![]() |
ציטוט:
זה על אותו עיקרון |
ציטוט:
והיה זמן שעברתי בשכונה חסידית כל פעם בדרך מבית הספר עד שנמאס לי לסחוב את עצמי כל בוקר ואחרי כל הלימודים המיגעים האלה והתחלתי לנסוע באוטובוס... על אותו עיקרון יש הרבה יותר מעשנים מאנשים עם אמנות גוף... בכללי |
ציטוט:
לא ניראלי כדור בראש היה הורג מהר יותר יצא לי לראות איך שוחטים יותר נכון לימדו אותנו את כל ההלכות ואיך עושים וכל זה (למדתי בישיבה שנה אחת)אז הביאו שוחט ו10 תרנגולות ומאז שהוא חתך את הגרון ועד שהם מתו עברו לפחות 3-5 דקות ועכשיו תגידי לי שאם תורידי לה את כל הראש היא לא תמות מהר יותר ולאו יש הרבה שמעשנים |
ציטוט:
כתוב במפורש לא לעשות קעקועים,אז לא עושים,פירסיניג,כתוב "לא ילבש גבר שמלת אישה" אז מסיקים מזה שאסור עגילים וכל הדברים שנהוג לראות אצל בחורות,לגבי העישון,כתוב "ונשמרתם לנפשותכם",זה אומר שבנאדם צריך לשמור על עצמו,אתם יכולים להגיד,אז אסור לדתיים לנסוע/לטוס/לצאת מהבית/ללכת בכביש,הרי הם צריכים לשמור על עצמם לא? תחשבו קצת לפני שאתם מנסים לצאת אינטילגנטים בגרוש,כי הטענות שלכם דביליות,וסתם הגבתי על התגובה של GIL ,לא התכוונתי אלייך אחי,זה היה בכללי. תנעלו תנושא. אה ובקשר לכשרות,ולעניין החיות שמותר לאכול,במשפט אחד "בְּלֵב נָבוֹן, תָּנוּחַ חָכְמָה; וּבְקֶרֶב כְּסִילִים, תִּוָּדֵעַ" מה שלא יודעים,לא מדברים,תלמדו כלל,למה כמות השטויות שנאמרה פה כבר מצחיקה. |
למי שכתב שיען זה לא כשר הוא טועה,זה כן.
|
מי שאוכל פירות ים,
יש לו 4 מיתות בית דין .מי שאוכל חזיר ,יש לו גיהנום מי שאוכל מקק,יש לו 3 מיתות בית דין מי שאוכל סוס,יש לו 2 מיתות בידי שמיים מי שאוכל נחש,יש לו מיתה אחת בידי שמיים מי שאוכל זבוב יש לו דין סקילה ומי שאוכל בתחת....שיפרסם בזירת הגולשים,ואולי כמה הומואים מפה יאכלו איתו ביחד! |
לא יודע, אבל חבר דתי סיפר לי, לא בטוח אולי הסתלבט עלי, אבל ממה שאמרו להם, שבמקרה ומישהו מת בים והגופה נשארת במים, כול הפירות ים, והשרימפים הם בעצם אוכלי נבלות שאוכלים את הגופה, עכשיו אי אפשר לדעת בדיוק אם השרימפס שאתה אוכל הוזן בעבר מגופה נרקבת, אז פשוט הולכים לפי הכלל של אם יש ספק אז אין ספק,
קיצר בכול אופן חפירה, אם מישהו גם שמע על זה אז שיודיע פה, שאני ידע שזה לא בולשיט. |
ציטוט:
אין לפירות ים את סימני הכשרות פשוט,נקודה. |
זה לא כשר.
וכל הדברים שיש בים מגעלים זה לא נישמע ממש מעדן |
ציטוט:
|
ציטוט:
אני לא מדבר על דג כשר וכו'.. אני מדבר על הדברים הלא כשרים כמו סרטן איכססס.. |
אני לא יודע מה איתכם , אבל גם אם זה היה הדבר היחידי שכן כשר הייתי הופך לצמחוני רק מהריח של זה.
חבל שהסויה כשרה................ בטח בגלל שהחרדים משתמשים בפורמולות האלה לתינוקות שלהם כולם הופכים להומואים +- או לפחות לפאגים מן השורה |
ציטוט:
יען לא כשר כי פעם לא ידעו כמה עצמות יש לו בצוואר אז לא ידעו איפה לעשות את השחיטה וזה הסיבה היחידה למה חיות עם צוואר ארוך לא כשרות ובנוגע לפירות ים למה הם לא כשרים זה בגלל שאין להם כסכסים וזה לא מוסבר למה פשוט ככה זה |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
תגידו לי אתם..זה דתי זה? :wiggle: |
ציטוט:
|
ציטוט:
ושרימפס זה מקור חלבון מעולה, גרם שומן בקושי ל-100 גרם, 21-23 גרם חלבון וללא פחמימות בערך... וגם לחזיר יש טעם כמו עוף. הייתי בגרמניה, הכינו לי שניצל והייתי בטוח שזה עוף עד שאמרו לי שזה חזיר. דוגרי למה למנוע מעצמך דברים טעימים? לראות ולחקור עולם... ותמיד נסו לקחת את דרך האמצע, לא להיות קיצוניים לשום צד. מה איכפת לכם שמישהו אוכל חזיר ופירות ים? שכל אחד יעשה מה שהוא רוצה כל עוד הוא לא כופה את זה על אחרים... |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:19. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ