![]() |
ציטוט:
זה שאת חושבת ש"התנפחת" יכול להיות אשליה של נוזלים או שעלית קצת מלוכלך משומן אבל תאמיני לי שאת לא תגדלי כמו גבר כל עוד לא תהיי על חומרים את יכולה אולי להוריד הילוך אבל לדעתי לוותר לגמרה זאת תהיה טעות בכל אופן זאת החלטה שלך |
ציטוט:
שהיא שרירית מאוד ועדיין נשית, אבל כמובן אצלה יש עזרה מקצעוית מכל כיוון והיא מבוגרת ממני בהרבה... אנני חושבת ממחר, לעשות כל הזמן ארובי, ו3 פעמים בשבוע אימוני כח. ובטן להמשיך לעשות כ5 פעמים בשבוע |
למה לעזוב?! תתאמני קצת עם משקולות פה ושם, תאכלי קצת מעל התחזוקה ותעשי הרבה אירובי ואת מסודרת.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
בכל אופן 5 פעמים בשבוע לעשות בטן זה לא אידיאלי בלשון המעטה, תסתפקי ב2-3. אירובי תעשי 4-5 וכוח 3 בדיוק כמו שאמרת. בהצלחה |
ציטוט:
אעשה כח בדגש יותר על איזור בטן ורגליים יותר מאשר ידיים חזה וגב. יאללה מחר מחכה לי שעה של ריצה ואימון רגליים ובטןן, מקווה לשרוד. |
סנדרה לפעמים אני משתגע איך את כל הזמן חוזרת לנק' הפתיחה שלך
את לא קוראת מה שכותבים לך? :mellow: לעבוד בטן רגליים ואירובי? טוב נו שיהיה בהצלחה.. אני התייאשתי |
ציטוט:
|
לדעתי ברמות האלה זה להיפך - אם מתאמנים משהו כמו 3 - 4 פעמים בשבוע ונחים הרבה - אפשר בקלות לעלות ביותר מסה מאשר אם מתאמנים 5 - 6 פעמים בשבוע (במיוחד באותו נפח). הרצון הזה להתאמן כמה שיותר הוא טעות שדי הרבה אנשים עושים.
|
יאללה הסתבכתי מעל ומעבר :(
|
מה הסתבכת?
תתחילי ב4 אימוני אירובי של 35 דק', תעלה ל5 של 35 דק' ואז 5 של 40 כוח 3 פעמים בשבוע Fbw וזהו |
תעשי אימוני הרמה אולימפית... זה כיף.
|
תעשי אימוני סטרונגמן
|
אני מדמיין את סנדרה מושכת את האוטו של ההורים ומרימה אבני אטלס על פלטפורמות...
|
ועושה הנפות במקום הבול עץ עם חבר שלה
|
אתם חולים :\
|
אנחנו? נכנסת ללינק של החתימה שלך?:jockey:
|
כן :] זה לא עושה אותי חולה :p
|
סנדרה
גם אני כמו כל השאר חושב שהמראה החטוב יותר החמיא לך יותר, אבל ! זה לא אומר שאת צריכה להפסיק עם המשקולות, רק צריך לדעת איך לגשת על זה, ישנן שיטות אימון מסוימות שמאפשרות לך להתאמן, להתחזק מבלי לעלות בשריר אם זה מעניין אותך דברי איתי, תשאירי הודעה בפוסט הזה או בפוסט חדש... |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:11. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ