![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
י'בן זונההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!1111111אחדאחדאחדאחדעשר ה עיך אתע מעז לאגיד שאתה לו יהודי?!?!?!?!?!?!?! |
מה הקטע בלצום, אם צמים אסור לאכול, מה הכייף פה?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
גבריאל, לא חשבתי שאתה כזה קרוב ברוחך ליישות השמימית. דווקא ציפיתי ממך לתגובת "צולה בשר חזיר עם הנרות בבית כנסת" |
:sbb4:
ציטוט:
|
ציטוט:
אח שלי, לא ברור שאני צוחק? :mellow: זה היה לחקות את התגובות של הילדונים. |
ציטוט:
תראה, ת'כלס אני לא דתי, זה נכון. אבל אני שונא ומתעב אנשים שעושים דווקא. במיוחד ביום כ"כ חשוב. אני הראשון לזרוק בדיחות שחורות ולא לזרוק זין, אבל יש מרווח עצום בין זה ובין לעשות במפגין ובמכוון ביום כיפור "על האש של חזיר". (לא שאני אפילו אוכל כשר, כן? אבל זה פשוט לדרוש כאפה). |
ציטוט:
לתת לך 2 סטירות!! במבינו שם לך בשר סוס הוא גועל נפש תאכל חזן מוגרבי או ג'יבלי..מכלללל פורדדד דווקא במבינו? |
צם.
ציטוט:
|
כן. צום מועיל לצמים.
|
ציטוט:
ורעב לסומלים? |
לא מאמין , לא צם , ומאחל צום קל לכל מי שכן
|
אני עדיין שוקל, אני בדרך כלל צם אבל כנראה שהשנה לא..
ואני שונא את אלה שמבשלים ליד הצמים ונוסעים ושטויות כאלה, כמו שאמרו פה: דורש כאפה. |
כן!
|
ברור שאני צם מה אתם דפוקים
|
ציטוט:
עלק לא לצום בגלל פירוק שריר, איפה אתה חי??? :helpsmilie: :helpsmilie: :helpsmilie: |
כן,רק כי זה בריא.
:mellow: |
אתם יודעים מה אתם צודקים , כל אלה שבכוונה מנסים להפריע לצום , דורשים כאפה , ואם הם יתלוננו על כפייה דתית , עוד כאפה.
אה ועוד משהו , יש את החיטוב הזה שהביאו עם הזה שהמציא את זה עם מאסה ענקית(יחסית...) ומה שנראה כמו 5-4% שומן רטוב , שדורש צום של כיום , לא הייתי עומד בזה בלי סיבות דתיות.. אבל זה מתאים.. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 11:50. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ