![]() |
וואלה אחי תהיה אתה עצמך ינעל העולם! ממי אתה מתבייש אל תהיה נשנש ואל תהיה שקט כזה תבוא לאנשים תיתחבר תהיה ספונטני אנשים יראו יש לך גישה טובה גם אם תדבר שטויות יכבדו אותך :jockey: והכי חשוב אחי תפגיז בחדר כושר יבואו כל הבחורות להיסתכל עלייך יזילו ריר ותוכל לדברבן אותן לסיבוב או 2 :):):):):diractor:
|
איכס לוד
|
ציטוט:
בלי להתעצבן כן? |
ציטוט:
איפה אתה לומד אחי? |
Psychopath
וואלה אחי איך השקעתה בי בהודעה שלך יפה ... ואתם יודעים אם לא האות ר " הייתי בכלל לא ביישן.. אני לא מדבר כי רוב הזמן אנשים לא מבינים אותי בכלל.. ושוב תודה רבה לכולם.. |
ציטוט:
אז מה אמרת שאתה לומד בלוד בהתחלה? |
ציטוט:
גם לי יש שני עגילים. |
כן אני גר בלוד ..
ולומד בשוהם.. |
אחי שמע לי הדרך הכי טובה לקבל ביטחון היא להגיד לעצמך שאתה מושלם ותמיד ללכת עם ראש מורם, חזה מנופח באוויר, גאה בעצמך! אם רק תחשוב על מה אנשים יכולים לצחוק עליך אתה לא תגיע לשום מקום, לא בבצפר ולא בחיים עצמם.
תן כיפים לכל מי שאתה רוצה להתחבר תגיד שלום מה קורה וזה... אל תבייש בעצמך תראה שעם הזמן אנשים יקבלו אותך ואת החסרונות שלך, אבל דבר ראשון אתה צריך לקבל אותם! מאחל לך בהצלחה! אריאל! |
הסוד זה להתחבר לאנשים הנכונים
תמצא איזה אחד שנראה יעני כלי , שמחזיק את השכבה שלך תתחבר עליו,תסתובב איתו,וזה כבר יעשה את כל העבודה,הוא יכיר לך אנשים,הוא ישמור עליך,ואז אחרים יראו ששומרים עליך אז יתחילו לתפוס ממך,ומפה השמיים הם הגבול רק מה, אל תיתן שיראו כאילו אתה שפוט שלו ונגרר וזה,זה הכי יכול לדפוק אותך בקיצור בהצלחה |
העצה שלי...
אל תעשה כלום, תהיה עם קצת מסיתורין עלייך שב כמו מלך בכיתה ויתנהגו אלייך כמו מלך. תבין איך העיניינים הולכים שם, למי שווה להתחבר למי לא תמצא מישהי שהיא חמודה, לא בהכרח כוסית אבל שהיא נחמדה וצוחקת ודי משוחררת ותתחבר איתה, היא תכיר לך את שאר הידידים שלה. |
תראה את הסרט The New Guy!
|
חח אשכרה
|
ציטוט:
|
gfjfgj
|
איזה הקפצה עצבנית :d נו מה נסגר איתך היום הכל טוב??
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:12. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ