![]() |
אני רואה שניה ימינה שניה שמאלה
|
אנשים פה מקפיצים חופשי חחחחח
|
ציטוט:
אני משתגעע!!!!:ohmy: |
שמאלה
נ.ב זה חלק ממבחן קצר לדעת איזה צד של המוח דומיננטי אצלך. (והחרא לא עובד עלי כי דמיינתי מעין סטיקמן בראש ואיפה יהיה קצה היד שלו והרגל וכו בתנוחה הזאת ולאן הוא יסתובב מנקודת המבט שלו ופתאום במקום להסתובב ימינה וימינה זה רק זז שמאלה אררג) עריכה : כתבתי שמאלה אבל התכוונתי לכיוון של הימין לא משנה |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
וואי איזה הקפצה עצבנית מהזה?! |
לא מצליחח
|
עליתי על זה, חלקית אבל, החלק העליון נרה אפילו יותר מורכב!! אתם רוצים לדעת איך זה עובד? זה מדלליק!! גדול !!
תשימו את המסך מתחת לתחת שלה שלא יראו את הגוף, בלי הגוף רק את הרגליים (תגללו את הדף, יש מבין?) אז תראו שהרגליים פנות ימינה ושמאלה, הם בכלל לא מסתובבות ויש אשלייה שזה מסתובב, הם פונות פעם ימין ואח"כ חוזר לשמאל כי אנחנו במוח מפרשים את הרגל שהיא עומדת עלייה כרגל אבל למעשה זה יוצא את האשלייה (לפחות ברגליים, בינתיים לפי מה שראיתי)ניסיתי ורואים שזה זה (כשרואים כאילו את הגו שלה) שזה זז ימינה ושמאלה |
כשמנסים לעלות ורואים גם את הישבן (סליחה על הבוטות לפני כן, הייתי להוט יותר מידיי) ומסתכלים כשהיא מסתובבת, על הרגליים ואז על הישבן, אפשר לראות שהוא גם יוצר אשליה והוא יכול להיראות בשחור גם כישבן וגם כחזית הגוף.. כשזה זז.. אשליי מדליקה
|
ווואי חזק הצלחתי חחח... כשמסתכלים ימינה היא מסתובבת ימינה
|
ואיייייייייי אתם מתים איזה שיטה גיליתי
תסתכלו בזוית העין על התמונה כמה שניות ותזיזו את הראש מצד לצד בקצב איטי...היא תזוז לאן שהעיניים יסתכלו ואפילו תפסיק להסתובב:ohmy: |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:31. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ