![]() |
מי שרוצה לראות משהו מטורף שיראה את אייל חסון בבנץ שלא יפלו לכם השיינים.
הבן אדם דוחק ועוד שנייה נשבר המוט מהמשקל בצדדים. |
יפה מאוד.
|
ציטוט:
|
יפה אחי מה המשקל ההתחלתי שלך?
|
כל הכבוד קולמן
|
ציטוט:
ותודה שי :) :) !!!!!!!!!!!!700 הודעותתת !!!!!!!!! |
אחי באמת שאתה לא צריך להוכיח פה שומדבר לאף אחד....אתה מתאמן בשביל עצמך ולא כדי לגרוף אהדה בפורום
מה גם שמשקלי עבודה ממש לא מצביעים על מאסה וכו' לא חסר גדולים שעובדים במשקלים קלים ולא חסר שחיפים שסוסים במשקלי עבודה בכל מקרה כבוד על המשקל ,בהצלחה בהמשך. |
ציטוט:
|
איזה חדר כושר אתה?
|
ציטוט:
צוחק גבר צוחק... |
יפה אחי..כל הכבוד.
|
כל הכבוד אחי יפה
|
ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחח..... |
מה יש לסתוםן תפה לכמה אנשים פה?
מזה 150 קילו? אני דוחק ברגיל 65-70 קילו איזה 4-10 חזרות (כל שבוע זה משתנה לפי תוכנית ) 90 קילו כמה פעמים זה לא רציני אבל יפה בכל מקרה.. ואני לא מבין ילדים שמרימים חזרה אחת של 200 קילו כדי לשבור שיא שהם כולה שחיפים |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
יש לי אחד במכון דוחק 200 קילו פעם אחת
ולמען האמת הוא ממש לא שחיף |
ציטוט:
כמה שטויות בתגובה אחת :):):):)..... רק לידע הכללי שלך - שהוא לא מרשים חזרות נמוכות משפרות כוח וכמו כן נותנות עזרה במסה... ואללה אחי לא מכיר שחיפים שעושים 200 אפילו חצי חזרה... ואתה מה אתה מתלהב ? למה אתה סוס ? לפי משקלים שלך אני יכול להבין שמי ששחיף זה אתה ....כי אני אפילו חימום לא עושה עם משקלים האלה |
וואלק הדלקתם אותי עם הפוסט הזה.
היום בדקתי כמה פעמים אני לוחץ 135 קילו - 7 חזרות נקיות לבד לבד. :boxing: |
אני ואלכס עשינו 130, 8 פעם!
(דניאל ברק היה עד...) |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:39. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ