![]() |
|
ציטוט:
Hypertrophy Shit Training אחושלוקי לייל'ס בולקינג תכנית מעולה, מה זה הרוטינה של קלי בגט? |
מה התוכנית של ליילס בולקינג?
|
ליילס בולקינג זה בעצם Ab חילוק של פלג גוף עליון ותחתון, עם ווליום טיפה נמוך יותר מab שאנחנו מכירים
|
ציטוט:
נשמע מעניין, לא התעמקתי עד עתה בפניני הידע של לייל :) |
טאיבוקס קבל מוניטין על החתימה
|
תודה xD
5 דקות של פוטושופ |
ציטוט:
לינק שלייל בעצמו מדבר על התכנית אין לי, יש את זה איפשהו בפורום שלו, אבל יש מאמר ש gal.T הביא על התכנית ושיטת העבודה, כמובן, conjugate periodization http://www.israelbody.com/showpost.p...4&postcount=59 |
מה גם אתם לא יוצאים היום?חשבתי רק לי יצא שישי בבית..חחח
Danzig אתה מדבר על לעשות 18 חזרות איטיות?התוכנית הזאת? מישו יכול לתרגם את התוכנית..לא ממש הבנתי אותה אני לא חושב שחלוקה של עליון ותחתון נכונה.. |
ציטוט:
|
אולי Hst שלא יודעים איך לעשות אותה נכון לא יעילה...
לתוכנית יש שני חסרונות, הראשון הוא שהיא לינארית וזה מכריח אותה להיות קלה מאוד, מה שמגביל את האפקטיביות שלה לאורך זמנים ארוכים מאוד. השני ,הוא שלפי הסיכומים האחרונים של הקבוצה של ויינבורן, כנראה שצריך יותר לתת דגש לtut ,(למרות שאני מודה שעדיין לא קראתי את המחקרים עצמם רק הסיכומים מהפורום של לייל). אני אישית הפכתי אותה למשולבת ושיניתי מעט את הקונספט מבלוק של עבודה יחידה לדגש ואם אני אעצר מתישהוא במסע שלי למאה קילו, אני אנסה גם להוסיף לה שילוב עבודה עם דגש לtut בטווח של 5-8 חזרות,כמו בחלק משיטות הhit המודרניות. רק שנראה לי שאני אצטרך להיות אומן במשחקי משקלים, בשביל לא להגיע לאימון יתר ככה... |
כן גם אני חושב שבhst אין מספיק ווליום.
|
ציטוט:
|
מה גם נדיר מאוד (ממה שראיתי) שhst הניבה תוצאות משמעותיות כלשהם בעלייה במאסה אם בכלל, בנוסף לווליום הנמוך והעבודה המציקה
|
ציטוט:
ומה אני אמור לעשות, 12 סטים ליד קדמית? יש רק 2 טיפוסים שעושים 12 סטים ליד קדמית במכון שלי.... מפלצות, ושחיפים. אז אם אעשה הרבה סטים אני מסתכן בלהיות שחיף (אבל סטטיסטית [ואני מדגיש, סטטיסטית!]יש סיכוי להפוך למפלצת). עדיף להשאר איך שאני עכשיו עם ה5X5 שלי. |
ציטוט:
|
זה משתנה...
אני עושה 5 סטים של 5-6 חזרות בסקוואט, בנצ', דדליפט (רומני+קלאסי), חתירה. מוסיף 3 סטים של 5-6 חזרות בלחיצת כתפיים בעמידה. אם זה פלג גוף עליון/תחתון (ab) אז אני מוסיף לרגליים 2 סטים של כפיפות בטן ופשיטות גב, ומוסיף 2 סטים קלים של סקוואט וסט קל של חתירה ושל מקבילים. אם זה Fbw, אני עושה כמו שכתוב למעלה. זה ביום של עודף קלורי (בדרך כלל עודף קלורי גדול...) בחיטוב אני מוריד את ה5x5 ל3x5. מדי פעם אם יש לי כוח אני זורק סט של כפיפות מרפקים. |
התגובה שלך בטלה כי אתה אף פעם לא בעודף קלורי :jockey:
רשמת דדליפט רומני וקלאסי, זה 5 +5 ? כמה סטים יש לך באימון? |
בטח שאני בעודף קלורי. עכשיו בצבא אני פשוט אוכל הרבה בבית כשאני מתאמן, ובצבא ב"חיטוב".
לא, זה 5 סטים מהכל ביחד. |
טאיבוקס
תשאיר איסי במוניטין אחי אני צריך לשאול אותך כמה שאלות תודה=] |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:48. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ