ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף תחרותי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=12)
-   -   הודעת פרישה מהפיתוח גוף התחרותי. :( (https://israelbody.com/showthread.php?t=16209)

Ilan-V 08-08-07 22:44

Hell כבוד מגיע לך על האומץ.. לעשות זאת.. אבל אני בטוח שאתה בוגר מספיק בשביל לעשות חושבים ולראות מה מתאים לך יותר..

שורה תחתונה:תאתמן בשביל הכיף,4 פעמים בשבועע תנסה לאכול כמה שיותר מסודר וזהו תהנה מהחיים בהצלחה בכל אחי! אנחנו איתך

meni32 08-08-07 22:46

עצוב לשמוע על פרישות...במיוחד של הרציניים.
ממה שהבנתי אתה פורש בגלל הפחד מהחומרים.
בפורום הזה הפכו את החומרים לחלק הכרחי רק אם אתה רוצה לעלות על הבמה.
זו טעות, סטרואידים זה דבר הרבה הרבה יותר נפוץ ממה שנהוג לחשוב בקרב הקהילה בחדרי הכושר בכל העולם - ללא כל קשר לשאיפה להתחרות.
אתה מוזמן לעיין בתמונות גולשים בפורומים רצינים בחו"ל, שם תראה גופות מרשימות ביותר...כאלו שיכולים לקחת מר ישראל עם פיהוק - ואותם אנשים מעולם לא עלו וגם לא חושבים לעלות על במה.
כך שלבטל את השימוש בחומרים אם אין שאיפה להתחרות זו פשוט טעות שלצערנו הפכה לנורמה בעיקר בארץ, בחו"ל הם הרבה יותר מפותחים בתחום הזה ולכן הם מבינים שאלו הם רק חומרים שנותנים לך ביצועים טובים יותר וגוף מרשים יותר.
אם יש לך פחד מחומרים זו סיבה לגיטימית להפסיק, אך אם אתה קוטע את השאיפה שלך להתחרות רק בגלל חוסר ההכרה שבספורט הזה אני פשוט לא מסכים איתך.
פיתוח גוף בארץ זהו דבר נפשי ותו לא, לי זה נותן אושר פנימי ואני יודע שגם לך.

בכל מקרה , בין אם תתחרה ובין אם לא- שיהיה בהצלחה בכל דרך שתבחר.

V.G 08-08-07 22:56

כל הכבוד אחי =]
לדעתי עשית צעד נכון ולעניין... כל החומרים האילה לא טובים ובאמת שום תחרות לא שווה את זה...
שלא נדבר על זה שיותר מדי שרירים (כן יש דבר כזה) לא באמת כזה Wow... לדעתי אפילו די מגעיל...
ובכלל לקחת חומרים בשביל להפנפח!! למה?! לא שווה את זה... ובאמת מותר לך גם להנות מדי פעם ולשתות כוס בירה או לקחת איזה הקפצה של קוקטל משובח באיזה מסיבה...

בהצלחה בחיים :-)

arbel2 08-08-07 22:58

הפחד מחומרים הוא לגיטימי ,זה לא נושא בריא נקודה ,לא משנה איך תסובב ואיך נסתכל על זה ,לחומרים יש תופעות לוואי שליליות ,ואני עוד בחור שמאוד מאוד בעד חומרים ,אבל אנשים חייבים להבין שסטרואידים זה לא משחק ילדים ,וזה לא כזה פשוט כמו שזה נשמע ,יותר מזה ,סטרואידים זה עוד נושא חדש מבחינת המדע ,אנחנו עדיין לא יודעים עליהם המון ,וחלק מהתופעות שלהם גם חיוביות וגם שליליות הן בגדר תעלומה .

SkyLiNe 09-08-07 00:12

hell אתה מאמן בטרגט נכון? אני מזהה את הקעקועים

Leo 09-08-07 00:35

ציטוט:

פורסם במקור על ידי lee123
טעות חמורה. אני מכיר בנאדם בן 30 שלקח כמה סייקלים והיום הוא עקר. הבנאדם מצטער על היום שהוא נכנס למכון כושר בפעם הראשונה. יש אנשים שיכולים להשתמש בחומרים הכי הכי חזקים בטווח ארוך מבלי שיהיה לזה שום השפעה שלילית, ומאידך יש אנשים שפשוט רצוי מאד שלא ייתקרבו לזה. אל תבינו לא נכון - אני ממש לא נגד חומרים, אבל צריך לחשוב פעמיים לפני שמשתמשים בזה. אני מחזק מאד אתה מה שידידי ארבל כתב - הכאבים כתוצאה מהמאמץ, האובססיה לאוכל, לאימונים, למראה - הכל שואב ממך כ"כ הרבה אנרגיות, מפריע כ"כ באורך החיים, אבל מה לעשות - אנחנו במידה מסוימת מזוכיסטים. גם אני מרגיש שבלי כול זה אני אשתגע, לפחות כרגע. לפני כחצי שנה הייתי חודש מחוץ למכון כושר ופשוט השתגעתי. יש בספורט הזה איזושהי אובססיה, אני משוכנע שרבים ממכם, שבאמת מכורים לזה, מרגישים רע מאד אפילו כשהם מחסירים ארוחה אחת ביום. אי-אפשר להסביר את זה.

לא כולם בנויים לזה ,

יש אנשים שיכולים לחיות בחדר כושר מסט רסט פאוז אחד לאחר וצריכים פשוט למנוע מעצמם ללכת לתאמן. (אני)
יש אנשים שחשים כאילו כל העולם הוא בגוונים של שחור לבן ואדום באמצע אימון ,
(ויש ימים...)

יש גם אנשים שקשה להם לאכול , קל להם לאכול הרבה
שונים צ'יטינג , אוהבים צ'יטינג וכו' (אני)

ויש גם את הנרקומנים של החומרים.

זה מרכיב יותר חשוב מגנטיקה ברמות הנמוכות(של התחרויות)
אם אתה לא יכול להוציא את הגוף שלך למצב של בניית שריר , אתה תיראה פחות או יותר ממוצע , הרבה אנשים עם גנטיקה לא מהעולם הזה נראים שמנים או שחיפים לפני שהם מתחילים להתאמן, צריך צירוף של כל זה.

SkyLiNe 09-08-07 02:41

בכל מקרה דעתי
ראיתי אותך במציאות ואני חושב שיש לך גוף במצב מעולה,יש בנייה טובה,אתה אולי לא בנוי לפיתוח גוף תחרותי אבל אתה בהחלט בנוי להתעסק בספורט בשביל עצמך.

בהצלחה בהמשך הדרך :jockey:

sagi28 09-08-07 03:14

תגובה

אחי בתור אחד שמתחרה אני מעריך אותך
כי התחלתי לקחת סטרואידים נגעלתי מעצמך שאתה מזריק חומרים שאתה לא צריך, קיבלת החלטה נכונה ואתה עוש בשכל
שום גביע או פרס כספי לא שווה את ההרס של הגוף שלך בעתיד.
מה עם עם תתחרה בגוף החטוב?? זה פיתוח גוף טבעי שיבואו מתחרים יותר שפויים כמוני נגיד שלא לוקחים חומרים.
בין לפרוש לבין להתחרות רק עם סטרואידים אלי האנה פתר את הבעייה ועשה קטגוריה של הגוף החטוב.
אם תחליט לא להתחרות אני הראשון שיכבד אותך אני פשוט חושב שאוללי תתחרה בקטוריית משקל יותר מנוכה נגיד עד 80 או עד 75 או בגוף החטוב ואולי שמע תצוכל להתחרות בלי חומרים.
אין לי מושג כמה אתה שוקל עכשיו וכמה אחוזי שומן אבל הבנתי מההודעות בפורום שאתה בחור רציני אז אל תפרוש לפניי שהתחלת.
זה חוויה לעמוד על במה בתחרות, תתחרה לפחות פעם 1 בשביל החוויה בשביל הכייף הספורט ותמיד תוכל להראות לנכדים לילדים איך אבא היה פעם:)

Deja Vu 09-08-07 04:40

מבין אותך זה ספורט שלא זוכה לפרסום והכרה בארץ בכלל,אן בו כסף, ובנוסף דורש הקרבה מטורפת עשרים וארבע שעות ביממה. אבל בכל זאת אני מניח שהמצפון שלך הולך לעבוד שעות נוספות, כל פעם שתפסיד אימון או ארוחה ככה זה, בכל אופן בהצלחה עשיתה החלטה נבונה.

Night_Wolf 09-08-07 09:40

ציטוט:

פורסם במקור על ידי sagi28
כי התחלתי לקחת סטרואידים נגעלתי מעצמך שאתה מזריק חומרים שאתה לא צריך, קיבלת החלטה נכונה ואתה עוש בשכל
מה עם עם תתחרה בגוף החטוב?? זה פיתוח גוף טבעי שיבואו מתחרים יותר שפויים כמוני נגיד שלא לוקחים חומרים.
בין לפרוש לבין להתחרות רק עם סטרואידים אלי האנה פתר את הבעייה ועשה קטגוריה של הגוף החטוב.
אם תחליט לא להתחרות אני הראשון שיכבד אותך אני פשוט חושב שאוללי תתחרה בקטוריית משקל יותר מנוכה נגיד עד 80 או עד 75 או בגוף החטוב ואולי שמע תצוכל להתחרות בלי חומרים.
אין לי מושג כמה אתה שוקל עכשיו וכמה אחוזי שומן אבל הבנתי מההודעות בפורום שאתה בחור רציני אז אל תפרוש לפניי שהתחלת.
זה חוויה לעמוד על במה בתחרות, תתחרה לפחות פעם 1 בשביל החוויה בשביל הכייף הספורט ותמיד תוכל להראות לנכדים לילדים איך אבא היה פעם:)

עזוב בשקט את החומרים!!!

:diractor: :diractor: :diractor: :diractor: :diractor:

SuzukiR 09-08-07 09:56

ציטוט:

פורסם במקור על ידי sagi28

זה גרישה?

Night_Wolf 09-08-07 10:00

ציטוט:

פורסם במקור על ידי SuzukiR
זה גרישה?

אמת אמת :jockey:

אליאב קרייסלר 09-08-07 10:06

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ran7
אתה לא רוצה להתחרות??

לא החלטתי על זה עדיין ,
אבל שמע דבר אחד שאני יודע - אני לא מבין למה מפתח גוף שכל העיקר אצלו זה בעצם לפתח את הגוף ולהיראות טוב , צריך להיות כל השנה שמן נוזלי ומגעיל , בשביל שבועיים שבהם להיראות שיא, למה?! למההההההה!!!!
זה פשוט לא הגיוני הדבר הזה בגלל זה אני עושה כמו שאני עושה עולה נקי ולאט (חח בוא נעזוב את זה שבשבועיים האחרונים השמנתי כמו פרה)

Meir787 09-08-07 10:13

ציטוט:

פורסם במקור על ידי אליאב קרייסלר
לא החלטתי על זה עדיין ,
אבל שמע דבר אחד שאני יודע - אני לא מבין למה מפתח גוף שכל העיקר אצלו זה בעצם לפתח את הגוף ולהיראות טוב , צריך להיות כל השנה שמן נוזלי ומגעיל , בשביל שבועיים שבהם להיראות שיא, למה?! למההההההה!!!!
זה פשוט לא הגיוני הדבר הזה בגלל זה אני עושה כמו שאני עושה עולה נקי ולאט (חח בוא נעזוב את זה שבשבועיים האחרונים השמנתי כמו פרה)

תראה אם היה אפשר לעשות את זה נקי ויפה גם קולמן גם קאטלר וגם מרטינז היו עושים את זה נקי ויפה, חטובים ויבשים.. אבל זה פשוט לא נותן תוצאות אופטימליות..

Tamir H 09-08-07 11:02

ציטוט:

לא החלטתי על זה עדיין ,

כי מפתח גוף מקצועי הוא לא בנאדם רזה
לא אכפת לו איך הוא נראה כל השנה חוץ מיום אחד היום של התחרות
ואם בעלייה מלוכלכת משיגים הרבה יותר אז הוא יעשה את זה

yaronas 09-08-07 11:06

אתה לקחת את העסק בצד הלא טוב שלו..חומרים כרגע זה לא הבעיה, אם זה בהשגחה רפואיות.לדעתי המפתח גוף יכול לעשות מה שהוא רוצה בoff Season שלו..לאכול פיצות מדי פעם(יש תמונה של פיל הית טוחן פיצות אם אתה רוצה) לצאת למסיבות, ולשתות בירות לא יקרה לך כלום ,אתה רק תסדר את הראש שלך ותוכל להמשיך הלאה ולהגשים את החלום

אליאב קרייסלר 09-08-07 11:40

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Tamir H
כי מפתח גוף מקצועי הוא לא בנאדם רזה
לא אכפת לו איך הוא נראה כל השנה חוץ מיום אחד היום של התחרות
ואם בעלייה מלוכלכת משיגים הרבה יותר אז הוא יעשה את זה

אז זהו שלא , למה בעליה מלוכלכת משיגים יותר? כי אתה עולה יותר במשקל? אז מה? אולי אתה עולה קילו שריר ו3 שומן , זה לא שווה את זה...
בהנחה שיש ידע ויש גנטיקה טובה , אפשר לעלות נקי כל הקטע פה זה שבעליה מלוכלכת אתה בטוח שאתה גודל במסת שריר ב100 אחוז מהמקסימום , בעליה נקיה יכול להיות שלפעמים חסר קצת אוכל ואז מוסיפים , אבל עדיין אם לא מוסיפים יותר מדי אפשר לעלות נקי קח אותי לדוגמא בחיים לא נגעתי בחיטוב

Night_Wolf 09-08-07 11:56

ציטוט:

לא החלטתי על זה עדיין ,

מכות חזקות תקבל ממני ומעומר בדרך חזרה הבייתה מהחנות על ההודעה הזאת כניראה שאני לא הבהרתי את עצמי מספיק טוב אתמול:flowers:
אנחנו שקלנו כבר להוריד אותך באמצע איילון עקב אהבתך להישאר חטובון כל השנה באוף סיזן גרמה לעומר לחשוב על רעיון אירובי מעולה בישבילך ידידי :sbb4:

sagi28 09-08-07 12:56

תגובה

אלייאב אני בדעהה שלך
מפיצות המבורגרים שווראמות וגלידות רק משמינים
זה לא אוכל מזין לבנות איתו שרירים
צריך לאכול בריא כל 2-3 שעות כ 400 קלוריות כפול 6 ארוחות ביום ואז גדלים בשריר ולא סתם בשומן.
בלי סטרואידים והורמוני גדילה מעלים בשנה 4-5 ק"ג שרירי נקי אז כל שאומר לכם שהוא העלה 20 ק"ג במשקל בשנה נגיד אז או שהוא על סטרואידים והורמוני גדילה או שרוב מה שהוא העלה זה שומן.
שומן שנאגר מאוד קשה להוריד אותי, ולמה להתחיל דיאטה לקיץ מ17 אחוז שומן ואז להגיע ל8-9 כדי להיראות טוב בחם ולא להיות 11-12 ואז לרדת ל8-9 ככה ניראים יותר טוב כל השנה ויוצר קל לרדת בקיץ.
אלייב כרגע לא מתחרה והוא רוצה להיראות טוב כל השנה לא עם אחוזי שומן גבוה ועם עודפי נוזלים אז תכבדו את הדעה והרצון שלו.
המפתחי גוף הרציניים לא עולים מעבר ל13 אחוז כי יש להם הופעות, ואל תשכחו שעם חומרים איכותיים הם עולים יותר נקי ויוצתר קל להם להוריד לקאת תחרות.
פשוט מגעיל איך שלי פריסט ניראה באוף סיזן הוא מפסיד ככה הרבה פרסומות והרבה הופעות אורח, הוא מצליח לרדת אחרי דיאטה קשה של 3 חודשים לפחות עם חומרים חזקים.
בואו צראו לי מאמר שמוכיח שמגלידה שווראצה עוגה וכל גאנק אחר גדלים בשרירים ולא סתם מעלים שומן, וזה אוכל איכותי לפיתוח גוף???????

sagi28 09-08-07 12:58

תגובה

מה הקטע עם הגרישה???
אני ניראה רוסי????
קוראים לי שגיא גרשגורן ותשאירו תשם כמו שהוא:)

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 03:11.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ