ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   איך להתחיל עם בחורה במכון? (https://israelbody.com/showthread.php?t=16526)

PcGunMan 12-08-07 20:59

שמעו אני ממש לא יודע מה איתכם אם יש בנות מסתכלים מזילים ריר בשקט אבל תכלס מי הולך להתחיל איתם אתם באים להתאמן או להתחיל עם בנות?:(
אני באימון לא מדבר עם אף אחד:jockey:

שי345 12-08-07 21:19

מה אתם משחקים אותה בובידילרים מקצועיים כאילו אתם Ifbb Pro שרק אימונים יש להם בראש, רובנו הגדול פה הוא נוער, תהנו ממה שאתם עושים, המשפטים של אני אוכל רק ברזלים זה דיבורים של אנשים בלי הרבה שכל, יש הרבה מעבר לרק אימון, מכון כושר קודם כל הוא יותר מאשר סתם אימון, ואם אפשר להכיר שם מישהי חמודה אז לפי דעתי למה לא, זה חלק מהבילוי של האימון עצמו.
אל תהיו יותר מדי נעולים בראש.

PcGunMan 12-08-07 21:21

:laugh::laugh::laugh::laugh:
זה נשמע שאתה הולך למכון בשביל בנות:cry_1: או:laugh: אני כבר לא יודע מה להחליט
אם כל הכבוד לבנות האלו מקום אחד שיש לי שקט בו ואני מרענן את הראש בו זה החד"כ אז אתה רוצה להכניס לי אותן גם לשמה
לא שמעת את המשפט: אי אפשר עם הבנות ואי אפשר בלעדהם ככה זה גם עם אימונים

keen12 12-08-07 21:22

ציטוט:

פורסם במקור על ידי שי345
מה אתם משחקים אותה בובידילרים מקצועיים כאילו אתם Ifbb Pro שרק אימונים יש להם בראש, רובנו הגדול פה הוא נוער, תהנו ממה שאתם עושים, המשפטים של אני אוכל רק ברזלים זה דיבורים של אנשים בלי הרבה שכל, יש הרבה מעבר לרק אימון, מכון כושר קודם כל הוא יותר מאשר סתם אימון, ואם אפשר להכיר שם מישהי חמודה אז לפי דעתי למה לא, זה חלק מהבילוי של האימון עצמו.

בתאכלס זה נכון, אבל אני מעדיף לא להכיר מישהי כאשר אני כולי בזיעה, יש זמנים אחרים לזה..
תסתכל תתגובה שלי בעמוד 5 אני מאמין שזה יכול לעזור לך :jockey:

shay 12-08-07 21:38

ZORMIMMMMMMM

אליאב קרייסלר 12-08-07 21:53

ציטוט:

פורסם במקור על ידי שי345

אתה שוכח שיש כאן חלק מורעלים כי הם באטרף להשיג מה שהם רוצים לא כולם פה נולדו עם יד 40 כמוך יא ילד קקי:sbb4:

אליאב קרייסלר 12-08-07 21:54

ציטוט:

פורסם במקור על ידי goldBEN
מה לא?
בנות שונאות להזיע למיטב ידיעתי וללכת אליהן כשהן מזיעות...

איך אפשר להתקרב למישהי בכלל במכון אני שומר מבחורות מרחק 3 מטר לפחות
תאר לך אתה מתקרב לדבר איתה פתאום אתה מתחיל לטפטף עליה זיעה חחחחחחחחחחחחחח
וגם אי אפשר לגעת בה , כי שתיכם מזיעים וזה מגעיל , ולדבר מקרוב אי אפשר כי היא תריח אותך חחחחחחח קיצווררררר זה דוחה וזה מגעיל אם אתה בתחילת האימון בכיף אם אתה בסוף לך דפוק מקלחת (אם יש אצלך מקלחת במכון) ואז דבר איתה

PcGunMan 12-08-07 22:03

מה שטוב אצלי לא משנה באיזה עצימות עשיתי את הפעילות במכון אני לא מזיעה כמו חמור ומטפטף אני מזיע אבל לא מטפטף מה שיכול לשנות לי את זה זה רק חום בחוץ!
יוווווווווו היום מישהו רץ על הליכון מזהההההה כל הליכון היה מלאאאאאאאא מים זיעה הכל השפריץ על המחוגים הריצפה יווווווווו זה היה מגעיל:cry_1:

igorek 12-08-07 22:04

תפוס אותה, קח אותה לשירותים ותאנוס אותה במקלחת.
תמיד עובד.

אורי א. 12-08-07 22:05

מזכיר לי שבאה איזו אחת פעם למכון עם טייץ כזה... מהאלה שאתה מסתכל להן על התחת ורק מזה אתה יכול לעשות בנץ' פרס עם הבולבול... אבל היא בטח מהאלו שבאות לאימון אחד וזהו...

dror 12-08-07 22:06

זרוק עלייה דמבל ותגיד שבטעות ואז תזרמו

arbel2 12-08-07 22:07

ציטוט:

פורסם במקור על ידי שי345

יש פה חלק שמאוד רציניים בקטע של האימונים (אנוכי )
חוץ מזה ,לחלקנו פה יש (או לפחות הייתה :( ) בחורה צמודה פק"ל ,אז ממש לא מסתכל על בחורות בחדר כושר

P-a-n-1-c 12-08-07 22:09

ציטוט:

פורסם במקור על ידי arbel2
יש פה חלק שמאוד רציניים בקטע של האימונים (אנוכי )
חוץ מזה ,לחלקנו פה יש (או לפחות הייתה :( ) בחורה צמודה פק"ל ,אז ממש לא מסתכל על בחורות בחדר כושר

תמיד מסתכלים על בחורות, בין אם יש לך בחורה צמודה ובין אם לא. זה הטבע.
פשוט כשיש לך בחורה אז אתה מרסן את ההסתכלויות האלה ואתה רק אומר "פאק מה הייתי עושה לה" וכו', אבל בתכלאס אתה לא עושה עם זה כלום..

חולה^דיכאון 12-08-07 22:45

חחחחחח בנות אחי תשיג בשכונה עזוב אותך במכון סתם מגעילות עם הזיעה שלהם חחחחחח

arbel2 12-08-07 22:54

ציטוט:

פורסם במקור על ידי P-a-n-1-c
תמיד מסתכלים על בחורות, בין אם יש לך בחורה צמודה ובין אם לא. זה הטבע.
פשוט כשיש לך בחורה אז אתה מרסן את ההסתכלויות האלה ואתה רק אומר "פאק מה הייתי עושה לה" וכו', אבל בתכלאס אתה לא עושה עם זה כלום..

לא יודע ,כשאני במערכת יחסים אני לעיתים מאוד נדירות מסתכל הצידה
קטע של אישיות ,כשאני רווק אני בוחן כל מה שזז ,אבל בקשר יש לי TUNNEL VISION

P-a-n-1-c 12-08-07 22:56

ציטוט:

פורסם במקור על ידי arbel2
לא יודע ,כשאני במערכת יחסים אני לעיתים מאוד נדירות מסתכל הצידה
קטע של אישיות ,כשאני רווק אני בוחן כל מה שזז ,אבל בקשר יש לי TUNNEL VISION

תלוי איזה קשר. אם זה קשר של וואלה אני מאוהב בה אז כן. אם זה קשר של וואלה סבבה לי איתי סקס מצויין וכו', אז לא..

שי345 12-08-07 23:59

:diractor: קרייסלר חלאס לשחק אותה כולם יודעים שאתה הומו

Ilan-V 13-08-07 00:05

ציטוט:

פורסם במקור על ידי אליאב קרייסלר
הסיבה היחידה שאני לא מתחיל עם בנות במכון זה בגלל שאני מזיע כמו חמור וזה לא נעים להתקרב לאף אחד ככה...

חחח כן גם אני חח יורדים אלי שאני צריך חלוק באימונים חח

opaland 27-08-08 19:11

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ilan-v (הודעה 284975)
חחח כן גם אני חח יורדים אלי שאני צריך חלוק באימונים חח

חחחחחחחחחחחח

אנשים חולים :):):):) הרגתם אותי

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:32.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ