![]() |
ציטוט:
אני יודע.. אני מיתכוון כאילו שיש לו 4ריבועים בולטים ו הזוג השלישי לא בולט..אז כאילו יבליט תריבועים התחתונים מבין אחי..? |
ציטוט:
|
חטוב משהו פגז,יאללה מסה אח שלי :).
|
ניראה יפה מאוד בסיס טוב!
מסה :sbb4: בהצלחה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
תודה רבה רועי אח שלי כמו שכבר אמרתי אוטוטו נתחיל במאסה.... בשביל שקיץ הבא נוריד תחולצה עם חיוך מאוזן לאוזן.. חחח מת עלייך אחי!!! |
ציטוט:
תודה גדולה אוריס.... גם לך שיהיה בהצלחה יקרנף! |
ציטוט:
בלו נינג'ה הסיבה האמיתי לכך שהריבועים התחתונים פחות בולטים היא שהם נמצאים תחת 2 שרירים נוספעם ועל כן מאוד קשה שיבלטו... כמו כן תודה רבה על תגובתך לתמונה.!! |
ציטוט:
תודה רבה אחי! |
ציטוט:
תודה רבה רבה כיף לקרוא הודעה כזאת ממישהו כמוך אחי! |
חטוב יפה אחי , זה 10% אחי לא 12 , בהצלחה בהמשך :)
|
גוף יפה מאוד לדעתי חסר טיפה מסה אבל קטלני אחי
|
ציטוט:
תודה רבה אחי... חחח לאחרונה אני מתחיל לטהות אולי מד השומן היה תקול חחח :sbb4: |
תודה גבר!! נשלים את המאסה החסרה
|
חיטוב בנזונה אחי..
על איזה משקל עמדת לפני החיטוב? יש תמונות? ונראה לי שאתה נותן במאסה עכשיו ויהיה לך גוף מושלם :]] יאללה לים חח |
ציטוט:
חחחחחחחחחח לים כדאי גם לך לבואא לשםם!!! הייתי על 83-84 קילו אם אני זוכר נכון.... |
אוקיי בעירך הבנתי אותך.. בכללי יש לך אחלה גוף אחי מחוטב ויפה.. וחזה בולט כמו שנאי אוהב (: תמשיך ככה..
|
ציטוט:
תודה רבה אחי... אני ימשיך :wiggle: וגם אתה תמשיך!! |
ציטוט:
אני ממשיך אחי (: והפורום הזה נותן מוטביציה חח.. והיום נראלי שאני יחליף תוכנית לאחת התוכניות של ה AB שנתנו פה.. כדאי לי? כאילו אני מיתאמן 5וחצי חודש.. http://www.israelbody.org/Index.asp?...yID=205&Page=1 לתוכנית הזאת כדאי? כאילו אני עושה גם AB במכון.. אבל אני חושב שמי שכתב תתוכנית הזאת יותר מבין מהמאמן שלי חח . |
ציטוט:
הRECTUS ABDOMINIS, הוא שריר חד ראשי, הנמצא בקדמת הבטן, שום דבר אינו מסתיר אותו פרט לשומן. http://www.memorial.ecasd.k12.wi.us/...abdominals.jpg זכור לי שקראתי פה פעם שכל בנאדם נולד עם מספר שונה של "רצועות מופרדות" בבטן, אני מניח זה קשור לזה. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 06:35. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ