![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
לא חושב. אמרתי לך, אני מתמקד בלמצוא עבודה במקצוע שלי. 10 שנים אני בתקשורת, עכשיו יש תקופה לא טובה - אבל עם הרקורד והמוניטין שלי אני עדיין מקווה שזה עניין של זמן עד שאסתדר. |
הצום המשעמם ביותר שהיה לי
מבחינת הרעב והצמא זה לא היה ממש בעיות חוץ מבשעה האחרונה שכמעט גווועתי למוות. רוב הזמן התפללתי... מבחינת לשמור שמרתי עד הסוף בלי לצחצח שיניים,להתקלח,לקרוא,לראות טלוויזיה בלי חשמל בלי כלום..עינוי סיני |
שנה אחת מספיקה לי.
:closedeyes: |
ציטוט:
השעה האחרונה עברה לי כמו יום שלם, זה פשוט לא יאומן מה שפסיכולוגיה עושה. הייתי מוכן להישבע שהשעון מקולקל. |
ציטוט:
אתה שוקל 80-90 קילו, 4.5 אלף זה לא כזה הרבה בשבילך. ציטוט:
|
ציטוט:
אני מתפלל בבית כנסת וכל 4 מאיות אני מסתכל אל שעון והמחוג פשוט לא זז רציתי לדפוק לרב איזה מקל בייסבול בראש וללכת,אבל התפללתי כמו חמוד והחזקתי את עצמי :flowers: |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
התפריט יהיה בתיאום עם גיל, ויכול להיות שיגיע ל 5 וחצי. באשר לרקורד המקצוע שלי אז על קצה המזלג: 3 שנים ברשת שוקן, 6 שנים בידיעות תקשורת ככתב פוליטי ופלילי, 3 שנים מרצה לתקשורת במרכז המבקרים של ידיעות אחרונות, כתב מצטיין של רשת ידיעות בשנת 2004, ניסיון של חצי שנה כדובר מכללה, ניסיון כפרוייקטור במשרד יחסי ציבור, סיוע ויעוץ פוליטי חסוי לפוליטיקאי המתעתד להתמודד לראשות אחת העיריות בצפון. זיו התחרות תתקיים באוגוסט 2008, אני אמור לעלות עכשיו כמה שיותר ולהתחיל דיאטה מאמצע אפריל בערך. |
אחד הקלים אבל היה משעמם טיפה
|
ציטוט:
נצרת עילית |
ציטוט:
|
הצום המשעמם ביותר בחיים שלי..
יש לי מזל שהצלחתי לישון עד 2 וחצי ככה למה הייתי מתפגר אם לא הרעב עוד נסבל אבל השעמום.. |
היה קשה אפילו מאוד..
אבל דבר אחד טוב יצא מכל המסה הארוכה שעשיתי כבבר לא יכלתי לראות אוכל אבל עכשיו חזר לי התאבון בגדול =] |
ציטוט:
|
היה מאד פשוט ביחס לשנים קודמות.
עבר סבבה. |
רגיל לא משהו מיוחד ...
היה יותר קל כי לא היה חם כרגיל ... |
רק אני הלכתי לישון בשתיים בלילה וקמתי בשמונה בבוקר כי הייתי צריך ללכת לבית כנסת?
|
כמו כלום
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 13:21. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ