![]() |
אי אפשר להשוות את האומנויות לחימה כי כל אחד והskills שלו והסגנון שלו ראיתי המון קרבות של אומניות לחימה אחד נגד השיני כמו Tkd נגד קונג פו,tkd נגד איגרוף תאילנדי,איגרוף תאילנדי נגד קונג פו
ואף פעם לא הייתה תוצאה עיקבית,תמיד היו לוחמים מצד אחד שניצחו את הצד השיני וההפך ככה שלפי דעתי זה תלוי ביכולות של הלוחם ולא בסגנון. |
ציטוט:
|
ג'יו ג'יטסו זה כזה מעפן.
|
ציטוט:
השם הקלאסי הוא Vale Tudo, בתירגום חופשי מפורטוגזית, "הכול הולך". (זאת הייתה שריקת הפתיחה לUFC/PRIDE/K1 וכל הזירות בנות ימיינו). בעצם גרייסי הזמין אמני לחימה מכל השיטות, והוא פשוט חילק להם מספרים בזמן שהוא פתח להם את התחת כ"כ חזק, שאמא שלהם התעוררה בסיוטים. בקרב זירה, גראפלר תמיד ינצח. הוא פשוט שועט אל הבחור השני, מקסימום חוטף מכה, וברגע שהוא צימצם את הפער, הסיפור נגמר. הטלה קטנה, בריח ונעילת פרק ואין לשום סטרייקר תשובה. זה מה שנכון בזירה. במצב רחוב ומצבים אחרים, הסיפור שונה. |
ציטוט:
אחי, אם לא הייתי אוהב אותך, היית מקבל מוניטין שלילי על זה. רשמת משהו כ"כ מטומטם שהייתי צריך להסתכל פעמיים על הניק שלך כדי לדעת שאתה לא בלונדינית. |
ציטוט:
|
ציטוט:
דרך אגב גבריאל מאאיפה כל הידע הזה אתה מיתעסק באומונות מסיומת? |
מה אכפת לי ? כן זאת אמנות לחימה בתזונה, אבל זה פשוט מעפן. זה מעפן!! אני מעדיף לראות בא ז'י קוואן :boxing:
|
ציטוט:
כן, כמה. |
ציטוט:
אין לי בעיה עם זה שאתה לא אוהב BJJ, זה מקובל עליי, זכותך. אבל ג'יו ג'יטצסו זה בעצם כל אומנויות הלחימה שיצאו מיפן, חוץ מקראטה (שזה בעצם מטאיוון/אוקינאווה ויובא במקור מסין). אז זה כמו להגיד: "נייר שיש עלייו משהו זה הדבר הכי מגעיל שיש", כשאתה לא מגדיר איזה זרם באומנות או אם אתה בכלל מדבר על ציור...... זאת בורות. |
ציטוט:
|
אני מדברת ספציפית על האתגרים שמשפחת גרייסי הציבו(חלוצי הג'יו ג'יטסו הברזילאי,האבא של המשפחה הוא הממציא של השיטה)
|
ציטוט:
Vale Tudo זה האתגר של גרייסי. |
ציטוט:
רק אחרי שאנשים משיטות אחרות התחילו ללמוד BJJ/סמבו, הגרייסים התחילו להפסיד. |
ציטוט:
אתה לומד כמה בו זמנית וואלה אחי אני מקנא בך .. |
פפשש ליאן סחטיין על הידע מאיפה את יודעת ככה ?
dios mio ניראה לי יש פה כמה אנשים אסור להיתעסק איתם (ליאן \גבריאל) |
ציטוט:
כבר לא לומד אפ'חת, אין מה לקנא. אבל למדתי כמה. ואם יהיה לי זמן (לא נראה לי שזה יקרה בארבע שנים הקרובות) אני אחזור ללמוד. |
ציטוט:
|
טוב אחי בהצלחה
יאללה עפתי לישון מחר לקום ב4 וחצי לעבודה טוב לילה טוב |
התאמנתי כמה זמן Bjj אצל עידו פריינטה..למדתי הרבה :]
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 15:17. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ