![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
אצלנו בשכונה דווקא יש מצב הפוך משבת לשבת באים יותר ויותר צעירים לבית כנסת... אפילו אם הם אחרי זה הולכים למועדון במקום לשבת עם המשפחות לארוחת ערב של שבת (שלפי דעתי ממש חבל גם מבחינה חינוכית) זה עדיין כיף.. :jockey: |
על מה החפירה לא הבנתי?
כולה יצאתי לשתות בירה וקיבלתי כמה מתנות, מה העיניין? זה לא שיצאתי מחופש לזברה ודפקתי לאנשים בדלת שיביאו לי סוכריה על מקל ובמידה ולא אני משתין להם על הידית של הדלת.. |
ציטוט:
לא כל אחד שלא בא לך טוב בעין צריך לקטול אתה אחלה בנאדם אבל לפעמים יש תגובות שמדרדרות דיונים שלמים על תשחק לי אותה הימני הקשוח שאפחד לא יכול לדבר איתו ! |
ציטוט:
|
ציטוט:
אף אחד לא דיבר איתך אל תיתערב ואני לא משחק אותה אף אחד |
יאללללללללללהההה ! סולחהההההההה !
|
ציטוט:
|
ציטוט:
יצאתי עליך בגלל תגובה שצייטה מה אתה מצטט בנאדם בלי ליקרוא מה כתוב שם ? ואתה עוד אומר אני טמבל ? ובואנה מה אתה אומר לי תירגע מה אתה אמא שלי טמבל |
ציטוט:
|
ציטוט:
זכותך ? נכון זה זכותך אבל עדיין יצאתה טמבל ואני מיתערב ? כי אתה מדבר שטויות ואפילו לא יכול להודות שטעיתה ומצצטט אנשים כיאלו אתה צודק ואתה טועה |
ציטוט:
חוץ מזה שמ12:00 אני בן 15..:sbb4: |
טוב גם אני לא הייתי בסדר ואני מבקש סליחה על שירדתי עליך חזק אחי
ומזל טוב |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
טוב שהפסקתם עם הריב הזה הוא היה ממש מטופש....
|
ציטוט:
1+!!! |
ציטוט:
|
Helloween באמת עושים מזה הרבה יותר כיף מפורים בארץ... פה אם אתה בן יותר מ15 ויוצא לרחוב מחופש צוחקים עליך. כל הקטע של התחפושות זה לילדים. באמריקה יש הרבה יותר מסיבות תחפושות וגם מבוגרים מתחפשים ועושים מזה הרבה יותר בלגנים. :laughing:
|
Helloween זו באמת אחלה להקה. שירים מומלצים:
Eagle Fly Free I Want Out Kids Of The Century Back On The Streets Number One Power |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 04:43. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ