי כמה חודשים חח |
פיגנוואין זה כי אנחנו באותו ראש אח שלי
|
פיגוע התאבדות הייתי עושה עליהם
|
ציטוט:
אתה מסכים איתי בזה? אני יודע שזה פוזה נתו ככה הם אין מה לעשות שיחיו עם זה שיעשו מה שהם רוצים אבל ללכת ולהתלהב מזה? כאילו מה ? אתה הולך בירושליים וצועק אני שד שמי שד ואני מכת השטן סבבה אתה מטורלל מכת השטן תשמור אתזה לעצמך לא ככה? ללכת ולצעוק אתזה לעולם זה פשוט עובר כל גבול |
ציטוט:
אבל יש כאלה שהם גם אנשים נחמדים ושפויים לגמרי שגם מיתלבשים וניראים ככה והכללתם גם אותם.. |
חשבתי עד שניה ירצחו אותו ... פנאקים דפוקים
|
ציטוט:
כמו שאומרים אף פעם לא שמים לב לטובים שבחבורה :basketball: |
יש דברים כאלה בארץ??!?!??!?!?!?!?!??!:ohmy: :ohmy: :ohmy:
צריך לזיין אותם להרוג אותם לשרוף אותם ולזרוק אותם בים המלח :boxing: |
לצבוע אותם בכחול ולזרוק לים :d
|
סתם מגעילים.
אבל הם שומעים מטאל, לא רוק, יש הבדל. אני חולה על רוק, וזה ממש לא מטאל וזה ממש לא משפיע עליי בצורה שזה משפיע עליהם. מטאל זה מוגזם וראית איך הם שרים, צועקים אלוהים יודע איך.. |
ציטוט:
XD יש כמה פה ושם,אבל אף אחד לא רואה אותם ממש. O.ם |
סתם "מטאליסטים" בשקל, ילדים מסכנים שלא היו להם חברים כשהם היו קטנים אז הם חושבים שלהיות "קשוח" ו"אפל" זה יהיה מגניב וככה יהיו להם חברים...
סתם מפגרים שלא צריך להתייחס אליהם דווקא כשאתם אומרים "צריך להרוג אותם" זה מדרבן אותם להיות יותר ויותר "קיצוניים", כי אחרי הכל עניתם על הרצון שלהם - קצת יחס (בין אם הוא טוב או רע, זה לא משנה) |
ציטוט:
אני כותב תאמת ותמיד מהלב :character63: בקרוב יהיה פה כרטיס ביקור שלי אתה תחרבן תותים מהאוזן אחי :11: :boxing: :jockey: :flowers: :laughing: |
ציטוט:
אז אל תדבר באוויר על דברים שאתה לא מבין בהם ותמשיך לישמוע תמייסטרים המשעמם שלך.. xLaes, איפה אתה מיתאמן תביא MSN |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
המוח שלך מעוות חתיכת אפס, לעשות פוזות זה להיות אפס, לשמוע שכולם ישמעו זה להיות אפס- אבל כל זה לא מפריע, מה כן מפריע, זה דפוקים בראש שמתים להרוג חתולה והיו שמחים להרוג בן אדם בשביל טקס, צרך לחסל כאלה והלוואי שיכולתי! (ת'אמת לא נתקלתי בכאלה וכדיי להתלבש על חבורה צריך להיות איזה שניים לפחות אבל מה כשראיתי את זה הזדעזעתי מזה אני חייב לומר, צריך לחסל אותם לא רק להעיף אותם מפה) ואגב, אני מרגיש שאתה משום מה כך מזלזל בי או משהוא שאני יבין |
חחח כמה טמבלים כאלה אני מכיר... רוב האנשים האלה לא יודעים בכלל מה זה שטניזם, אילו סוגים יש ומי זה שנדור לאוויי.
אני חולה מטאל בדרגה הרבה יותר גבוהה מרוב הליצנים האלה. הקטע שאני אוהב את המוזיקה מהלב, אני מנגן ומתייחס למוזיקה גם כמדע וגם ככיף. הם מנענעים את הראש ולובשים חולצות של כל הלהקות שלהם כדי שכולם ייראו מי הם. איך זה נקרא? פוזה! עליי למשל לא ממש תראו שאני מטאליסט. הרבה מהם ישתינו במכנסיים אם הם ישמעו את מה שאני שומע. נראה מי היה שולף אצבעות אמצעיות אם אני, איגור וסיקס פאק היינו באים להופעת מטאל בצוללת ללמד אותם קצת מה זה מטאל. |
ציטוט:
הדבר היחידי שבאמת בא לי לעשות זה לקחת רובה מים טוב של סופר סוקר למלא אותו בדלק לשים מצית דולקת בקצה ופשוט מאוד כמו להביור לשרוף את המסיבה הנאצית הזאת :laughing: |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:57. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ