ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   בר רפאלי פותחת את הפה (https://israelbody.com/showthread.php?t=20546)

Antonator1 02-10-07 21:51

זה אולי יישמע נדוש, אבל באמת שכסף זה לא הכל בחיים. אפשר לגור בשמחה בבת ים ואפשר להיות בדיכאון נוראי בניו יורק.

G-G 02-10-07 22:04

שהיא ואחרים שחושבים כמוה יעופו קיבינימט מהמדינה
יהיה יותר טוב לכולנו
ושהם יהיו בהרה"ב ואיזה כנופית כושים , או חבורה של נאצים תפתח להם את התחת שלא יבקשו לחזור

2pac2 02-10-07 22:11

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Antonator1
זה אולי יישמע נדוש, אבל באמת שכסף זה לא הכל בחיים. אפשר לגור בשמחה בבת ים ואפשר להיות בדיכאון נוראי בניו יורק.

היא לא כזאת עשירה
והיא שטוחה עם מלא איפור

עכשיו היא חושבת שהיה לה טוב
עוד כמה שנים היא תזדקן ורק יזכרו את מה שהיא עשתה בשביל המדינה - לא עשתה

גם לא עשתה צבא גם מתלוננת

Nicolas 02-10-07 22:21

"למפורסמים יש צרכים אחרים"

איזה תרוץ מאפן כדי לא ללכת לצבא

VoRteX 02-10-07 22:32

ציטוט:

פורסם במקור על ידי 2pac2
היא לא כזאת עשירה
והיא שטוחה עם מלא איפור

עכשיו היא חושבת שהיה לה טוב
עוד כמה שנים היא תזדקן ורק יזכרו את מה שהיא עשתה בשביל המדינה - לא עשתה

גם לא עשתה צבא גם מתלוננת

היא תישכח תוך שנה בארה"ב
היא עוד תחלום על לחזור לישראל
היא תקבל שמכטה לפרצוף

xLaes 02-10-07 22:38

ציטוט:

"מה זה משנה, אוגנדה או ישראל? לי זה לא משנה",
חחחחחחחחחחחחחחחחחח
והיא העיקר עוברת לגור בלוס אנג'לס.

Night_Wolf 02-10-07 22:42

יאלה אבא שלה עובד בתל ברוך בתור :):):):) ממין זכר לא צריך להתרגש ממנה חחחחח
שתילך לניו יורק אם לאונרדו דה קרפיון שלה ושתילך לסיבוב בברוקלין בלילה יבואו כמה כושים יעשנו את החבר שלה ואחרי זה יקחו אותה לעבוד שם :):):):) ולא בתור שחקנית :boxing:

DBD 03-10-07 02:29

וואלה היא מדהימה נראית פצצה והיא הביאה למדינה הרבה הישגים בתחום שלה כי היא באמת דוגמנית שווה ותותחית בתחום שלה
אבל היא חצופה איך שהיא מדברת והיא פשוט יצאה מטומטמת עדיף שתדגמן חזיות ותשתוק ככה נהנה יותר...

Dr. Recoba 03-10-07 03:47

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Sugarzaza
דבר ראשון, אני לא מבין מה הבעיה בנמשים.

דבר שני, היא פצצה ולא סתם שמו תמונות שלה במגזין אמריקאי

דבר שלישי, שתאמר מה שבא לה ושתעשה מה שבא לה, היא לא מתיימרת לכלום וזו זכותה לחשוב לומר ולעשות עם החיים שלה מה שהיא רוצה.

דבר ראשון, סתם לא יפה לדעתי..

דבר שני, כמו שאמרתי - סיבוב מסכן באל איי ואתה יוצא עם ימבה בחורות שלא רואות אותה ממטר.

דבר שלישי והכי חשוב, אני מסכים איתה, אבל לאחר הדברים האלה אין לה זכות לחיות במדינה הזאת.

Dr. Recoba 03-10-07 03:49

ציטוט:

בא לי לרוקן מחסנית עליה ועל הליאונרדו דה וינצ'י שלה... כמה שצה"ל זה גוף דוחה (והוא באמת די דוחה, תאמינו לי), אני לא הייתי מסוגל לחיות עם עצמי אם הייתי בורח משירות בצבא או שירות לאומי לגמרי - שלא לדבר כבר על חיים על חשבון אחרים. גם אם במקרה הכי פרוע דופקים לי פרופיל נפשי 21 אני אלך להתנדב איפשהו. אנשים מקריבים את החיים שלהם כדי שילדות מפונקות כמוהה יוכלו לחיות כאן בשקט ומקבלים יריקה לפרצוף. כל מי שאומר שהיא עשתה בשכל - חסר לב בדיוק כמוהה. בבסיס שלנו יש מלא בחורות שהייתי מעדיף לבלות זמן איתן מאשר לראות את רפאלי הזונה הזאת. מה לעשות, המדינה הזאת מושתתת על צבא, ברגע שפוגעים בחיילים - פוגעים בלב של כולם. חיילים במדינה הזאת הם הבנים של האוכלוסייה המבוגרת והאחים של האוכלוסייה הצעירה.

כל מילה בסלע אחי.

Berk0 03-10-07 11:19

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Night_Wolf
ואז היא תחזור לישראל וכולם ישנאו אותה והיא תהיה במצב שהיא חיה ברחוב ואז גלעד יבוא ויגיד לה
"לא נורא מאמי אני לא שונא אותך בואי תבואי אלי הבייתה לגור איתי אני ידאג לך טוב"
ואז אני יוכל להגיד לכל העולם שאני מזיין בפראות כל יום את בר רפאלי ואף אחד לא יקבל אותה פרט אלי למעשה אף אחד לא ירצה כולם שונאים אותה :flowers:

חחחחחחחח הבת :):):):) יכולה להשיג 20 כמוהו ב 5 דקות

חחח פשוט הוצאת לי את המילים מהמקלדת...

חחח פייר, איך שהיא תחזור לארץ בלי כלום, כולם ידפקו אותה ב gang bang עצבני, יקרעו תאמא אמא שלה, היא תקבל כמיות חלבון לפנים, שגיל יפשוט תרגל.

ואז היא תהיה :):):):), קרועה לגמרי מלאה חלבון שאין לה כלום, חוץ ממלא זרע בכול מקום.

IRON-MASS 03-10-07 11:25

לא שווה תגובות בכלל...פשוט חוצפנית וחזירה שאין כדוגמתה. לחיות על חשבון המדינה ועל חשבונינו, האזרחים שהולכים וקורעים את התחת בצבא. מצידי היא יכולה ללכת אתם יודעים לאן.
שמעו, אין לי בעיה עם סרבנים, נו מילא. יש לי בעיה עם אנשים חזירים שבאים ומתפארים בזה שהם לא בצבא, מתפארים בזה שהם עשו כסף, ושהצבא לא יעיל ולא מועיל. זה באמת מעלה לי את הסעיף.

ran7 03-10-07 11:52

בת זונההה אם היא הייתה אומרת לי את זה בפנים הייתי גורם לה להיראות כמו אניטה פללי!!

Joe 03-10-07 12:24

דיי תרדו ממנה! היא סתם קופה שיום אחד מי יתן היא תידרס ע''י משאית.

יש לה גוף כמו של עוד 10000 בחורות רק פנים ממש מכוערות -

http://www.index.co.il/upload/infoce...816bipnim2.jpg

Joe 03-10-07 12:29

אני יותר עכשיו עצבני מכם מאשר ממנה, מה אתם תופסים ממנה?! תיראו איך היא ניראת הקופה הזאתי. יש לה פנים של כרוקודיל,שלא נדבר מה שיקרה לפנים שלה עוד איזה 5-7 שנים שבכלל היא תיהיה מכוערת כמו הלילה.

צאו מהסרט - בר רפאלי היא סתם OverRated

Coleman 03-10-07 12:34

פייייייייייי איזה מטומטמת יאללההה

אבל שווה ואחד זיןןןןן :)

Leo 03-10-07 14:18

ציטוט:

מה רע בבת-ים... חכה חכה לחיאני יגמור עם כל השיפוצים שלו נהייה עיר בין הכי מתקדמות בארץ

Leo 03-10-07 14:26

ציטוט:

פורסם במקור על ידי MagneZium
סבבה אחי תתגיס לצהל
תלמד אחרי באוניברסיטה תוציא תואר ראשון בעריכת דין\חשבונאות\רפואה \מה שבא לך תגיעה לגיל 30
תשתכר ב 25 שקל לשעה ונראה עם תצליך להרים את עצמך מהחור שאתה גר בוא בבת ים

או שתלך לארץ הקסומה בשם נויורק וכסף יפול עליך מהשמיים וישר תהייה במעמד גבוהה בחברה שם....

אתה חי בסרט.

אתה תגיע לשמה תוכל לעבוד באיזה walmart מסכן בתור קופאי ולהרוויח 6 דולר לשעה , בית אם תמצא יהיה הרבה יותר מגעיל מכל מה שתמצא בבת-ים , בוואדאי איזה פרוג'קט עם 20 קומות משנות ה50 או משהו עם שכנים מאוד נחמדים...
מחיר מחייה? מה שבטוח שמתקרב לפי 2 יותר יקר מרוב הערים בישראל.

בנויורק חביבי , אתה בא עם תואר אקדמאי מתקדם , אתה מלך. (אמריקאים טיפשים יחסית , אגב עדיף תואר במרכז ארה"ב מבנויורק כי שמה זה מקום משכיל עדיין)
בנויורק אם יש לך חנות קטנה אתה מלך
בנויורק אם יש לך טיפת נדל"ן אתה מלך
כמובן לא מלך בנויורק כי אתה תהייה אולי ב5 העשיריונים הנמוכים של החברה שמה ועדיין תסתכל למעלה על אנשים
אתה סתם תחוש לחודשיים מקסימום שנה שאתה חי טוב בגלל ההבדל מהארץ(עשו על זה מחקרים , לא קצת) כל השאר כבר תלוי יחסית למקום עצמו.

dror 03-10-07 15:04

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Leo
מה רע בבת-ים... חכה חכה לחיאני יגמור עם כל השיפוצים שלו נהייה עיר בין הכי מתקדמות בארץ

קודם תעקפו את אריאל

Mad_dog 03-10-07 15:05

ציטוט:

פורסם במקור על ידי dror
קודם תעקפו את אריאל

אל אל אריאל :):):):) "עיר חכמה " חחחחחחחח

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 08:06.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ