![]() |
זה אולי יישמע נדוש, אבל באמת שכסף זה לא הכל בחיים. אפשר לגור בשמחה בבת ים ואפשר להיות בדיכאון נוראי בניו יורק.
|
שהיא ואחרים שחושבים כמוה יעופו קיבינימט מהמדינה
יהיה יותר טוב לכולנו ושהם יהיו בהרה"ב ואיזה כנופית כושים , או חבורה של נאצים תפתח להם את התחת שלא יבקשו לחזור |
ציטוט:
והיא שטוחה עם מלא איפור עכשיו היא חושבת שהיה לה טוב עוד כמה שנים היא תזדקן ורק יזכרו את מה שהיא עשתה בשביל המדינה - לא עשתה גם לא עשתה צבא גם מתלוננת |
"למפורסמים יש צרכים אחרים"
איזה תרוץ מאפן כדי לא ללכת לצבא |
ציטוט:
היא עוד תחלום על לחזור לישראל היא תקבל שמכטה לפרצוף |
ציטוט:
והיא העיקר עוברת לגור בלוס אנג'לס. |
יאלה אבא שלה עובד בתל ברוך בתור :):):):) ממין זכר לא צריך להתרגש ממנה חחחחח
שתילך לניו יורק אם לאונרדו דה קרפיון שלה ושתילך לסיבוב בברוקלין בלילה יבואו כמה כושים יעשנו את החבר שלה ואחרי זה יקחו אותה לעבוד שם :):):):) ולא בתור שחקנית :boxing: |
וואלה היא מדהימה נראית פצצה והיא הביאה למדינה הרבה הישגים בתחום שלה כי היא באמת דוגמנית שווה ותותחית בתחום שלה
אבל היא חצופה איך שהיא מדברת והיא פשוט יצאה מטומטמת עדיף שתדגמן חזיות ותשתוק ככה נהנה יותר... |
ציטוט:
דבר שני, כמו שאמרתי - סיבוב מסכן באל איי ואתה יוצא עם ימבה בחורות שלא רואות אותה ממטר. דבר שלישי והכי חשוב, אני מסכים איתה, אבל לאחר הדברים האלה אין לה זכות לחיות במדינה הזאת. |
ציטוט:
|
ציטוט:
חחח פייר, איך שהיא תחזור לארץ בלי כלום, כולם ידפקו אותה ב gang bang עצבני, יקרעו תאמא אמא שלה, היא תקבל כמיות חלבון לפנים, שגיל יפשוט תרגל. ואז היא תהיה :):):):), קרועה לגמרי מלאה חלבון שאין לה כלום, חוץ ממלא זרע בכול מקום. |
לא שווה תגובות בכלל...פשוט חוצפנית וחזירה שאין כדוגמתה. לחיות על חשבון המדינה ועל חשבונינו, האזרחים שהולכים וקורעים את התחת בצבא. מצידי היא יכולה ללכת אתם יודעים לאן.
שמעו, אין לי בעיה עם סרבנים, נו מילא. יש לי בעיה עם אנשים חזירים שבאים ומתפארים בזה שהם לא בצבא, מתפארים בזה שהם עשו כסף, ושהצבא לא יעיל ולא מועיל. זה באמת מעלה לי את הסעיף. |
בת זונההה אם היא הייתה אומרת לי את זה בפנים הייתי גורם לה להיראות כמו אניטה פללי!!
|
דיי תרדו ממנה! היא סתם קופה שיום אחד מי יתן היא תידרס ע''י משאית.
יש לה גוף כמו של עוד 10000 בחורות רק פנים ממש מכוערות - http://www.index.co.il/upload/infoce...816bipnim2.jpg |
אני יותר עכשיו עצבני מכם מאשר ממנה, מה אתם תופסים ממנה?! תיראו איך היא ניראת הקופה הזאתי. יש לה פנים של כרוקודיל,שלא נדבר מה שיקרה לפנים שלה עוד איזה 5-7 שנים שבכלל היא תיהיה מכוערת כמו הלילה.
צאו מהסרט - בר רפאלי היא סתם OverRated |
פייייייייייי איזה מטומטמת יאללההה
אבל שווה ואחד זיןןןןן :) |
ציטוט:
|
ציטוט:
אתה חי בסרט. אתה תגיע לשמה תוכל לעבוד באיזה walmart מסכן בתור קופאי ולהרוויח 6 דולר לשעה , בית אם תמצא יהיה הרבה יותר מגעיל מכל מה שתמצא בבת-ים , בוואדאי איזה פרוג'קט עם 20 קומות משנות ה50 או משהו עם שכנים מאוד נחמדים... מחיר מחייה? מה שבטוח שמתקרב לפי 2 יותר יקר מרוב הערים בישראל. בנויורק חביבי , אתה בא עם תואר אקדמאי מתקדם , אתה מלך. (אמריקאים טיפשים יחסית , אגב עדיף תואר במרכז ארה"ב מבנויורק כי שמה זה מקום משכיל עדיין) בנויורק אם יש לך חנות קטנה אתה מלך בנויורק אם יש לך טיפת נדל"ן אתה מלך כמובן לא מלך בנויורק כי אתה תהייה אולי ב5 העשיריונים הנמוכים של החברה שמה ועדיין תסתכל למעלה על אנשים אתה סתם תחוש לחודשיים מקסימום שנה שאתה חי טוב בגלל ההבדל מהארץ(עשו על זה מחקרים , לא קצת) כל השאר כבר תלוי יחסית למקום עצמו. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 08:06. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ