![]() |
מצטער אנ'לא עושה את זה..
אבל לא חסרות סוכנויות |
ציטוט:
ואני בן 18 |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
יענו מינימום בסיס (18) + 80 שקל+ טיפים כל ערב 6 שעות משמרת.. תעשו ת'חישוב:sbb4: תלוי גם איפה אתם עובדים... היה לי יום אחד כפולה שעבדתי 12 שעות עשיתי 350 שקל טיפים לא כולל בסיס... |
אורי הקטע הוא שעל מיגרנות יכולים להשאיר לי 72 ולהגיד שזה הפרופיל שמגיע לי, כמו שלך הביאו 72 על מיגרנות.
הצבא הזה אידיוטי, הוא מנסה להחזיק אנשים בקרבי בכוח. |
ציטוט:
בכיף תאמין לי ... כל עוד זה לא מגיע לנקיון מה שאני לא מאמין שזה הייתי קופץ על המציאה סייקלים לכמה שנים קדימה ואיזה ב.מ.וו מתחת לבית כמובן בינתיים שאין לי אישה וילדים בכיף ... עם משפחה זה קצת יותר בעייתי |
ציטוט:
|
אני מאבטח בכיכר אתרים בתל אביב באיזה בר חבל על הזמן עושה משהו כמו 45+ לשעה
=] |
באיזה שעות העבודה אליאב?
|
ציטוט:
|
ואללה אם כבר הזכרתם דוגמנות יש לי חבר שמדגמן לאיזה סוכנות
כל הופעה 500 דולר!!!!!! |
חחח איזה עבודות.
לא מצאתי עבודה הכי טובה לקיץ אבל עכשיו משהו נחמד וקל. מישהו שחברים שלי מכירים הולך להפיץ את המשחק האנגלי apples to apples בעברית, והוא צריך מישהו שיתרגם לו את כל הכרטיסים של המשחק, על כל כרטיס מקבלים 5 שקל ויש 1200 כרטיסים. :) אז אני אתרגם לו. |
לי הציעו לדגמן לאיזו תוכנית בערוץ 2 דרך סוכן של חברת דוגמנות מפורסמת...הסוכן מתאמן במכון שלי והוא הציע לי את זה...זה גם היה כרוך באיפור גוף.
לא הסכמתי כי זה מפדח להופיע בטלויזיה שחצי מהמדינה תראה אותך כמו פרגית :blush: |
ציטוט:
ד"א.. לכל מי שאמר שכסף זה לא הכל בחיים.. יש לי משהו לחדש לכם.. כסף קונה הכל ואין דבר שאי אפשר להשיג עם כמות מספיקה של ירוקים... |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
חחחחחחחחח מירו יא חננה מה זה תקראו תספר הזה ותלכו לספר הזה
יא מניאק תבוא לעבוד בקסטן קצת תאמין לי יצא לך כל הסבתוחה מהראש |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:42. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ