![]() |
ציטוט:
אלה אם כן הוא רוצה לתת לך הזדמנות היה לי טסט משו כמו 9 דקות פלוס חניה ברברס לעומת זאת הבחורה שישבה ליידי שלא ממש ידעה מה היא עושה מרוב הלחץ 20 דקות עשה לה טסט אבל מה זה חשוב עכשיו עברת :) תהנה |
ציטוט:
אלה אם כן הוא רוצה לתת לך הזדמנות היה לי טסט משו כמו 9 דקות פלוס חניה ברברס לעומת זאת הבחורה שישבה ליידי שלא ממש ידעה מה היא עושה מרוב הלחץ 20 דקות עשה לה טסט אבל מה זה חשוב עכשיו עברת :) תהנה |
מזל טוב אחי (: אני ניגש יום ראשון וואלה אני מחכה לטסט הזה כבר איזה שבועיים הטסטרים המניאקים האלו עשו פה שביתה או משהו כזה ולא עשו טסטים
|
תגידו רק אצלנו בירושלים כל אחד שומר את התאריך של הטסט שלו בסודי סודות?
שיהיה לך בהצלחה |
כוס עמק עוד אחד שעבר טסט ואני לא
אינשאללה תידפוק תאוטו ותשלם 5 אלף שקל סתם אחי אני סתם עצבני על השיעורי נהיגה שלי אתה יודע מזוז שאני אוהב אותך |
אינשאללה יחרבן עליך העז הסובל משלשול החמוד שלך שאתה קם כל יום בארבע וחצי כדי למצוץ לו.
|
יאלל ה אין לי כח שירחיקו אותי בגללך יא טמבל
חש עבריין עלק טוב תינוקי |
חש עבריין אה?
אתה על הזין שלי ילד |
מזל טוב אח שלי... סע בזהירות
|
ציטוט:
חח אחי איך אתה מגיע למצב שאתה לא עובר טסט פנימי ראשון..? זה סתם חרטההה תמיד מעבירים גם אם תאותת שמאלה ותפנה ימינה ותכנס באוטו חח |
מזל טוב אחי! סע בזהירות!
|
אתה הבן אדם הראשון שאני שומע שנכשל טסט פנימי.. :| איך אפשר להיכשל בזה?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אנחנו ניפגש |
ציטוט:
|
לא איתך יקירי
יש לי בעיות עם סוזוקיר הטמבל הזה מתחיל לתפוס יותר מידי תחת צריכים לנטרל לו את המשתמש.. תופס יותר מידי תחת ומתגרה סתם באנשים שלא עשו לו כלום מי הוא בכלל תופס תחת על ביג_באג בן אדם שעוזר המון ותורם המון לפורום הזה מי הוא חושב שהוא הא? |
ציטוט:
שלפני שאני מיתגייס אני מגיע עד לחיפה במיוחד כדי לישבור לך תפנים ואז ניראה איך תדבר לי בפנים |
ציטוט:
|
ציטוט:
נחיה וניראה |
וואו, עברייני מקלדת, אתם מזה מפחידים. :ohmy:
אני אוהב את שניכם, דיי, כבו ת'תחת ויאללה בואו לנגב חומוס. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 15:51. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ