![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
*ארבל משחיז את החרב*:flowers: |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
פאניק אחי תסביר לי במוטנין מה קרה לא משנה שלילי חיובי
|
:):):):) זה לא סוד שצריך לספר על זה במוניטין.
איזה מישהו פרץ לאיזה מנהל [נראה לי לרן] והביא באנים לאיזה כמה אנשים. בלי קשר הבאתי לך מוניטין שלילי כי ביקשת |
ארבל אחי
תקשיב אני מבין בכל הדברים האלה של הפורומים והכל אבל תנסה לדבר לא בשפה הזו גם אם זה קשה א' אתה מנהל ראשי פה ואתה צריך לתת דוגמה ב' גם האימונים האלה יכולים לפגוע בך בתור אחד שהיה מנהל ראשי בפורום בין הגדולים בארץ.. תתלוננו למשטרה הכי טוב וזה חוקי כיום למשטרה מעניין יותר מהדברים האלה מאשר לדברים אחרים |
כן אבל פאניק מי?
|
אסור לגלות :flowers:
סתם, מאיפה לי.. |
ציטוט:
אני מקווה כמובן שהבנת שאני מתנסח בהומור בכל מה שקשור ל"איומים " זה בסך הכל חוש ההומור שלי.שנית אני מאמין שגיל ימצא דרך לפתור את זה מבלי לפנות למשטרה ,מכיוון שזה סתם כאב ראש מיותר ,אבל אני בטוח שהוא לא פוסל את האפשרות. |
SuzukiR, אני לא יכול לענות לך במוניטין כי כבר שלחתי לך מקודם... אם בא לך תשאיר מסן/איסי... :P
|
תענה לי מיזה אחי במוניטין..
|
suzuki_1234@walla.com כנס אחי אם אתה מיתאמן איפה שאני ניראה אותך
|
בכל מקרה גם אם זה בצחוק
אתה יודע שצחוק לא עוזר במשטרה אני אנסח את זה מתומצת שתבין בנאדם בן 40 מדבר עם מישהי בי 13 ואומר לה בואי נעשה סקס ואז המשטרה באה אליו תופסת אותו והוא אומר זה היה בצחוק מה המשטרה תעשה?תאמין לו נראה לך? אני יכול להגיד לך בפה מלא שלא לכן זה דיבור שלא מדברים ככה גם בתור מנהל ראשי שאני הייתי אחד כזה הייתי אומר למישהו מילה לא במקום היו מתלוננים והייתי מקבל בראש ממנהלי האתר הפורום זה אלסף מי שמכיר.. בכל מקרה זו עצה לדרך ידידי.. |
ציטוט:
|
אפילו לא ידעתי שהושעתי ארבל כנס בבקשה למסנג"ר בבקשה אחי . תודה גבר :jockey:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
חחח לבנאדם יש ביצים... הוא מתעסק עם חבורה של שרירנים... שיכולים להוריד לו את הראש...
ובגלל שיש לו ביצים והוא עשה דבר כזה מפגר... סתם כדי להתגרות כמו שארבל אמר... אני בעד להוריד לו כמה איברים אינטימיים (אהממ... את הביצים) מה לעזאזל הוא חשב שהוא עושה כשהוא פורץ לפורום?! |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:02. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ