ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   לרדת בגדול 2 - הגמר (https://israelbody.com/showthread.php?t=16640)

DBD 14-08-07 00:16

צביקה חייב להעלות משקל מזה אוגנדה פה מה נהיה?< חח
אבל הם נראים טוב ממש כל הכבוד למתחרים שם...

damn 14-08-07 01:05

שום חומרים, כשהם היו כל אחד שם על 40 אחוז שומן+, הם הורידו 3-10 ק"ג בשבוע, לאט לאט התדירות של הפחתת המשקל יורדת ואז הם מתחילים להוריד בין 2-5 ק"ג, וכן הלאה.
חומרים עלאק .

AkunaMatata 14-08-07 01:19

ציטוט:

פורסם במקור על ידי megashape
פרט נמק הסבר

בוא אני יתן לך דוגמא
עשיתי לחיצה צרפתית על אחת המיטות שם...(יש שם משו כמו 10 זה הולם ספייס) אז קיצור סיימתי 4 סטים אבל השארתי את המגבת על המיטה כי נשאר לי עוד תרגיל והייתי איזה גמור אז עשיתי הפסקה של 3-4 דקות... קיצור אחרי שאני בא לחזור למיטה אני רואה תמגבת שלי זרוקה על הרצפה והיא יושבת על המיטה ועושה לחיצת כתפיים.... אז אני אומר לה "מה את עושה? אני הייתי פה! באיזה זכות יש לך לזרוק לי את המגבת על הרצפה ולקחת לי את המיטה?" קיצור היא אומרת לי שלא היה פה אף אחד והיא ראתה תמיטה ככה יותר מ10 דקות וזה... התחילה לבלף אותי אז אחרי זה ביקשתי ממנה את המיטה בחזרה והיא אמרה לי "חכה שאני יסיים יש לי עוד 2 סטים"
קיצור הייתי עצבני רצח אבל לא יכלתי לעשות יותר מידי כי היא הייתה שם עם שתי מאמנים צמודים....

damn 14-08-07 01:25

ציטוט:

פורסם במקור על ידי AkunaMatata
בוא אני יתן לך דוגמא
עשיתי לחיצה צרפתית על אחת המיטות שם...(יש שם משו כמו 10 זה הולם ספייס) אז קיצור סיימתי 4 סטים אבל השארתי את המגבת על המיטה כי נשאר לי עוד תרגיל והייתי איזה גמור אז עשיתי הפסקה של 3-4 דקות... קיצור אחרי שאני בא לחזור למיטה אני רואה תמגבת שלי זרוקה על הרצפה והיא יושבת על המיטה ועושה לחיצת כתפיים.... אז אני אומר לה "מה את עושה? אני הייתי פה! באיזה זכות יש לך לזרוק לי את המגבת על הרצפה ולקחת לי את המיטה?" קיצור היא אומרת לי שלא היה פה אף אחד והיא ראתה תמיטה ככה יותר מ10 דקות וזה... התחילה לבלף אותי אז אחרי זה ביקשתי ממנה את המיטה בחזרה והיא אמרה לי "חכה שאני יסיים יש לי עוד 2 סטים"
קיצור הייתי עצבני רצח אבל לא יכלתי לעשות יותר מידי כי היא הייתה שם עם שתי מאמנים צמודים....

שמע גבר.. שמור איתה על קשר טוב.. נשים מגיעות לשיאן בגיל 30+ והיא נראית לא רע בכלל.

ZoonD 14-08-07 01:31

חחח ימעפן ... ישר כאפה לראש בלי הרבה דיבורים

ובקשר לתוכנית .... השתדלתי לא להסתכל
כי מבחינתי זה הדבר הכי קרוב לבלבול ביצים וזיוני שכל
ההורים שלי הסתכלו כל העונה ,ואפילו קפצו באוויר בסלון כשראו את השינויים
מבחינתי זה חרא של דבר חוץ מפאזי ששמר על עצמו
הכל בשביל הרייטינג חרא תוכנית , עם הרבה זבל

פוווו הורדתי אבן מהלב :closedeyes:

SkyLiNe 14-08-07 03:13

הזה שניצח ניראה עכשיו כמו ניצול שואה נרקומן

SkyLiNe 14-08-07 03:15

ציטוט:

פורסם במקור על ידי AkunaMatata
בוא אני יתן לך דוגמא

זה מעצבן טילים שמישהו הולך ל5 דקות ומשאיר את המגבת על הספה כאילו הוא בבית.

Moshe 14-08-07 13:24

טוב כדי להביא לכם קצת רקע...
האנשים האלה ממש אבל ממש לא על חומרים הם עשו חיטוב קטלני עם תזונה נכונה והמון אבל המון אירובי , זה מתבטא באימון בוקר ואימון ערב (2 אימונים ביום כל אחד של שעה - שעה וחצי).
עונה קודמת היה את הילד הזה בן ה19 ברח לי השם שלו , בקיצור המאמנים שלו בלרדת לגדול 1 רשמו עליו בפנאי פלוס שנדפק לו השכל והוא כל כך רצה לזכות ולרדת בגדול שהוא אכל ביצה 1 ביום , והיום הוא החזיר הכל בחזרה ועוד עם ריבית...
בקשר לצביקה , צביקה מגזים עם האירובי הוא לקח את זה בצורה קיצונית ואני בטוח שתראו את צביקה בלרדת בגדול 3 והוא יהיה נראה נורמלי לגמרי.
בקשר למוטי , למוטי יש עודפי עור כמו כן גם לגרי יש , אתם לא ראיתם את זה בגלל שהם לא הורידו חולצות אבל זה קיים , למוטי קיים עודף עור בחזה ואפשר לראות את זה אם תריצו את הקטעים אחורה ולגרי נשאר הבטן (ראו צילומים של גרי עם הבטן נופלת לכיוון המפשעה.)
בכל מקרה הם עשו דבר מדהים , הם אומנים שרפו דיי הרבה שריר כי הם אכלו אומנם הגברים כ2000 קלוריות ביום אבל הם שרפו לפחות כפליים (בחווה הם התאמנו לערך 5-6 שעות ביום).
בכל מקרה אף אחד מכם לא יכול לשפוט אותם כי הם עשו מה שרובכם פה לא עשיתם ...
בקשר לאפדרין , אפדרין לא הפוך בן אדם להיות לא טבעי כי אפדרין זה לא סטרואיד והוא היה חוקי והוצא מהחוק רק בגלל שהשתמשו בו לא בשכל.

zrizi 14-08-07 13:52

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Moshe
טוב כדי להביא לכם קצת רקע...
האנשים האלה ממש אבל ממש לא על חומרים הם עשו חיטוב קטלני עם תזונה נכונה והמון אבל המון אירובי , זה מתבטא באימון בוקר ואימון ערב (2 אימונים ביום כל אחד של שעה - שעה וחצי).
עונה קודמת היה את הילד הזה בן ה19 ברח לי השם שלו , בקיצור המאמנים שלו בלרדת לגדול 1 רשמו עליו בפנאי פלוס שנדפק לו השכל והוא כל כך רצה לזכות ולרדת בגדול שהוא אכל ביצה 1 ביום , והיום הוא החזיר הכל בחזרה ועוד עם ריבית...
בקשר לצביקה , צביקה מגזים עם האירובי הוא לקח את זה בצורה קיצונית ואני בטוח שתראו את צביקה בלרדת בגדול 3 והוא יהיה נראה נורמלי לגמרי.
בקשר למוטי , למוטי יש עודפי עור כמו כן גם לגרי יש , אתם לא ראיתם את זה בגלל שהם לא הורידו חולצות אבל זה קיים , למוטי קיים עודף עור בחזה ואפשר לראות את זה אם תריצו את הקטעים אחורה ולגרי נשאר הבטן (ראו צילומים של גרי עם הבטן נופלת לכיוון המפשעה.)
בכל מקרה הם עשו דבר מדהים , הם אומנים שרפו דיי הרבה שריר כי הם אכלו אומנם הגברים כ2000 קלוריות ביום אבל הם שרפו לפחות כפליים (בחווה הם התאמנו לערך 5-6 שעות ביום).
בכל מקרה אף אחד מכם לא יכול לשפוט אותם כי הם עשו מה שרובכם פה לא עשיתם ...
בקשר לאפדרין , אפדרין לא הפוך בן אדם להיות לא טבעי כי אפדרין זה לא סטרואיד והוא היה חוקי והוצא מהחוק רק בגלל שהשתמשו בו לא בשכל.

גרי הזה היה ממש נוזלי

m0she 14-08-07 13:58

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Recoba
חלאס לשכנע את עצמך בדברים לא נכונים

אפדרין זה "טבעי", זה הופק במקור מצמח. אם אפדרין לא טבעי, גם הקפאין לא טבעי. אז מה? כל בן אדם ברחוב הוא "לא טבעי" כי הוא שותה קפה בבוקר? תעשה טובה. אתה יכול אולי להגיד לא חוקי, זה משהו אחר.

מעבר לזה, ההגדרה של דברים טבעיים כטובים היא הגדרה גרועה.

Dino Psaras 14-08-07 15:03

ציטוט:

פורסם במקור על ידי m0she
אפדרין זה "טבעי", זה הופק במקור מצמח. אם אפדרין לא טבעי, גם הקפאין לא טבעי. אז מה? כל בן אדם ברחוב הוא "לא טבעי" כי הוא שותה קפה בבוקר? תעשה טובה. אתה יכול אולי להגיד לא חוקי, זה משהו אחר.

מעבר לזה, ההגדרה של דברים טבעיים כטובים היא הגדרה גרועה.

בשבילי זה לא טבעי.

xtream101 14-08-07 15:08

אין כזה דבר בשבילך או בשבילו זאת עובדה שאפדרין מופק מצמח משמע הוא טבעי אני לא רואה
מה הצורך להתווכח בכלל

m0she 14-08-07 15:43

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Recoba
בשבילי זה לא טבעי.

למה זה לא טבעי וקפאין זה בסדר? מה ההגדרה של טבעי? מה טוב בכלל בדברים טבעיים?

Moshe 14-08-07 15:51

משה אוף דה רקורד הזאתי שביקשת שנצביע לה , זכת בסוף? זה היה גם משהו עם לרדת בגדול , לא?

blinki 14-08-07 15:57

נסחפת Moshe עופר לא העלה את כל המשקת, עכשיו חיפשתי עליו והיה איתו ראיון ואומנם הוא העלה(וגם זה בגלל שהוא היה מרוקן מנוזלים וממש רזה) אבל לא הכל בחזרה, כתוב שם שהוא מידה 48 שזה סביר מאוד.

m0she 14-08-07 16:04

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Moshe
משה אוף דה רקורד הזאתי שביקשת שנצביע לה , זכת בסוף? זה היה גם משהו עם לרדת בגדול , לא?

כן היא זכתה, היא היתה אתמול בתכנית. תודה לכולם, בהזדמנות זו :jockey:

Moshe 14-08-07 16:21

ציטוט:

פורסם במקור על ידי m0she
כן היא זכתה, היא היתה אתמול בתכנית. תודה לכולם, בהזדמנות זו :jockey:

זהו ראיתי אותה ונזכרתי שביקשת להצביע , ד"א מי היא בשבילך?
ציטוט:

נסחפת Moshe עופר לא העלה את כל המשקת, עכשיו חיפשתי עליו והיה איתו ראיון ואומנם הוא העלה(וגם זה בגלל שהוא היה מרוקן מנוזלים וממש רזה) אבל לא הכל בחזרה, כתוב שם שהוא מידה 48 שזה סביר מאוד.
הוא היה 42

Dino Psaras 14-08-07 16:24

אני בכלל כתבתי שהם על כל כל מיני חומרים

cheque 14-08-07 16:55

אם יעשו תוכנית ריאלטי על בודיבילדינג זה יהיה אדיר
חבורה של שחיפים בחווה 8 חודשים שמה - 6 חודש מאסה, חודשיים חיטוב. יש לך חדר כושר מפואר ומספקים לך שם 8-6 ארוחות לפי הספר, ויש לך בר אבקות חלבון לבחירתך... כל תוכנית יש שקילה ורואים איזה שחיף הכי התקדם באותו שבוע ומה אחוז השומן שלו ואחרי זה בסוף המנצח הוא שקלול של בעל המשקל הגבוה ביותר ואחוז השומן הנמוך ביותר , הזוכה לוקח רכב, אספקה של יוגורטים לשנה שלמה ואבקות חלבון אופטימום בחינם למשך 7 שנים :):):):)...

m0she 14-08-07 17:33

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Moshe
זהו ראיתי אותה ונזכרתי שביקשת להצביע , ד"א מי היא בשבילך?

היא משתתפת בפורום שנהלתי בתפוז.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:52.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ