![]() |
וואחה עיוני יעתיק איל עפיה
|
עברי דיאלי אדה
suzuki_1234@walla.com |
ציטוט:
|
עמית אנא תאנמשי אל כדמ בשלמה חיי דיאלי
|
עמית יא ממז'יאן תאשר אותי
|
זאת מרוקאיית ?
חחח איזה גנבים, 1 ל 1 מערבית D: |
זה עוד בקטנה
בתאכלס זה מאוד שונה |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
יש לה עוד חוצפה לדבר על השכלה ?
סתכלו מה היא כותבת : כן-אני גזענית,ואני שונאת מרוקאים ואין מה לעשות. אבל בהודעה המקורית,כולה רשמתי שאני לא נמשכת לשחורים,ביג דיל, יש כאלה שלא סובלים לבנות, להם מותר ולי לא? לי זה נחשב גזענות שאני לא מוצאת אפילו משהו קטנטן שמושך בשחורים אבל כשהם שונאים לבנות אז אחלה, זה פשוט הטעם שלהם. קצת דפוק,הייתי אומרת. סתומה רצח יעני שורה ראשונה היא מודה שהיא גזענית ושונאת מרוקאים ואחר כך רושמת "כולה רשמתי שאני לא נמשכת לשחורים" מה זה עוזר לך יא חתיכת מטומטמת ששורה למעלה את מודה שאת גזענית יש השכלה מקצועית ויש מה שנקרא חוכמת חיים כנראה שהיא איזה פרופסורית אשכנזית למדעי החארטה אבל אי אפשר להגיד שהיא לא סתומה |
ציטוט:
|
כנראה שהיא הנכדה של היטלר או הנינה שלו.. חח
כולם מדברים על העולים מחבר העמים שנתפסו כניאו-נאצים.. לבינתיים נולדים כאן בישראל אנשים כאלה.. חבל שנותנים לזה ללכת ולצמוח, בסוף נגלה היטלרון קטן כזה כאן בישראל.. חייבים לשים לזה סוף! |
וואלה גבר סיכמת הכל, השכלה שווה לתחת עם אין לך חוכמת חיים וכל הגזענים המתפלספסים יכולים להיות גם עם תואר פרופסור אבל עדיין זה מראה שהחוכמת חיים שלהם שווה לזין שעיר
כמו כל החרשנים האלה שחושבים שהם חכמים כי יש להם 100 במתמתיקה |
ישבתי לי פה , והתבוננתי בתגובות ....
סיכום המחקר שלי הוכיח סופית ש: 1)אתם פשוט אנשים לא חכמים 2)בכל אחד יש קצת גזענות 3)אתם ממש אבל ממש לא חכמים .... למה ? בגלל שלאנשים כאלה לא צריך להתיחס שתכתוב מה שבא לה ... שתואהב מי שהיא רוצה , ושתפרסם את זה בחוצות העיר ... מה פאקינג אכפת לכם ? היא שייכת למעגל החברים שלכם ? היא שכנה שלכם ? לאאאאאאאאאא , אז תתעלמו מהודעות כאלה ותמשיכו לעשות מה שאתם עושים ... ולגבי (2) על תזיינו תשכל כן .... כל אחד פה שונא מישהו בגלל משהו ... על תהיו יפי נפש היא אמרה שהיא שונאת מרוקאים .. נגיד וכאנשים אומרים שהרוסיות זונות וכל הרוסים מסריחים ? זה לא גזענות ? אני לא מצדיק אותה אבל על תזיינו תשכל שבחיים שלכם לא הוצאתם ת'מילה רוסי מסריח מהפה שלכם אז שכל אחד יריח קודם כל את התחת שלו , לפני שהוא הולך לרחרח אצל אחרים |
בטח שבכל אחד יש גזענות זה דבר טבעי שקיים בכל בנאדם עם הוא רוצה או לא אבל החוכמה זה להתגבר על היצר הגזעני הזה ולסתום תפה
|
ציטוט:
|
זה הפורום שלי, הייתי אמור לנהל כמה פעמים ולא רציתי. עשה טובה, מספיק שטויות רצות שם גם ככה, אל תפנה אנשים.
ורשמתי שם הודעת תמיכה בה. :jockey: |
העולם הזה מסריח מניו יורק ועד רפיח,
איפה שלא תסתובב, תמיד תמצא לך אויב, אלו הם חבלי מולדת ואני רוצה לרדת, עם שחורים או לבנים, נמות כולנו גזענים, (יובל מנדלסון "שייגעצ" מפנים בשבילכם כמה דברים) |
ציטוט:
אני הכי מרוקאי מכולם :jockey: כוסאחטוקקקקקקק אני יזןן אותך כוסרבה אימא של התחטונים שלך ימניוק,בו בו אתה לא יוצא מזה חיי,אני יקרא לאח שלי הוא יזייין אותך ישרלילה מוטה בוטה שמוטה :mad: הוכחתי לכולם עשיו שאני הכי הכי מרוקאי מכולם ? :sbb4: אל תקחו ללב אני צוחק... |
ציטוט:
חחח +1 :) |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 04:59. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ