ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   גמר הk1 Max מתקרב ! סיקור קל של התחרות :) (https://israelbody.com/showthread.php?t=17547)

SkyLiNe 05-09-07 10:32

אי אפשר להשוות את האומנויות לחימה כי כל אחד והskills שלו והסגנון שלו ראיתי המון קרבות של אומניות לחימה אחד נגד השיני כמו Tkd נגד קונג פו,tkd נגד איגרוף תאילנדי,איגרוף תאילנדי נגד קונג פו
ואף פעם לא הייתה תוצאה עיקבית,תמיד היו לוחמים מצד אחד שניצחו את הצד השיני וההפך ככה שלפי דעתי זה תלוי ביכולות של הלוחם ולא בסגנון.

Lien 05-09-07 11:46

ציטוט:

פורסם במקור על ידי SkyLiNe
אי אפשר להשוות את האומנויות לחימה כי כל אחד והskills שלו והסגנון שלו ראיתי המון קרבות של אומניות לחימה אחד נגד השיני כמו Tkd נגד קונג פו,tkd נגד איגרוף תאילנדי,איגרוף תאילנדי נגד קונג פו
ואף פעם לא הייתה תוצאה עיקבית,תמיד היו לוחמים מצד אחד שניצחו את הצד השיני וההפך ככה שלפי דעתי זה תלוי ביכולות של הלוחם ולא בסגנון.

האמת שאם אי פעם שמעת על ה "gracie challange" אז היית יודעת שהשיטה שכן ניצחה את כל שאר השיטות שהציבו מולה היא bjj (brazillian jiu jitsu) :flowers:

Meir787 05-09-07 13:39

ג'יו ג'יטסו זה כזה מעפן.

Elevation 05-09-07 16:29

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Lien
האמת שאם אי פעם שמעת על ה "gracie challange" אז היית יודעת שהשיטה שכן ניצחה את כל שאר השיטות שהציבו מולה היא bjj (brazillian jiu jitsu) :flowers:

לא מדוייק.

השם הקלאסי הוא Vale Tudo, בתירגום חופשי מפורטוגזית, "הכול הולך". (זאת הייתה שריקת הפתיחה לUFC/PRIDE/K1 וכל הזירות בנות ימיינו).

בעצם גרייסי הזמין אמני לחימה מכל השיטות, והוא פשוט חילק להם מספרים בזמן שהוא פתח להם את התחת כ"כ חזק, שאמא שלהם התעוררה בסיוטים.

בקרב זירה, גראפלר תמיד ינצח. הוא פשוט שועט אל הבחור השני, מקסימום חוטף מכה, וברגע שהוא צימצם את הפער, הסיפור נגמר.

הטלה קטנה, בריח ונעילת פרק ואין לשום סטרייקר תשובה. זה מה שנכון בזירה. במצב רחוב ומצבים אחרים, הסיפור שונה.

Elevation 05-09-07 16:30

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Meir787
ג'יו ג'יטסו זה כזה מעפן.

אחי, אם לא הייתי אוהב אותך, היית מקבל מוניטין שלילי על זה.

רשמת משהו כ"כ מטומטם שהייתי צריך להסתכל פעמיים על הניק שלך כדי לדעת שאתה לא בלונדינית.

Dino Psaras 05-09-07 16:59

ציטוט:

ג'יו ג'יטסו זה כזה מעפן.

שתוק אחי, זה מה שאתה צריך לעשות ולא להגיב. מעפן אלעק..:huh:

SuzukiR 05-09-07 20:22

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Elevation
לא מדוייק.

השם הקלאסי הוא Vale Tudo, בתירגום חופשי מפורטוגזית, "הכול הולך". (זאת הייתה שריקת הפתיחה לUFC/PRIDE/K1 וכל הזירות בנות ימיינו).

בעצם גרייסי הזמין אמני לחימה מכל השיטות, והוא פשוט חילק להם מספרים בזמן שהוא פתח להם את התחת כ"כ חזק, שאמא שלהם התעוררה בסיוטים.

בקרב זירה, גראפלר תמיד ינצח. הוא פשוט שועט אל הבחור השני, מקסימום חוטף מכה, וברגע שהוא צימצם את הפער, הסיפור נגמר.

הטלה קטנה, בריח ונעילת פרק ואין לשום סטרייקר תשובה. זה מה שנכון בזירה. במצב רחוב ומצבים אחרים, הסיפור שונה.

גם זה בספרדית הכל הולך

דרך אגב גבריאל מאאיפה כל הידע הזה אתה מיתעסק באומונות מסיומת?

Meir787 05-09-07 21:18

מה אכפת לי ? כן זאת אמנות לחימה בתזונה, אבל זה פשוט מעפן. זה מעפן!! אני מעדיף לראות בא ז'י קוואן :boxing:

Elevation 05-09-07 22:08

ציטוט:

פורסם במקור על ידי SuzukiR
גם זה בספרדית הכל הולך

דרך אגב גבריאל מאאיפה כל הידע הזה אתה מיתעסק באומונות מסיומת?

כן, כמה.

Elevation 05-09-07 22:09

ציטוט:

מה אכפת לי ? כן זאת אמנות לחימה בתזונה, אבל זה פשוט מעפן. זה מעפן!! אני מעדיף לראות בא ז'י קוואן :boxing:

אין לי בעיה עם זה שאתה לא אוהב BJJ, זה מקובל עליי, זכותך.

אבל ג'יו ג'יטצסו זה בעצם כל אומנויות הלחימה שיצאו מיפן, חוץ מקראטה (שזה בעצם מטאיוון/אוקינאווה ויובא במקור מסין).

אז זה כמו להגיד: "נייר שיש עלייו משהו זה הדבר הכי מגעיל שיש", כשאתה לא מגדיר איזה זרם באומנות או אם אתה בכלל מדבר על ציור......

זאת בורות.

SkyLiNe 05-09-07 22:18

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Lien

היו הרבה טורנירים מהסוג הזה וג'וגיסו לא ניצח בכולם :boxing:

Lien 05-09-07 22:45

אני מדברת ספציפית על האתגרים שמשפחת גרייסי הציבו(חלוצי הג'יו ג'יטסו הברזילאי,האבא של המשפחה הוא הממציא של השיטה)

Elevation 05-09-07 22:46

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Lien
אני מדברת ספציפית על האתגרים שמשפחת גרייסי הציבו(חלוצי הג'יו ג'יטסו הברזילאי,האבא של המשפחה הוא הממציא של השיטה)

Vale Tudo זה האתגר של גרייסי.

Elevation 05-09-07 22:46

ציטוט:

פורסם במקור על ידי SkyLiNe
היו הרבה טורנירים מהסוג הזה וג'וגיסו לא ניצח בכולם :boxing:

רק אחרי שאנשים משיטות אחרות התחילו ללמוד BJJ/סמבו, הגרייסים התחילו להפסיד.

SuzukiR 05-09-07 22:50

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Elevation
כן, כמה.

מזתומרת כמה ?

אתה לומד כמה בו זמנית וואלה אחי אני מקנא בך ..

SuzukiR 05-09-07 22:52

פפשש ליאן סחטיין על הידע מאיפה את יודעת ככה ?

dios mio ניראה לי יש פה כמה אנשים אסור להיתעסק איתם (ליאן \גבריאל)

Elevation 05-09-07 23:06

ציטוט:

מזתומרת כמה ?

אתה לומד כמה בו זמנית וואלה אחי אני מקנא בך ..

כבר לא לומד אפ'חת, אין מה לקנא. אבל למדתי כמה. ואם יהיה לי זמן (לא נראה לי שזה יקרה בארבע שנים הקרובות) אני אחזור ללמוד.

Elevation 05-09-07 23:07

ציטוט:

פפשש ליאן סחטיין על הידע מאיפה את יודעת ככה ?

dios mio ניראה לי יש פה כמה אנשים אסור להיתעסק איתם (ליאן \גבריאל)

:):):):), ליאן נראית לי יותר מסוכנת ממני.

SuzukiR 05-09-07 23:07

טוב אחי בהצלחה

יאללה עפתי לישון מחר לקום ב4 וחצי לעבודה טוב לילה טוב

Lien 05-09-07 23:27

התאמנתי כמה זמן Bjj אצל עידו פריינטה..למדתי הרבה :]

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 15:17.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ