![]() |
מה העיניינים.. תחזור לפורום ואל תראה אפ'חד ממטר..תתעלם ותתרום מהידע שלך כאן.
|
בחייך סיקס פאק על מי אתה שם זיין
תחזור דרך אגב אחי איך הבנות שם בגרמניה ?!?! |
הדבר היחידי שאני יודע שטוב בגרמניה ...
זה שכשהולכים לסאונה ולג'קוזי הבננות ערומות , יש פצצות אבל יש גם רופסות אבל מה זה משנה .... הגרמניות האלו |
לפני כמה ימים התאמן איזה גרמני במכון כושר שלנו, קיצר שאלתי אותו "אז איך הבנות בגרמניה?", הדפוק הזה עונה לי במבט מבואס "כולם בלונדיניות, זה לא טוב".
:mellow: |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אחח לכזה גוף בדיוק אני שואף =]
תותח אתה אחי! אבל למה השעו אותך לא הבנתי.. |
יש לי רק דבר אחד להגיד
שיש לך את אחת הגופות האסטטיות,הסימטריות והיפות שראיתי בהצלחה בנאדם,תשתדל להחזיק מעמד כאן יותר מכמה ימים. |
סיקס פאק יא שחיף אתה חסר פה..... תחזור !
|
ציטוט:
|
רגע ואתה שמח מזה? כל מני הומואים מלוכלכים מביאים עליך ביד. לדעתי אתה יכול לתבוע להם את האמאמא שלהם אם אתה רציני ורוצה לשקיע בתביעה רצינית. זאת עברה רצינית זה בטוח.
|
:):):):) איזה עולם משוגע
|
ציטוט:
אלהה ההוא "כולם בלונדיניות" עם פרצוף של נילס הולגרסן. |
בוא לפה נעשה איזה משחק כדורסל קטן ;]
|
ציטוט:
קראתי כתבה באיזה עיתון רוסי-גרמני של איזו אישה רוסיה ששלחה שאלה באיזה מדור שאלות/תשובות בעיתון "למה הגרמניות כל כך מכוערות". מה שכן הדהים אותי כשהייתי בגרמניה, אז זאת עבודה לבנה! זה מה זה מצחיק כשאתה הולך ברחוב ורואה בחורים "אריים" בלונדיניים סוסים כאלה עובדים בבנייה... אתה כל כך רגיל לראות ערבים עושים את כל העבודה השחורה שזה אשכרה מפתיע, חחחחח :jockey: |
ציטוט:
אתה מחוק |
ערב טוב..
דרך אגב מאור אני לא נמצא בפורום מכיוון שאני עובד ואז הולך לאימון ואז אני מאוד עייף ואין לי כוח למחשב.. ולסיקס פאק , אני נותן לך קישור להורדת VENTRILO http://www.2all.co.il/Web/Sites/czstrike/PAGE24.asp בUSER NAME אתה עושה NEW ואז כתוב כינוי ואז.. בSERVER אתה לוחץ על NEW ורושם איזשהו שם שאתה רוצה , שלך או מה שתחליט.. ואז בHOSTNAME IP אתה רושם 80.179.153.4 ואז בPORT NUMBER אתה רושם 9906 ואז לוחץ CONNECT ואז יש שם חדר Israelbody vent וכדי להכינס לחדר צריך סיסמא שהיא 1212 ויהיו שם כמה חבריי פורום וצחוקים.. |
חחחחח תבע אותם :p
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 01:22. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ