![]() |
מי היא בכלל שתדפוק לק בחמאת בוטנים אני יפוצץ לה תפנים?
|
הנה עוד כמה שחשבתי עליהם היום: אני הכי שונא ש....
שני סוגים של פוזרים יצורים: 1) זה שאף פעם לא מוריד את הכובע-מצחייה, גם בחורף, מאחר שזה פריט סטייליסטי שאי אפשר לצאת מהבית בלעדיו, וגם "קניתי אותו ב50$ באמריקה, ממש מציאה, הא?" 2) זה שכל הזמן מסתובב עם סווצ'רט מגעיל כזה עם קפוצ'ון, והקפוצ'ון כל הזמן על הראש שלו, גם כשאין גשם ויש 25 מעלות בחוץ. תמיד יש את האנשים האלה שבאים אליך פתאום משום מקום, "תגיד, אפשר שיחה?". בד"כ אפשר להתחמק מהם ע"י זה שתגיד להם שאין לך פלפון. הסיטואציה מסתבכת כשהסלולרי שלך נמצא במקום גלוי ואז כבר אי אפשר לשקר על זה. אם אתה בכל זאת לא רוצה להביא את הסלולרי שלך לבן אדם שאתה לא מכיר, אז תצפה לקרצייה שלא תרפה ממך "נו שיחה קצרה, באמא'שך, נו אל תהיה קמצן." זה הופך לדי אבסורדי אם אתה שם לב שלבן אדם שמבקש ממך שיחה יש סלולרי משלו. "יש לך פלפון משלך, למה אתה מבקש ממני?" ואז בא התירוץ שאף פעם לא משתנה: "נו אבל אין לי שיחות / יש לי רק שיחות נכנסות." מצחיק שהאנשים שמבקשים ממך שיחה בבית ספר/ מקום עבודה וכו' הם תמיד אותם אנשים. ואף פעם אין להם שיחות. ואם אתה לא מוותר ואומר לקרצייה שמבקש/ת ממך שיחה להשיג סלולרי משלה, הוא מתחיל לספר לך סיפורים קורעי-לב על איך "זה נורא דחוף, אחות של אמא שלי בבית חולים ואני חייב להתקשר ולהודיע על זה" וכוליי.... ובסופו של דבר, כשאתה סוף סוף מוותר ומאפשר לו "שיחה קצרה, אם זה כל כך דחוף", זה תמיד נגמר באותה הדרך: "הלו אבי? אבי? מה נשמע אחי? אתה בא למסיבה מחר? ואיי ואיי ואיי כמה כוסיות יהיה, אתה לא מתאר לעצמך. מה? מה? בטח יהיה די-ג'יי, למה ציפית?...." וככה איזה 5-10 דקות :mad: :mad: :mad: |
ציטוט:
מכיר את זה ... כשמישהו שאתה לא מכיר אומר לך תן שיחה ואתה רואה שיש לו טלפון והוא מבקש ממך תשתמש בתירוץ שלו... זה רק יעצבן אותו יותר והוא ילך... :flowers: |
אני שונא שאני רוצה לרוץ אבל העיניים שלי נסגרות!!!
|
חחח יש איזו ילדה סתומה בשכבה שלי שאני שונא, אני עם בפלאפון ביד והיא שואלת אם אפשר לשיחה.
אני מחייך ואומר לה "אין לי פלאפון" חחחח |
ציטוט:
|
הייתי חייב לפרוק את זה אבל...
אני שונא שבאים 2 קוקסינלים סופר קוקסינלים!!!! אם ליפה על הראש!!! לחדר כושר אם חולצות מפגרות של הצבא ויושבים על המכשירים ומתחילים לזיין בשכל במקום להיתאמן ושכחתי לציין שהם שחיפים אש!!!! אש אש אש אש!!!! ואז שאני שואל אותם בנימוס שאני בא לעשות פשיטת ברכיים (כי כבר סיימתי תסקוואט ותסטיף דדליפט הרצחני והלג פרס) מה שחיף הזה עונה לי?שמע בן אדם אנחנו מדברים פה וזה עשה טובה תבוא עוד רבע שעה ואני שונא שאני צריך לאיים ולהגיד לו שוב בנימוס "יש לך 3 שניות לעוף מהמכשיר ואם אתה רוצה לזיין בשכל תזיין במקום אחר" ואז הוא קם והולך ומתלחשש אם החבר שלו עלי כי הוא קוקסינל מדי להגיד לי בפנים זהו מצטער לכל מורעלי צה"ל שהולכים להגיב לי בשלילות אני מעכשיו אומר לכם תחסכו לעצמכם תזמן למה שאני באימון שום דבר לא מענין אותי פרט מהאימון:thumbdown: |
חחחחח גלעד אני מכיר את התופכה, אבל בחיים לא אמרו לי "אתה יכול לחכות? אנחנו מדברים פה"
יש לי לא מעט אנשים במכון שבאים, עושים סט וישר הולכים לספר משהו לחבר שלהם. הקטע הוא שהם גם מדברים תוך כדי הסטים... |
אני שונא בטירוף מוכרים שבכח דוחפים לך את הסחורה שלהם. אתה ממהר והם רק מציעים לך משהו חדש כשאתה לא רוצה את מה שהציעו לך קודם. "נו תקנה, זה אופנתי עכשיו", "נו תקנה, זה הכי זול בארץ", "נו תקנה, זה כסף אמיתי". שילכו לעזאזל.
|
הגיל ההמוצע במכון שלי הוא 11 ואני לא מגזים בכלל.
יש שעות שהכול מלא ילדים קטנים ומעצבנים, אני קורא להם מפמפמי החזה והיד קידמית. כי זה הדברים היחידים שהם עושים, אה שכחתי, הם גם עושים 500 שכיבות שמיכה כול יום בשביל קוביות מייקל לואיס. |
חחח אתה פשוט צריך פעם אחת אם אחד הקוקסינלים לא מוכן לזוז להוריד אותו מהמכשיר בכוח (אם לא עשית את זה עוד). :sbb4:
מהרגע הזה ידע מתי צריך לקום. |
ציטוט:
|
אני - פאקינג - שונא
שהמנהל בחד"כ שלנו מנסה לשחק אותה מישהו גדול בתחום שהגיע הליקוויד קריאטין של אולטימייט נוטרישן הוא משחק אותה כאילו זה בלעדי לו, ומה אני רואה בפלאיר ?! "להשגה ברשתות שייפ, גו אקטיב ובחדרי הכושר השונים". |
ציטוט:
ונותן להם רשימה של כל הלוזרים הקבועים שבאים לדבר ואם הם מתקרבים למרחק של פחות ממטר מהדלת של המכון מכסחים להם ת'צורא:sbb4: :boxing: |
אני שונא שאני ועוד מישהו מדברים על תחום יחסית חדש או לא מוכר (זה קרה לי ולאיגור המון כשדיברנו על פיתוח גוף) ואנשים שאין להם מושג בשיט על זה מתערבים ומנסים נואשות להראות ידע כלשהו.
|
תראה מה מצאתי הרגע אנטון! קאבר לנייטקרולר, מכיר את זה?
http://youtube.com/watch?v=8uTw0Xau6No |
ציטוט:
|
ציטוט:
וד"א זה קרה לי המון בחדר כושר מה שציינתה בהודעה הקודמת שלך שאני ועומר מדברים ופתאום מישהו לא מוכר,לא קשור וכמובן שחיפוז נכנס לנו לשיחה ומעיר הערות כאילו גם אם אתה מבין!!!! מה לעזאזל אתה מתערב?!??!FOR THE LOVE OF GOD! :unsure: |
אני אף פעם לא אבין למה מכל המקומות שכן אפשר לדבר בהם הם באים דווקא לחדרי כושר.
|
אני שונא את הזקנים האלה
לוקחים 2 משקולות של 2.5 באים, מרימים באוויר איזה 5 פעמים וכל שאר השעתיים שלהם הם הולכים בקצב 1.6 קמ"ש על ההליכון. כי ריצה דופקת ת'ברכיים =] |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 15:54. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ