ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   דברים מעצבנים בזמן אימון;] (https://israelbody.com/showthread.php?t=1847)

slim shady 08-11-06 13:18

ציטוט:

פורסם במקור על ידי kage
פעם קרה לי שבאתי להחזיר את הדאמבל של המשקל לפי ליברות למתקן של הדאמבלים מהסוג האחר שהמשקל שלהם לפי קילו ואני שעה מנסה להכניס את זה וכולם מסתכלים ופתאום אני קולט שזה בכלל לא המתקן הנכון

פעם נסעתי עם חבר שלי באוטו אחריי אימון ושייק חלבון תקעתי נוד הוא הריח את זה פתח את הדלת והקיא!!!! אשכרה הקיא!! :):):):) הייתי מאושר :)

ימגעיל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:cry_1:

surfface 08-11-06 13:46

[quote=tzahi10
* משהו שקצת מוזר ומעצבן אותי, למה יש לנו שני מדריכי כושר שיש להם גוף גדול כמו של מתאמנים אבל בבטן יש להם כרס?![/quote]

על איזה מדריכים אתה מדבר ? אלכס? סרגיי?

The Iron Man 08-11-06 16:00

ציטוט:

פורסם במקור על ידי slim shady
been there done done that,fack it what am i saying shot them both Grady where is your gone at...boom...boomm
הייתי חייב...:]

בונה אנשים מה זה סיפורי הזוועה האלה...
טוב אני לא מתאמן במכון אז אין לי פאדיחות אבל מה שכן זה....אני מאוד מאוד מתעצבן כשמישהו מדבר/ פונה/עומד ומסתכל עליי באממצע סט....אני ניהיה עצבני...פעם אחת אמא שלי חזרה הבייתה וקראה לי...הייתי באמצע סט....ברגע שהיא קראה לי שחררתי כזאת צעקה עצבני.."מההההההההה!!!!!".......היא נעלבה שחבל על הזמן....הקטע שהיא קראה לי כדי לתת לי איזה מתנה שקנתה לי...

חחח מסכנה
איזה פאדיחה:ph34r:

OMRI-TURBO 08-11-06 16:51

דברים מעצבנים באמצע אימון?
האימון עצמו, לפעמים הולכים להתאמן שאין כוח וחשק ואז האימון זה הדבר הכי מעצבן שיש.

^סהר^אבוטבול^ 08-11-06 17:57

אני הכי שונא את אלה המבוגרים שבאים ועושים באותו יום את כל התרגילים ודווקא שאתה צריך לעשות יד אחורית הם חייבים לתפוס לך את הספא או המכשיר

elad1987 08-11-06 20:39

חחחחח איזה פסוט גדול!
אני שונא את הכוסיות (חח האמת שאני מת עליהן אבל לא בסיטואציה הזאתי...) שבאות ועושת פוזות בכוונה ליד כל המתאמנים והטמבלים במקום להמשיך לעבוד ולסיים עבודה על מכשיר מסתכלים לבנות על הכוס איזה שעה, בזמן שאני מחכה בצד ומתבאס שמישהו יסיים עם הבנץ'...
חחחח

PcGunMan 08-11-06 21:35

תכלס מה שהכי מבאס כשאימון חרא!! אבל זה לא קורה לעיתים קרובות כי אני שומר מאוד על תוזנה ושינה מקיסימום קורה לי פעם בחודש פעמים בחודש מקיסמום

ran_z 08-11-06 21:40

עדין לא הגבתי בפוסט הזה, מה שאותי מעצבן שיש רק שתי ספות של בנץ פרס, ואתה מגיע למכון במטרה להתחיל בבנץ' ואתה מגלה חבור'ה של ילדים בני 14 ליד כל ספסל שבקושי מרימים רק את המוט כל אחד עושה סט בתורו ויש איזה 5 חבר'ה ליד כל בנץ', ושאתה בא ושואל עוד כמה זמן נישאר להם בערך אתה מגלה שלפני דקה הם התחילו..........

אני לוקח הכל בסבבה אבל בתכ'לס בא לך לרצוחחחח מישהו !!

Leo 08-11-06 21:46

@נירן , כן הכרטיס מגנטי לא פעל יומיים אחרי זה אפילו שעוד היה נשאר לי זמן... ולא רצו לעשות עם זה כלום אבל מה גם לא ביררתי יותר מפעם אחת כי סתם היה מכון חרא יחסית , חוץ מכמה דברים קטנים המכון החדש לי בהרבה יותר טוב

TZAHI10 08-11-06 22:37

ציטוט:

פורסם במקור על ידי surfface
על איזה מדריכים אתה מדבר ? אלכס? סרגיי?

שניהם

dstyle 09-11-06 17:02

שאתה בא לעשות כפיפות מרפקים עם מוט W בישיבה יש משענת כזאת ששמים עליה תמגבת כי הבית שחי שם שלא תיהיה ג'יפה הכי מבאס זה שכבר סידרת הכל אתה בא להתחיל ואז המגבת מחליקה בשיפוע כזה ונופלת למטה אז אתה צריך לקום ולהתחיל לסדר הכל וככה זה תמיד קורה לי 20 פעם רצוף :):):):) וגם שאני עושה בטעות משקל שונה בכל צד, פעם אחת עשיתיי לחיצה צרפתית ושכחתי לסגור תמשקולת עם המוט עם הקליפס הזה ואז בסוף אני קם חצי מת ואני קולט תמשקולת נופלת בשנייה האחרונה תפסתי אותה עם היד, עוד משו מעצבן שהמאמנ\ת מסתכל\ת עלייך בדיוק שאתה מרמה ככה בחזרה אחרונה של סט אחרון ואז הוא \ היא חושב\ת שאתה מרמה :s חחח

surfface 09-11-06 18:20

ציטוט:

פורסם במקור על ידי tzahi10
שניהם

Tzahi10
מה האיסיקיו שלך?

TZAHI10 09-11-06 18:32

ציטוט:

פורסם במקור על ידי surfface
Tzahi10
מה האיסיקיו שלך?

יש לך אותו כבר.. אני פשוט לא מתחבר הרבה

surfface 09-11-06 20:45

אה וואלה צחי

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 06:42.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ