![]() |
ציטוט:
אתה תראה את אותו המכשיר+פלטות עליו מלמעלה. זה פאונד 1000 אחוז,תמשיך להיתכווח עד מחר שזה קילו אבל זה פשוט לא! אם היתה מנסה לעשות חתירה בישיבה אם 130 קילו היית פשוט נדבק למכונה. אמרתי לך תנסה לקחת מוט ישר להשים 130 קילו ולהרים. |
ציטוט:
|
ציטוט:
מידה לא תמיד מהווה הוכחה לגודל אם אתה מבין למה אני מתכוון. לגבי החבר'ה של סטס. בסדר זה קילו אין לי כוח להיתווכח. |
אני חושב שהביקורות באמת מוגזמות
סטס נראה מעולה (כבר אמרתי מה אני חושב על הפוטנציאל של הילד הזה ) ואני מבין שהוא היה אחרי יום עבודה ארוך ומתיש ,אז אני לא אשפוט לפי הסרטון הזה האנשים בסרטון נראים לא רע בכלל יחסית לאנשים בגילם ,בהחלט יש עם מה לעבוד ,הביקורת היחידה שלי לפחות, הייתה על הטכניקה. |
ציטוט:
אני מציע לך להוריד את התמונה בחתימה,יצאת שם בהרבה פחוד מרשים ממש שאתה. |
ציטוט:
מישפט : כל מי שרוצה ליואת גדול היה גדולללללל בסוףףףףףףףףף :]] הוא רק צריך ללכת למכון כושר לפחות 4 פעמים בשבוע ולאוכל הרבה פחממות וחלבונים :] |
ציטוט:
|
ציטוט:
לסטס יש גנטיקה מטורפת ! יהיה נחמד לראות אותו עוד כמה שנים על הבמה |
ציטוט:
הפלטות האלה פשוט מאוד פאונד,אתה חושב שמישהו במשקל שלך 60 קילו . יכול להוזיז 130 קילו זה אומר עוד 70 קילו מהמשקל שלך :mellow: בוא לא נמשיך להיתווכח,שיהיה בהצלחה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
סטס מפלצת מהלכת יא ראבק
גם כל השאר אחלה גוף חטובים ויש מסה סבבה לגמרי! |
ציטוט:
זה פאנוד ולא יעזור,בחייאת רבאק קולמן בקושי עושה 200 קילו חתירה אתה רוצה להגיד שטסט בגיל 15 עושה 70 % מהמשקל של קולמן נו באמת לצאת מהסרט. אין לכם גם מה להיתלהב מהמשקל,אני מכיר מישהו במכון שלי שאני משתגע הוא עובד עם משקלים של כוסית וגודל וגודל כמו לא יודע מה.. משקל זה לא הגורם המכריע. |
ציטוט:
|
ציטוט:
אתה לא הייתי שם,אתה לא יודע אז אל תתוכח סתם |
ציטוט:
ראיתי את הסרטון ואפשר ליראות שזה פאונד,ולא קילו .. עזבו זה קילו חלס ביי לילה טוב. |
ציטוט:
|
תגידו, מה אתם מרוויחים מהויכוחים האלה? שמישהו יגיד לי משהו אחד.
|
ציטוט:
דרך אגב בתמונות שלך 3 חודשים יצאת מאוד מרשים. |
ציטוט:
לא ראיתה, אני ד"א עושה בנט אובר עם 125 קילו.. מסור 60 כל יד אז אתה אומר לי שאני לא עושה חתירה 130?..ורוני מה הוא בכלל קשור הוא בודי בילדר הוא לא מתאסק במשקלים ..אלה בפיתוח גוף.. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:07. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ