![]() |
זה פשוט הורג אותי הקטע הזה של אנשים שעולים במסה מבלי לעלות בגרם שומן... גם איתי (גיימר) בזמנו, למרות שהוא היה פחות חטוב הייתה לו נטייה כזאת.
|
ציטוט:
|
אני ואייסי אף פעם לא הלכנו ביחד... כל הזמן כשאני מנסה להתקין יש תופעות לוואי מוזרות...
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אין לי מושג בכל התכנות דיבורים האלו... אולי אם אני אראה את זה אני אגלה שאני מכיר.
|
ציטוט:
|
פיתחת ממש אחלה גוף
מרשים |
נערך
|
תודה רבה לכל הסרסורים..!
מצרף עוד 2 תמונות - http://i20.tinypic.com/7107x5.jpg http://i24.tinypic.com/2crr77r.jpg |
פיי איזה חיטוב, הגב בתמונה הראשונה יצא ענק, תהיה לי בריא.
|
אני רוצה להביא תוצאות אחושרמוטה בזמן הקרוב אני רוצה לעלות במשקל ואז חיטוב לקייץ...
|
כל הכבוד אחי :sbb4:
|
ציטוט:
תאמת יש לי חבר שהטצלם אם מייקל לואיס לאיזו פרסומת הוא אומר שמייקל לואיס סתם חתיכת שחיף עושים ממנו רעש בגלל שהוא איזה 2 מטר וקצת אז הוא ניראה נורא ענק תחשבו הוא אומר שההיקף יד שלו 44 על 4 מטר ומשהו בלי להעליב פה מישהו אבל זאת בדיחה!(לבודיבילדינג כמובן) |
אם אני זוכר נכון מייקל לואיס מטר 93
זה הבדל של 6 ס"מ ממך נכון? בדוגרי סיקס פאק אם היית מוצא לעצמך איזה סוכן טוב היית עכשיו דוגמן בעל שם בישראל שגם אותך אחר כך היו שונאים בפורום ואומרים שאתה שחיף וכו'..חח |
איזההההההה.... אני מת למצוא סוכן משהו, וחוץ מזה אם אני יגיע למעמד כמו שלו (מה שלא יקרה) אני בחיים לא ישכח את הפורום הזה ולא יפסיק להגיב פה (אם אני לא יהיה מושעה) ככה שאף אחד לא ישנא אותי חוץ ממי שכבר גם ככה שונא אותי ;)
חוץ מזה שאני מתחיל להיות סוס מדיי בשביל דוגמן וכמו שמישהו פה אמר אני אצתרך לרדת במאסה וזה לא מתאים לי, מייקל לואיס הזה הוא שחיף יחסית לגובה שלו.. הצניעות נשפחת ממני אני יודע... |
אין מה להגיד אחת הגופות
יד פצצה גב תותח ... חזה מצויין אחוז שומן רוצח ומה בעיה יש לך גובה ולא יבקשו מימך לרדת יש הרבה גדולים בתחום הדוגמנות לא שאתה איזה קולמן תילך לאיזה סכנות כמו שיש את רוברטו בארץ שמפרסמים תמונות ואם אתה מתאים הם יוצרים איתך קשר |
ציטוט:
|
אהבתי תצורה של היד! , הכל מעולה..
בהצלחה.. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 14:39. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ