![]() |
ציטוט:
עזוב אחי ,הנושא לא מתאים פה לפורום. |
ציטוט:
ת'כלס. |
חשפנית:wiggle:
|
דיאט קולה.
החברים צוחקים.. אבל על הזין. No pain no gain (במיוחד בחיטוב..) |
ציטוט:
לפעמים למבורגיני בשביל האנדרנלין |
פאניק קראלסברג רולז גולדסטאר פיכס
|
אני רק יכול לומר לך שהנס על חלב שלך הוא 150 קלוריות וזה בערך 2 שוטים של וודקה ככה שאתה סתם מגביל את עצמך ושותה משהו שווה קלורי לאלכוהול וזה ממש לא משנה מאיפה תכניס את הקלוריות הללו שני הדברים כמעט פחמימות נטו בחלב אין הרבה חלבון מה שכן בבירה יש כולסטרול אם אתה רוצה ללכת על הפן הזה ככה.
בכל מקרה פעם ב10 ימים אתה יכול להתפנק או להתחשב בזה כסכמה קלורית יומית... בקשר לבירות ווישטפן תמיד תיהיה הבירה המועדפת |
ציטוט:
בדיוק אותו דבר ... ראבק אנחנו מתאמנים וקורעים תתחת שבוע שבוע אז למה לא להתפנק פעם בשבוע ? חיים פעם אחת אחי.. אם אתה מתאמן ולא נהנה מהחיים מה זה שווה ? |
ציטוט:
40 וקצת שקל לבקבוק (לא מהחבית), שווה כל שקל. |
ציטוט:
את המק שוף הזאת אף פעם לא ניסיתי, מרתיעה משהו.. אני מעדיף גינס, או לף, וגם באלטיקה 9 זה נחמד לפעמים. ואף פעם לא כדאי להזמין מהחבית, במיוחד לא בארץ, הפאבים פה פשוט לא יודעים לטפל בחביות... |
ציטוט:
לך בכלל אסור לשתות יא קטין מת! |
ציטוט:
לף סבבה וגם ויין שטפן |
באלטיקה זה טוב? כל החיים אני מחפש את התשובה לשאלה הזאת...
|
ציטוט:
וואלה לא כזה מתלהב מבאלטיקה, זה נחמד לא יותר. היום היו טעימות של זה בטיב טעם בעבודה שלי שתיתי איזה כמה כוסות של באלטיקה 7, לא שוס אבל אחרי יום עבודה בירה זה תמיד טוב. |
ציטוט:
שכחתם הוגארדן. |
ציטוט:
גם מרפיס.. |
ציטוט:
אגב, יפה שאפ'חד לא זרק קורונה/סמואל אדאמס, בירות עם הילה סביבן, אבל שוות לתחת. טוב נסחפתי תחת, בית שחי גרוזיני. |
ציטוט:
גינס אנ'לא אוהב, לאדע יותר מידי מר בשבילי, לא התלהבתי. |
ציטוט:
|
ציטוט:
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:33. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ