![]() |
ציטוט:
עוד שתי קילו אתה כמוני! |
ציטוט:
|
ציטוט:
אני מדבר אם המנהלת שם וזה לאט לאט מגיעים עוד אנשים מתחילים לדבר איתי וזה וזה מה אני צריך לשפר ושטיות כאלה :):):):) |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
וואלה הייתי שמה היה כיף ביום הראשון אחושרמוטה
לונה גל כוכב נולד סאבלימינל היה אחד המטורפים אבל מה בלילה שנכנסים לאוהל כולי הייתי מיםםםםםםם סראבק בגלל זה חתכתי הבייתה ביום חמישי לא יכולתי לשרוד עוד לילה אחד ככה אבל מה בקיצור היה דיי כיף מתאים ליומיים לא 3 בקשר לזיונים היו שם פול בכיף אני רואה אחד נכנס לאוהל עם איזה אחת אומר לי לסגור תחלונות |
סיכום קצרצר לפי חברים שלי
כן היה זיונים למי שרוצה לדעת היה חם בטירוף הם הקדימו את האוטובוס ל 7 בבוקר של יום שישי(היום) כי כבר היה בלתי נסבל שכל אחד יעשה את המסקנות שלו =] |
ציטוט:
כולם שמה שחיפים בלי חזה ומתלהבים בזה שיש להם קוביות בבטן וחושבים שהם בהמות שמה |
ציטוט:
ואני הייתי רוב הזמן מחוץ לאירוע, שבאמת היה מפוצץ בשחיפים עם קוביות. דווקא אצלי החזה זה החלק הגדול :) |
חחח אני מחכה שרימו עוד פעם אירוע כמו הrc Rave
|
ציטוט:
מאיפה אתה בכלל? ומה השם הפרטי שלך? |
ציטוט:
השם עמית מעוז :) אני זה שגם הוסיף לעניין הכרישים את התחת בחוץ :) |
חלק מהחברים שלי אמרו שהיה מגעיל\גועל נפש\דוחה וגנבו להם פלאפונים נעליים וכו
חלק מהחברים שלי אמרו שהיה חזקק גדול אדיר-.- וכו ושהיו אחלה הופעות זיונים מסיבות טובות לא ישנו והכירו מלא אנשים אה כן ושלא היו מכות בכלל והיו מלא סמים וכאלהo: |
אהה נכון ועוד קטע שהיה
מלא מלא גנבות גנבו לחברים שלי אוהל,200 שקל ופלאפון |
ציטוט:
אז לקחתי איזה כרוכס חדשות שהיו שם וחזרתי איתם חח |
ציטוט:
|
ציטוט:
באזור שלי ובשעות שאנחנו שמרנו לא היו גנבות ולא כלום.. :closedeyes: אבל לא היה בעיה לגנוב אחי,כי אנשים הקימו אוהלים מחוץ לחוף גולן(החוף המרכזי עם כל "הטרקציות") ואז נוצר מצב שאתה מקים את האוהל שלך חצי קילומטר מהמקום המרכזי ואז הולך ומשאיר את הדברים באוהל,אתה מבין אז אין בעיה לגנוב. אני הייתי עם הדברים החשובים עליי,והשארתי סתם דברים באוהל,מי שדפוק משאיר דברים חשובים באוהל.. |
ציטוט:
אף פעם לא הולכים לתוך ים ומשאירים את כל החפצים מאחור בלי שמירה... תמיד כשהולכים לים מישהו נשאר לשמור וכל השאר הולכים לים, ואז מחליפים... מן משמרות כאלה. |
איך השמש הרסה את כל הווליום כינרת,ממש גטאות
והבני זונות האלה דוחסים אנשים העיקר שיכנסו מלא אנשים ישנו מחוץ למתחם של סלקום כי לא היה להם מקום. קיצר היה יומיים של השרדות בשטח אבל היה כיף עם ההופעות והשתייה |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 12:11. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ