ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   הלבורגיני של פיפטי (https://israelbody.com/showthread.php?t=2107)

Gamerrrrr 13-11-06 19:23

ציטוט:

פורסם במקור על ידי OMRI-TURBO
תגיד מזה סבל? סבל זה דבר יחסי! שים אותם שבוע ברעב באיידס ובמגופות של אפריקה, המקום שהם באו ממנו, ותראה איך הם שמחים לחיות בארה"ב.
יש להם בארצות הברית את כל האפשרויות להצליח ועובדה שהם עושים את זה, זה שהרוב כשלונות זה בעיה שלהם.
אגב אף אחד לא מכריח אותם להישאר באמריקה אז כניראה שטוב להם מאוד שם, ודרך אגב אתה חושב שהם מסכנים? יש לכל אזרח בארהב יותר זכויות והטבות מאשר לך יש פה.

עומרי אני אוסיף לדברייך בכך שאגיד שהם המציאו לעצמם את הגטו בו הם חיים

VoRteX 13-11-06 19:24

ציטוט:

פורסם במקור על ידי omri-turbo
חברה תתעלמו רגע ממחשבה שטחית, כן עשו אותם עבדים וזה לא טוב, אבל! בזה שעשו אותם עבדים יש להם היום עמדות השפעה שלאף כושי בחיים לא היה יכול להיות בלי הלבנים.
קונדליסה רייס לעזאזל!!! היא קובעת מה יקרה בארץ, והיא כושית.
כל הזמרי ראפ שאתם אוהבים, ספורטאים, שחקנים ,אנשי בידור!!! איפה הם היו בלי אמריקה!?!?!?
תחשבו פעם לפני שאתם זורקים שטויות!
בזה שהכושים היו עבדים לפני מאות שנים הם יצרו עתיד לכושים שחיים היום!
כמו שאתם רואים, באפריקה יש ר-ק רעב מחלות ומלחמות, ותראו את האחים שלהם בארה"ב מנהיגי העולם, וחצי עולם מעריץ אותם אם זה במוסיקה ספורט או בידור.
אז תשתמשו קצת בשכל שלכם במקום לזרוק משפטים.

גם קושי ענאן שסוף כל סוף הולך להתחלף

OMRI-TURBO 13-11-06 19:25

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Gamerrrrr
עומרי אני אוסיף לדברייך בכך שאגיד שהם המציאו לעצמם את הגטו בו הם חיים

גיימר אתה בטוח שאנחנו לא אחים?
ניראה לי יש לנו אותן דעות בקשר להכל

OMRI-TURBO 13-11-06 19:25

ציטוט:

פורסם במקור על ידי VoRteX
גם קושי ענאן שסוף כל סוף הולך להתחלף

חחחחחח הרגת אותי!!!
:jockey: :jockey: :jockey:

Gamerrrrr 13-11-06 19:26

ציטוט:

גיימר אתה בטוח שאנחנו לא אחים?
ניראה לי יש לנו אותן דעות בקשר להכל

חחחחחחחחח באיזה בית חולים נולדת :P

ד"א אני מוסיף משפט לחתימה שלי, יהיה נחמד אם תכתוב אותו גם אני חושב

Bullet 13-11-06 19:29

הוכיחו כי לכושי ממוצע זכר בארה"ב יש יותר טסטסטרון מאדם לבן (ממוצא אירופאי) בארה"ב.

Gamerrrrr 13-11-06 19:30

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Bullet
הוכיחו כי לכושי ממוצע זכר בארה"ב יש יותר טסטסטרון מאדם לבן (ממוצא אירופאי) בארה"ב.

תראה לי את המחקר בבקשה ולא סימוכין מבלייזר לא נחשב

Nareznoy 13-11-06 19:30

יש להם גם 3 גידים איפה שהכף רגל, בגלל זה הם יותר מהירים

OMRI-TURBO 13-11-06 19:32

ציטוט:

חחחחחחחחח באיזה בית חולים נולדת :P

ד"א אני מוסיף משפט לחתימה שלי, יהיה נחמד אם תכתוב אותו גם אני חושב

חחחחחחחחחחחחח ענק!!!!
רוצה לשמוע למה הורדתי אותו במסנגר?!!?!
כי כל פעם שאני מוסיף בנות הן נבהלות מזה, זה מפחיד אותן המילה!!:helpsmilie:
אז הייתי חייב להוריד את זה!
:)

Gamerrrrr 13-11-06 19:33

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Nareznoy
יש להם גם 3 גידים איפה שהכף רגל, בגלל זה הם יותר מהירים

מאיפה השטות הזאת?

Gamerrrrr 13-11-06 19:34

ציטוט:

חחחחחחחחחחחחח ענק!!!!
רוצה לשמוע למה הורדתי אותו במסנגר?!!?!
כי כל פעם שאני מוסיף בנות הן נבהלות מזה, זה מפחיד אותן המילה!!:helpsmilie:
אז הייתי חייב להוריד את זה!
:)

:):):):) זהו ראיתי שהורדת אותו D:

פה אתה יכול לשים אותו לא??
המשפט גדול אבל אין ספק

OMRI-TURBO 13-11-06 19:34

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Bullet

גם הוכיחו שהם יותר מטומטמים,
אבל בלי קשר איפה הוכחות של זה?
וגם אם כן, לגורילות יש טסט יותר גבוה מלכושים אז?

shahaflol 13-11-06 19:34

ציטוט:

תגיד מזה סבל? סבל זה דבר יחסי! שים אותם שבוע ברעב באיידס ובמגופות של אפריקה, המקום שהם באו ממנו, ותראה איך הם שמחים לחיות בארה"ב.
יש להם בארצות הברית את כל האפשרויות להצליח ועובדה שהם עושים את זה, זה שהרוב כשלונות זה בעיה שלהם.
אגב אף אחד לא מכריח אותם להישאר באמריקה אז כניראה שטוב להם מאוד שם, ודרך אגב אתה חושב שהם מסכנים? יש לכל אזרח בארהב יותר זכויות והטבות מאשר לך יש פה.

נכון, סבל זה יחסי, ואני מדבר ביחסית לשאר האנשים בארה"ב.
יש לך כנראה הנחת יסוד מוטעית, שעצם העובדה שהם הביאו את השחורים לארה"ב הם שיפרו להם את החיים ובכך השחורים כאילו "חייבים להם". בוא נתחיל מזה שבין אם זה שיפור ובין אם לא:
א. האמריקאים לא עשו את זה כדי לשפר את חייהם אלא הם הביאו אותם בכוח על מנת לעבוד.
ב. גם אם הם כן עשו את זה כדי לעזור להם, מי הם שיחליטו בשבילם מה טוב ומה לא? השחורים לא ביקשו מהם שיקחו אותם לאמריקה, הם עשו את זה לא מרצונם. גם אם ההגעה לאמריקה הועילה להם, זו עדיין היתה אמורה להיות הבחירה שלהם להגיע לשם ולא של האמריקאים.

עכשיו, כל אזרח שחור באמריקה, גם אם זה שיפור יחסי לאבותיו או לא, הוא עדיין אזרח באמריקה. כלומר הוא שווה זכויות מלא לשאר האזרחים, גם ללבנים. הוא לא נולד שם מבחירה, הוא פשוט נולד באמריקה וקיבל אזרחות. לכן לא אמור להיות הבדל בינו לבין כל אזרח אחר, ובפועל זה לא כך.
אתה יוצר הפרדה בין האזרחים השחורים ללבנים ללא שום סיבה, וטוען שעשו לשחורים טובה. בגרע כמו שאמרתי, אדם שחור נולד שם, קיבל אזרחות ובאותו הרגע הוא שווה זכויות לאחרים, הוא לא הגיע מאפריקה ואין לו לאן ללכת גם אם לא טוב לו שם, הוא יליד ארה"ב והוא אמור לקבל כל מה שהחארים מקבלים.

חוץ מזה, אין להם את כל האפשרויות כמו שאתה אומר, לרובם הגדול האפשרויות מוגבלות הרבה יותר מללבנים.

OMRI-TURBO 13-11-06 19:39

ציטוט:

:):):):) זהו ראיתי שהורדת אותו D:

פה אתה יכול לשים אותו לא??
המשפט גדול אבל אין ספק

אהבת מה שהוספתי?

Gamerrrrr 13-11-06 19:39

ציטוט:

פורסם במקור על ידי shahaflol
נכון, סבל זה יחסי, ואני מדבר ביחסית לשאר האנשים בארה"ב.
יש לך כנראה הנחת יסוד מוטעית, שעצם העובדה שהם הביאו את השחורים לארה"ב הם שיפרו להם את החיים ובכך השחורים כאילו "חייבים להם". בוא נתחיל מזה שבין אם זה שיפור ובין אם לא:
א. האמריקאים לא עשו את זה כדי לשפר את חייהם אלא הם הביאו אותם בכוח על מנת לעבוד.
ב. גם אם הם כן עשו את זה כדי לעזור להם, מי הם שיחליטו בשבילם מה טוב ומה לא? השחורים לא ביקשו מהם שיקחו אותם לאמריקה, הם עשו את זה לא מרצונם. גם אם ההגעה לאמריקה הועילה להם, זו עדיין היתה אמורה להיות הבחירה שלהם להגיע לשם ולא של האמריקאים.

עכשיו, כל אזרח שחור באמריקה, גם אם זה שיפור יחסי לאבותיו או לא, הוא עדיין אזרח באמריקה. כלומר הוא שווה זכויות מלא לשאר האזרחים, גם ללבנים. הוא לא נולד שם מבחירה, הוא פשוט נולד באמריקה וקיבל אזרחות. לכן לא אמור להיות הבדל בינו לבין כל אזרח אחר, ובפועל זה לא כך.
אתה יוצר הפרדה בין האזרחים השחורים ללבנים ללא שום סיבה, וטוען שעשו לשחורים טובה. בגרע כמו שאמרתי, אדם שחור נולד שם, קיבל אזרחות ובאותו הרגע הוא שווה זכויות לאחרים, הוא לא הגיע מאפריקה ואין לו לאן ללכת גם אם לא טוב לו שם, הוא יליד ארה"ב והוא אמור לקבל כל מה שהחארים מקבלים.

חוץ מזה, אין להם את כל האפשרויות כמו שאתה אומר, לרובם הגדול האפשרויות מוגבלות הרבה יותר מללבנים.

היום אין הגבלות בשום חור אם כבר יש להם אפלייה מתקנת. אתה מכיר את דת הראסטאפריי?? היא התפתחה בג'מייקה ורוב הכושים שטוענים שמפלים אותם ברובם משתייכים לדת הזאת והיא טוענת שכל האפריקאים צריכים להתאחד באפריקה, אני מסכים! שיהיו בחור שלהם, שהווספס יהיו באמריקה, הליטנים בדרום אפריקה, הנורדים בצפוןן אירופה, האנגלו סקסונים בבריטניה הגאלים בצרפת, הערביים בארצות בארצות מרכז אסייה, הגזע הצהוב באסייה הרחוקה והיהודים במדינת ישראל.

Bullet 13-11-06 19:40

ציטוט:

תראה לי את המחקר בבקשה ולא סימוכין מבלייזר לא נחשב

זה מה שאתה חושב עליי איתי? סימוכין מבלייזר? :(

הנה...

Gamerrrrr 13-11-06 19:40

ציטוט:

אהבת מה שהוספתי?

לא רק שאהבתי, גם גנבתי :P

Nareznoy 13-11-06 19:50

ציטוט:

מאיפה השטות הזאת?

קראתי באיזו כתבה של וואלה

Bullet 13-11-06 19:58

ציטוט:

גם הוכיחו שהם יותר מטומטמים,
אבל בלי קשר איפה הוכחות של זה?
וגם אם כן, לגורילות יש טסט יותר גבוה מלכושים אז?

הנה הוכחות.

blinki 13-11-06 20:03

עמרי חלאס לדבר שטויות בנושאים שאתה לא מבין בהם, את חי בסרט של שנות ה90 הראשונות שהם חיים בגטו כמו הארלם ומעשנים חשיש כול היום, אומנם הם פחות משכילים ומבוססים מהלבנים ואולי יש שם יותר פשע אבל הבדלי המעמדות הצטמצמו רובם חיים בערים חלק גדול מאוד משכילים ומחזיקים במשרות מכובדות, אני בספק מאוד אם אתה מכיר את אמריקה או את חיי השחורים באמריקה שאתה יוצא בכאלה הצהרות קודם כול תדע מה שאתה אומר ואז תגיד אותם

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:14.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ