ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   "יופי, אולי תשימו לנו כדור בראש וזהו?" (https://israelbody.com/showthread.php?t=17667)

VoRteX 25-08-07 22:19

ציטוט:

פורסם במקור על ידי goldBEN
פייי...
זה הורג אותי!
זה מזכיר לי מלא דברים שהיום עושים במקום מה שעשו פעם...
אני רואה ילדים בוכים לאיזה ממתק וההורים לא רצו לקנות...עשר שניות של בכי= ממתק! איך אמורים להשיג משמעת?
ועוד בוכים על היחס בצבא? איזה שטויות...הם אמורים לאכול חרא! מה הם יעשו בזמן מלחמה? למי הם יבכו אז? \=
סבבה...לא איכפת לי שמשתמטים. הצבא לא מתאים לכולם וזאת מדינה דמוקרטית אבל למה לנסות להסיט? יאללה...

אחי... זה הורים מה זה חלשים... אח שלי גם כזה... לא יכולים לסבול את הבן שלהם שיבכה כמה דקות, ככה הם משיגים את רצונם כשהם ילדים קטנים, בבכי.

goldBEN 25-08-07 22:22

ציטוט:

פורסם במקור על ידי VoRteX
אחי... זה הורים מה זה חלשים... אח שלי גם כזה... לא יכולים לסבול את הבן שלהם שיבכה כמה דקות, ככה הם משיגים את רצונם כשהם ילדים קטנים, בבכי.

ממש לא הורים חלשים החברה היא שהורסת אותם!
זה כל הספרים והסדנאות של "להכין הורים לטיפול מושלם בילד"...
הורים ממש לא צריכים להתכונן למה שיעשו אחרי שהתינוק יוולד...זה נמצא במוח שלנו.
לא= לא!!!
זה כל מה שצריך. V_V

- Idan - 25-08-07 22:25

משה, עושה רושם שאתה מדבר על היחס כלפי הטירונים. אל תשכח שהטירונות היא רק עשירית מהשירות הצבאי, בהמשך השירות לאחר הטירונות ולאחר סיום המסלול הדברים משתנים לגמרי, אל תסתכלו על הטירונות בתור מדד לאיך הצבא נראה.

זה מובן ולגיטימי איך שאנטון מרגיש, בסה"כ זאת מסגרת חדשה שלא היתה מוכרת, אבל אתה תראה (אנטון) שבמשך הזמן אתם תתרגלו ליחס של המפקדים וזה אפילו יהפוך לסיבה טובה לצחוק, והם גם לאט לאט ימתנו את הקשיחות שלהם כי הם לא יכולים להחזיק את ההצגה במשך מס' חודשים, הם בסך הכל בני אדם שיש להם תפקיד ברור - להעביר משמעת בטירונים.

Bullet 25-08-07 22:54

ציטוט:

פורסם במקור על ידי - Idan -
משה, עושה רושם שאתה מדבר על היחס כלפי הטירונים. אל תשכח שהטירונות היא רק עשירית מהשירות הצבאי, בהמשך השירות לאחר הטירונות ולאחר סיום המסלול הדברים משתנים לגמרי, אל תסתכלו על הטירונות בתור מדד לאיך הצבא נראה.

זה מובן ולגיטימי איך שאנטון מרגיש, בסה"כ זאת מסגרת חדשה שלא היתה מוכרת, אבל אתה תראה (אנטון) שבמשך הזמן אתם תתרגלו ליחס של המפקדים וזה אפילו יהפוך לסיבה טובה לצחוק, והם גם לאט לאט ימתנו את הקשיחות שלהם כי הם לא יכולים להחזיק את ההצגה במשך מס' חודשים, הם בסך הכל בני אדם שיש להם תפקיד ברור - להעביר משמעת בטירונים.

חח, הסגל שלנו לא מצליח להחזיק את ההצגה במשך שבועיים...
המפקדות שלנו צחקו מספר פעמים, והמפקדת מחלקה כבר נקרעה מצחוק איתנו, ואפילו הסמל גיחך ואז מהר הסתובב וברח לתוך החדר אוכל כשהוא נקרע מצחוק כדי שלא נראה את זה.

מתן18 25-08-07 23:02

סתם קקה.

Leo 25-08-07 23:04

טירונות זאת טירונות...

הטירונות היום קלה מאי פעם , גם בארץ , וגם בעולם (למרות שמה שהולך במקומות כמו בריטניה זה בית זונות שלם)

ואת הדעה שלי לגבי משתמטים למיניהם כבר עיצבתי מזמן ...
אנחנו עוד לא הקמנו את המדינה הזאת , ואם לא יעשה החלק של כל אחד , אזי המדינה לא חייבת לת לו שום שוויון זכויות , שום שממוקרטיה , ושום שווייץ.

חוץ מזה בקשר לעניין של המחבלים : אזרחים ,

אז מה ההבדל בין אפור 95% לשחור בידיוק?

Leo 25-08-07 23:09

אה ובולט , אני מתגייס ביולי הבא , להנדסת שדה ככל הנראה או מה שמסביב לזה לפחות לזה כיוונתי בכל הראיונות והחרא הזה

Sugarzaza 25-08-07 23:50

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Leo
טירונות זאת טירונות...

הטירונות היום קלה מאי פעם , גם בארץ , וגם בעולם (למרות שמה שהולך במקומות כמו בריטניה זה בית זונות שלם)

ואת הדעה שלי לגבי משתמטים למיניהם כבר עיצבתי מזמן ...
אנחנו עוד לא הקמנו את המדינה הזאת , ואם לא יעשה החלק של כל אחד , אזי המדינה לא חייבת לת לו שום שוויון זכויות , שום שממוקרטיה , ושום שווייץ.

חוץ מזה בקשר לעניין של המחבלים : אזרחים ,

אז מה ההבדל בין אפור 95% לשחור בידיוק?

זה תלוי איך אתה מגדיר את "החלק שלו". האם החלק הזה צריך בהכרח להיות במסגרת הצבא? האם כל אדם במערכת הצבאית תורם בצורה שווה, או תורם בכלל, את חלקו מעצם היותו חלק ממנה?

חוץ מזה, למה אתה זורק הצהרות עם ניחוח רוסיה של פעם בצורה כזו כוללנית וחסרת רגישות? אתה מתיימר להכיר כל מקרה לגופו של כל אדם ששוחרר מהצבא? האם זה שיש קבוצה מסויימת של אנשים שמזייפים מחלות קשורה לשאר קבוצות האנשים ששוחררו מסיבות אחרות לחלוטין? ואם יש כמה סוגי אנשים ששוחררו מסיבות שונות מהצבא, למה כולם נכנסים תחת אותה קטגוריה מגמתית רוויית סטיגמות שנקראת "משתמטים"?

בכלל, למה הצבא משחרר אנשים שהוא טוען שהוא צריך? האם זה מחוסר יכולת לגיטימית לקחת על אחריות על האלה שנתוניהם לא מתאימים לסטנדרט הצבאי, או שמתוך צורך ליצור קבוצה אותה יהיה נוח לדחוק לשולי החברה "למען יראו וייראו?". אולי גם וגם?

אגב ליאו, ההצהרות האלה שלך לביטול זכויות האדם של אנשים ששוחררו מהצבא לא מתאימות לשנות האלפיים, ואני לא רוצה לומר לך מה הן מזכירות לי.

Leo 26-08-07 00:17

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Sugarzaza
זה תלוי איך אתה מגדיר את "החלק שלו". האם החלק הזה צריך בהכרח להיות במסגרת הצבא? האם כל אדם במערכת הצבאית תורם בצורה שווה, או תורם בכלל, את חלקו מעצם היותו חלק ממנה?

חוץ מזה, למה אתה זורק הצהרות עם ניחוח רוסיה של פעם בצורה כזו כוללנית וחסרת רגישות? אתה מתיימר להכיר כל מקרה לגופו של כל אדם ששוחרר מהצבא? האם זה שיש קבוצה מסויימת של אנשים שמזייפים מחלות קשורה לשאר קבוצות האנשים ששוחררו מסיבות אחרות לחלוטין? ואם יש כמה סוגי אנשים ששוחררו מסיבות שונות מהצבא, למה כולם נכנסים תחת אותה קטגוריה מגמתית רוויית סטיגמות שנקראת "משתמטים"?

בכלל, למה הצבא משחרר אנשים שהוא טוען שהוא צריך? האם זה מחוסר יכולת לגיטימית לקחת על אחריות על האלה שנתוניהם לא מתאימים לסטנדרט הצבאי, או שמתוך צורך ליצור קבוצה אותה יהיה נוח לדחוק לשולי החברה "למען יראו וייראו?". אולי גם וגם?

אגב ליאו, ההצהרות האלה שלך לביטול זכויות האדם של אנשים ששוחררו מהצבא לא מתאימות לשנות האלפיים, ואני לא רוצה לומר לך מה הן מזכירות לי.

למה אני צריך רגישות? סך הכל רוב רובם המוחלט של המשתמטים הם ילדי שמנת רכרוכיים אבל כשירים לגמרי לשרת רק שזה לא "בזין שלהם" (או במקרה שפה , מפחדים על השרירים שלהם)
אתה לא רוצה לשרת? תקח את החפצים שלך ותעזוב !

הצבא יודע בעצמו את מי לקחת ואת מי לא, ומי שיש לו נכות כזו או אחרת מילא מקבל קצבאות מהמדינה אז דיי להתבכיין.

לשרת בצבא זה זכות , לא חובה.
אם אתה לא לוקח את הזכות הזאת , אין שום סיבה שהרוב הדמוקרטי(שכמו מוסרם של שוטים (מילה יפה בשביל להוציא פתגם), הדמוקרטיה יחסית)
אז אל תבכיין.

אתה מילא לא מתאים לשנות ה2000 ואתה בכלל לא רוצה להתחיל לשנות את הנושא שפתחת לדיון של מה אני חושב על אנשים שמצתדקים בסיסמאות העלובות האלה...
אנחנו בשנות ה2000 והאנושות נמצאת (פרט לטכנולוגיה) בחרא הגדול ביותר שהיא הייתה בו בהיסטוריה.

לא בראש שלי שמייקל לואיסים וכוכבים נולדים כאלה או אחרים , חרדים , עצלנים , אנרכיסטים מזן זה או אחר , עסקנים , סנובים עוד יחשבו שהם מקדמים משהו מוסרי כשהם משתמטים

ואנחנו שמשרתים נצא פאשיסטים פרימיטיבים.

אם ממגבלות כאלה או אחרות אתה לא יכול לשרת בצבא , שבקושי יש מספיק אנשים(ולא כל מיני רזרבות שומן מפגרות שמדברים עליהם)
זה בערך אותו דבר להיותך לא יכול להיוצ צלם פלייבוי ולקבל את הזכויות שתקבל מזה.

בקיצור , נוריד אותכם מהבועה על גבי מגדל השנהב שעליתם עליה..........
ואם תייללו בדרך , תקבלו זריקת טרנקויליזטור לגלוטוס מקסימוס.

AmitMa 27-08-07 13:43

1. הצבא לא נועד בשביל שאנשים יהנו בו. הוא נועד בשביל להגן על האזרחים במדינה.
2. "קשה באימונים, קל בקרב". מתייחסים אליך ככה בטירונות בשביל להוציא את המירב ממך. גם אם אתה מרגיש כמו נקניק.

Mikeo 27-08-07 14:09

ציטוט:

פורסם במקור על ידי shahaflol
איך הם יתנהלו אם, חס וחלילה, יחטפו אותם? סליחה על הבוטות, אבל הם לא אמורים לבכות כמו ילדה קטנה ולשפוך את כל מה שהם יודעים ברגע שהם נופלים לשבי. הטירונות היא כלום לעומת מה שעלול לקרות במצב הבטחוני הקיים.

חחח מצטער להרוס לך אחי, אבל חייל שנופל בשבי/נחטף שופך את כל מה שהוא יודע ישר. ואם לא ישר, אז במוקדם או במאוחר הוא ישפוך. כל מי שאי פעם נפל בשבי יכול להגיד לך את זה. אפילו אם הוא החייל הכי טוב והכי חזק וחסר פחד, בסוף הוא יבכה כמו ילדה קטנה. עינויים בשבי הם מעבר ללחץ פסיכולוגי. בנקודה מסויימת בן אדם יספר לאוייב כל מה שהוא רוצה כדי שיפסיקו להכאיב לו ויעזבו אותו.
למזלנו, החיילים שנופלים בשבי בד"כ לא יודעים הרבה.

ציטוט:

פורסם במקור על ידי shahaflol

2. הביקורת על צה"ל גם ככה רבה מהתקשורת ומהעם. ברגע שצה"ל מגייס חייל, הוא רכוש צבאי. אין לו דיעה כשהוא בתפקיד, אלא במקרים מיוחדים( פקודה בלתי חוקית בעליל). בתור אחד שנגד ההתנתקות אני יכול להגיד שלמרות דעתי, בתקופת ההתנתקות לחיילים אסור היה לסרב פקודה משום שבמצב כזה כל חייל בצה"ל יוכל לפעול לפי הדעה הפוליטית שלו ולמיין את הפקודות שקיבל. אי אפשר לנהל כך צבא. צה"ל אמור להיות יציב ואין מקום לביקורות של חיילים כלפי פעולות צה"ל ברוב המקרים.
הצבא לא דמוקרטי, הוא דיקטטורי. אי אפשר לתת לכל חייל לפעול לפי דעתו.

3. הפצצת כפרים אזרחים במקרה כמו שהיה במלחמת לבנון לגיטימית גם ללא הודעה מראש. נתחיל מכך שצבא לבנון אמור היה להיות האחראי בלחימה בחיזבאללה משום שארגון הטרור הזה פועל בשטחו, בתוך לבנון. גם אם נתעלם מזה, לזרוע צבאית (במקרה הזה של החיזבאללה) אסור להתחבא בין אזרחים. במידה והוא עושה כך, כל הרוג אזרחי הוא באחריותו בלבד (שימו לב, צה"ל לא אחראי להרוגים הישראלים משום שיש שטחים צבאיים מוגדרים בו הוא נמצא, מופרד מהאזרחים. למרות זאת, החיזבאללה ירו לעבר מטרות אזרחיות.)
חלוקת הכרזות לא באה לשרת שום חוק בינלאומי, אלא באה לשרת רק את ההסברה שלנו בעולם, לא שזה עזר. שוב - נכון שאסור לפגוע במטרות אזרחיות, אבל לא הותירו לנו ברירה ברגע שהחליטו לפעול בשטח אזרחי.

מסכים עם כל מילה.

Di-Bol 27-08-07 15:13

ציטוט:

פורסם במקור על ידי m0she
אין מה לעשות סוזוקי, אי אפשר להפגיז שכונות מגורים מלאות באנשים. הפגזות לא נועדו לפגוע באנשים, הן נועדו לפגוע בתשתיות בד"כ. המחבלים אולי יברחו אבל התשתיות שלהם יהרסו בהפגזה. אין צורך להרוג אזרחים בשביל זה.

תמיר, מה הקשר להורים? מה הקשר לבתי ספר? הטענה שלי היא אחרת לגמרי. אפשר להשיג חיילים יותר טובים באמצעים יותר יעילים ויותר נעימים. זה הכל.

אפשר וצריך להרוג אזרחים. למה אי אפשר? למיטב ידיעתי פצצה יכולה להרוג אזרחים.

Shir =] 27-08-07 15:29

[quote=Mikeo]חחח מצטער להרוס לך אחי, אבל חייל שנופל בשבי/נחטף שופך את כל מה שהוא יודע ישר. ואם לא ישר, אז במוקדם או במאוחר הוא ישפוך. כל מי שאי פעם נפל בשבי יכול להגיד לך את זה. אפילו אם הוא החייל הכי טוב והכי חזק וחסר פחד, בסוף הוא יבכה כמו ילדה קטנה. עינויים בשבי הם מעבר ללחץ פסיכולוגי. בנקודה מסויימת בן אדם יספר לאוייב כל מה שהוא רוצה כדי שיפסיקו להכאיב לו ויעזבו אותו.

לא נכון! לא כלם מוסרים. וגם את אלה שמוסרים אפשר להבין.!

shahaflol 27-08-07 15:44

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Mikeo
חחח מצטער להרוס לך אחי, אבל חייל שנופל בשבי/נחטף שופך את כל מה שהוא יודע ישר. ואם לא ישר, אז במוקדם או במאוחר הוא ישפוך. כל מי שאי פעם נפל בשבי יכול להגיד לך את זה. אפילו אם הוא החייל הכי טוב והכי חזק וחסר פחד, בסוף הוא יבכה כמו ילדה קטנה. עינויים בשבי הם מעבר ללחץ פסיכולוגי. בנקודה מסויימת בן אדם יספר לאוייב כל מה שהוא רוצה כדי שיפסיקו להכאיב לו ויעזבו אותו.

לפי אמנת ז'נבה אסור לענות שבויים, וכמובן שלא אכפת להם, הרי כל המלחמה התנהלה מצידם עם הרבה פשעי מלחמה.
גם לא במצב קיצוני כמו חטיפה או נפילה בשבי. גם הזכרתי מצב מלחמה ובכלל מצב בטחוני כמו שקיים כיום. הם אמורים לדעת איך להתנהל תחת לחץ מכל סוג שהוא.

NIRAN 27-08-07 15:54

ציטוט:

פורסם במקור על ידי m0she
טל, זה בדיוק הטיעון שלי. זה שהם לא בסדר לא אומר שאני צריך להיות לא בסדר. יש לי מוסר משלי, המוסר שלי לא מוכתב על ידי איסמעיל הנייה או כל טרוריסט אחר.

למקרה שמישהו עוד לא הבין, לא אמרתי שהמפקדים צריכים להיות רכים עם הפקודים שלהם. הטיעון הוא אחר לגמרי.

Bullet, מהנדסים חפים מפשע לא בונים בונקרים של טרוריסטים. מהנדסים טרוריסטים עושים את זה. אתה לא עושה את ההפרדה בין אוכלוסיה חפה מפשע לבין טרוריסטים. מה הפתרון שלך? להרוג גם את האזרחים כי יש להם מקצועות? אז יביאו בעלי מקצוע אחרים, זאת לא בעיה. אין להפגזה ערך בתור סתם רצח.

נתנאל, למדת אזרחות? מערכת המשפט לא צריכה להיות כפופה לגמרי לממשלה, אם היא היתה כפופה לממשלה לא היה לה ערך בתור מערכת משפט.

לא יצא לי להגיב עוד עד הסופ"ש לצערי, בכל אופן זה דיון חשוב.

אל תגיד סתם!, תביא רפרנס!:jockey:

idan1523 27-08-07 17:04

הטירונות באה כדי ללמד את הילדים שהתגיסו שהוא הגיע לצבא ולא לגן של חנה.
ב02 יש הרבה זריקות זיין אבל עדין מנסים לשמור על הקטע של המשמעת , ב05 אין מה לדבר
ובקשר למשתמטים הבעיה היא פשוטה פעם היה בושה לא לעשות צבא ואנשים שלא עשו צבא היו מסתירים את זה בשקט אבל עכשיו כול י שמוציא פטור או פרופיל של גובניק ניהיה גבר גבר וכול מי שעושה צבא(ובעיקר במקום קרבי) הוא פרייאר

הפיתרון לדעתי? להשקיע הרבה מאוד כסף בלמצוא את האנשים שכן יכולים ועושים הצגות(וזה לא מעט כסף , לברר אליהם מגיל 0 ועד גיל 18) ומי שימצא משקר לשלוח אותו לכלא+קנס כספי גבוה תאמינו לי שאחרי חודש אחד אף אחד לא יחשוב להשתמט ללא סיבה..

Di-Bol 27-08-07 19:33

ציטוט:

פורסם במקור על ידי idan1523
הטירונות באה כדי ללמד את הילדים שהתגיסו שהוא הגיע לצבא ולא לגן של חנה.
ב02 יש הרבה זריקות זיין אבל עדין מנסים לשמור על הקטע של המשמעת , ב05 אין מה לדבר
ובקשר למשתמטים הבעיה היא פשוטה פעם היה בושה לא לעשות צבא ואנשים שלא עשו צבא היו מסתירים את זה בשקט אבל עכשיו כול י שמוציא פטור או פרופיל של גובניק ניהיה גבר גבר וכול מי שעושה צבא(ובעיקר במקום קרבי) הוא פרייאר

הפיתרון לדעתי? להשקיע הרבה מאוד כסף בלמצוא את האנשים שכן יכולים ועושים הצגות(וזה לא מעט כסף , לברר אליהם מגיל 0 ועד גיל 18) ומי שימצא משקר לשלוח אותו לכלא+קנס כספי גבוה תאמינו לי שאחרי חודש אחד אף אחד לא יחשוב להשתמט ללא סיבה..

פתרון מטומטם לחלוטין.

goldBEN 27-08-07 19:39

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Di-Bol
פתרון מטומטם לחלוטין.

1+!
למה בכוח? אני לא מבין...
מי שרוצה שיבוא בלי אפשרות לעזוב באמצע! מי לא רוצה שלא יבוא!
כמו באמריקה לפי מה שאני יודע.

Kachok 27-08-07 20:09

ציטוט:

פורסם במקור על ידי goldBEN
1+!
למה בכוח? אני לא מבין...
מי שרוצה שיבוא בלי אפשרות לעזוב באמצע! מי לא רוצה שלא יבוא!
כמו באמריקה לפי מה שאני יודע.

אם אני לא טועה בצבא שם אתה כמו שכיר,עם הסכם , חוזה , משכורת והכל

zidan 27-08-07 20:17

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Kachok
אם אני לא טועה בצבא שם אתה כמו שכיר,עם הסכם , חוזה , משכורת והכל

ואם אני לא טועה אז להם יש 100 מיליון תושבים,וזה לא ממש בעיה למצוא אנשים שרוצים להתגייס..

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:44.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ