![]() |
גיימר שם את הליימך הזה בכיס הקטן התלת מיני הזה
|
ציטוט:
תשפוט לפי התמונות האחרות. בכל אופן לא אמרתי שאין לו גוף יפה, חוץ מזה שאין כזה דבר יפה בכלל, יפה זה בעיני המתבונן. |
ולכל הליצנים שחושבים שאני לא יכול לדגדג להם תביצה כי אני לא סטרייט תחשבו שוב ובוא נגיד שמכות שלי זה לא אני לבד ואני לא פרייאר של אף אחד ומי שמכיר אותי כבר יודע לתת לי כבוד אני לא ערס ממש לא פשוט לא סובל פרימיטיבים
|
יש מסה ויש חיטוב.
אולי תפרסם גם משקלי עבודה? |
ציטוט:
|
תשמע אחי בתור חבר בפורום אתה צריך לדאוג לשאר החבר'ה..ולדאוג לנו לכוסיות (לא שחסר לנו אבל אתה תשיג הרבה נגיד ככה חחח)
|
ציטוט:
|
אחי לך תדע אם הכוסיות שהוא מתכוון אליהם זה הכוסיות שאנחנו מתכוונים אליהם
|
ציטוט:
|
אם הדיון הזה ממשיך מעבר לדיבור על הגוף שלו אני נועל אותו, אזהרה אחרונה.
|
אז בשביל שלא הוא ינעל וישאר על המסלול התקין הינה עוד תמונה
http://shx-filer.shox.co.il/shx_imgs.../4/389/177.jpg וזו פשוט בגלל שהתחשק לי http://shx-filer.shox.co.il/shx_imgs...2/0/291/75.jpg |
אחלה צבע עור... רגליים טלטאביז אחי
|
ציטוט:
|
|
FFF יש לך גוף אחד היפים רק תעבוד חזק על הרגליים כי הם נראות מצחיקות לעומת פלג גוף עליון
ולגבי הנתיות שלך שיהיה לך לבריאות אני לא מבין מה אכפת לכולם מה הוא מזיין ומה הוא לא מזיין?! זה העסק הפרטי שלו!! תאמן רגליים אחי!:jockey: |
ציטוט:
|
טוב גם מילה טובה לא תזיק:
מבחינת פלג גוף עליון, הגוף שלך חטוב, אסתתי ויפה מאוד (גם גודל סבבה). |
אני לא מבין חלק מהאנשים פה, כמו שאמרו לפני, מה אכפת לכם מה הוא מזיין ומה הוא לא מזיין?
אני אישית לא מבין את הנטיות האלה, אבל כל אחד ועניינו הפרטי. Fff, גוף סבבה יהיה נחמד לדעתי להוסיף עוד קצת מסה ורגליים חובה לשפר דחוף, כי לעומת הפלג גוף העליון הם בפיגור. ד"א יהיה נחמד אם תביא לפה כמה בחורות טובות |
FFf אחי, כמה זמן אתה מתאמן? בבית או בחדר כושר?
אני שואף להגיע לגוף כמו שלך.. בקשר לחיטוב אתה שומר על תזונה? |
ציטוט:
אז יאלה אחי זרוק לנו עצם ! ותילך לדוגמנות יגנוב תעשה בוקים טיטחן כסף אבל להגיד לך "סטרייט" אני מעדיף ללכת יותר בכיוון של בודי בילדינג:jockey: |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:55. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ