![]() |
ציטוט:
חחח קל אחרי שאתה לומד לפסיכו'... |
אורי סילבר וזידן ..
בני זונות מי שעשה אותכם. |
ציטוט:
|
ציטוט:
דרך אגב דפקתי אותך כבר שאתה אומר לי הומו :unsure: |
ציטוט:
|
ציטוט:
דיברת מלוכלך,אתה לא מוכן לשרת את המדינה,אתה מדבר כמו ילד בן 5..כיד שתתחיל להיות עצמאי.. |
ציטוט:
ילד קטן משטמת צריך לשרוף אותך |
ציטוט:
בנתיים לא אתה ממן לי את החיים הוא נותן לי משהו,חלס להינס לבנאדם לוריד. תסתכל כמה תגובות אחורה מה הוא רשם עליי,אני לא רב אף אף אחד ומי שרוצה לישנוא שינא בכיף. זה כולה פורום ווירטואלי ממש מעניין אותי מה חשובים עליי פה. |
ציטוט:
הוא קיבל זין ממישהו אחר:boxing: |
ציטוט:
אני לא מממן לך את החיים(למרות שאני לא מבין איך זה קשור)..ואני בספק אם אתה מממן לעצמך..אתה כבר לא ילד,תתבגר כבר אחי בחייאת דינאק. |
ציטוט:
טוב חלס עזבו אותי בשקט צאו לי מהחיים כבר נמאס.. |
תהיה לי בריא אחי..אתה מכניס את החיים שלך לפה,את הדעות שלך וכו',ואז שעונים לך אתה מתעצבן,למרות שזאת האמת..מה אתה חושב שכולם פה טועים ורק אתה צודק?
עזוב אחי,תהיה לי בריא.. |
מה שאני לא מבין.. איך אפשרי לחיות בלי מסגרת.
עזבת את התיכון לפני חודשיים...מה שתעשה ב3 השנים הבאות זה רק לישון? (לפי התגובות שלך באתר, לא נראה שאתה תלמד בשנים האלה או שתעבוד) אתה נישמע ילד מפונק לאללה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
גיל, אמרת שאתה רוצה לעשות משהו משמעותי ולא סתם להיות פקיד, אז אני משער שהתכוונת לקרבי ואם יש לך פרופיל גבוה ואישור מההורים אז אתה תיהיה ולא משנה במבחנים(אלא אם הם יגלו שם שאתה פסיכפוט) אז אולי לא תקבל זימון לשייטת אבל כנראה שתשובץ לאחת מיחידות החי"ר כמו מג"ב גולני וכו'
|
וואלה, לי בא ללמוד ולהרוויח כסף. לא מתאים לי שחקים וחבצלות ולחתום קבע ל-9 שנים, וגם לא מתאים לי לשרת בבקום וחצי מהיום לשבת עם השומרים ולעשות אוננות מנטלית עם הזמן שלי רק בשביל לומר לכולם ש"עשיתי צבא!!!!".
אין לי מה להרוויח מהצבא, אין לצבא מה להרוויח ממני. התנדבות נשמע לא רע אבל |
ציטוט:
אין סתכל בפוסט שפתחתי הוא ירד למטה,אמרתי להם שם שטויות בלשכת גיוס וכל זה.. עכשיו אם אני מתגייס זה יהיה רק לאיזה משהו מעפן אם בכלל יגיסו אותי.. Sugarzaza :sbb4: |
ציטוט:
|
ציטוט:
כול אלה שמדברים כאן בנתיים לא היו בצבא ולא יודעים איך זה. אני רוצה ליראות שמשיהו ממכם יהיה בגבול,בידיעה שבכל רגע מחבל יכול להפתיע אותכם.. נראה אתכם מדברים אחרי שתהיו במצב כזה ולא תרצו להיות ג'ובניקים.. או במצב שאתה הורג בנאדם. אתה תגיד הרגתי מחבל ותשמח מזה ותאמת גם אני ישמח שכול המחבלים האלה ימותו אמן. אבל יש אנשים שיכולים להיכנס לחרדות לפחדים מזה. לא כל אחד יכול לשרת בקרבי. נכון צריך להיות בקרבי גם,אבל לא כל אחד יכול.. לא רק בגלל שהוא עצלן תאמין לי. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 12:15. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ