![]() |
גוף אחלה,במיוחד היד.
תעשה ביינתים מסה. |
ציטוט:
השרירים של הפריסה בגב, זה הלטיסמוס דורסי... אצלך זה נראה יותר עטלפי, כשהאידיאל זה "פריסת קוברה". רגליים זה חלק שקל בטירוף לפתח בלי שום ציוד, סתם משהו שעולה לי עכשיו בראש, קח שני ארגזי שתיה/בקבוקי שתיה/ כל דבר עם משקל/כמה ספרים, ופשוט 'כופף ברכיים (תוך כדי שאתה שומר על הגב ישר), והרי לאנצ'ים תוצרת בית. אתה יכול ללכת תוך כדי ומה טוב. זה מאוד קל, אתה לא צריך לתרץ. כתף אחורית אני מניח שאתה יודע איך לעבוד? |
יש לך גוף יפה אח שלי
אני הייתי הולך למכון כושר אחרי הצבא אחי |
ציטוט:
כן על הכתף אני יודע מה התרגילים הנדרשים... בכל אופן שוב תודה ובאמת אני מתרץ על הרגליים הא??? במקום לתתת עליהם אני מתעצל.. לקחתי לתשומת ליבי חחחחחחחח כמו כן באמת זה לא קוברה זה יותר מזכיר יונה.... אבל גם את זה יקח לליבי... |
ציטוט:
תודה רבה אחי... וכן אחי כבר רשמתי זה מה שאעשה ישר שאשתחרר מהצבא... דבר ראשון אחרי היציאה בבקוןם תיהיה ללכת למכון ולהרשם ולהתחיל להשתגעעעעע :sbb4: |
ציטוט:
|
ניראה טוב!
|
בשיא הרצינות גוף כמו שלך זה המטרה שלי כמה אחוזי שומן אתה אבל זה מדהים
:\ |
80 קילו? ממש ממש לא נראה. הייתי נותן לך 70
|
ציטוט:
תודה רבה אחי |
ציטוט:
מחמיא לי מאוד אחי... בכל מקרה 9-11 אחוז השבוע נדע בוודאות.. תודה רבה... |
ציטוט:
לא רק השרירים הם אלו שקובעים את המשקל... אני די גבוע ובפעם האחרונה שנשקלתי נשקתי ל80.... משום מה נראה כאילו אתה חושד ואין בכלל סיבה אחי אני פשוט מצייין עובדה.. שיהיה לילה טוב בכל מקרה |
אחלה גוף וחיטוב!
גוף של דוגמן. רק תהפוך את התמונה בחתימה! |
ציטוט:
|
גןף סבבה לטעמי ורק לטעמי חסר מאסה... חסר מאסה בידיים במיוחד טרפזים כתפיים חזה למרות שהוא נראה דיי סבבה..
אתה חטוב אש אבל צריך עוד אייזה 10 קילו ככה ואתה נראה בן זונה... בהצלחה אחי |
ציטוט:
תודה רבה אחי... חחח אם אני יהפוך אותה זה ייראה מצחיק אז בינתיים מעדיף להשאיר ככה... |
ציטוט:
סבבה אחי תודה על התגובה :( פעם היו ימים שהיו עליי ת10 קילו האלה אבל היו ימים נקווה להחזיר אחרי הצבא הכל... |
גנטיקה מעולה מאד פרופורציונאלי ואסטטי לך לדגמן עם עוד קצת מסה!חטוב בטירוף
|
ציטוט:
:wub1: נשקול את האופפציה תודה רבה חבר יקר |
גוף פצצה אחי!
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 12:17. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ