![]() |
טוב זה ברור שיש לה איזה שהיא בעיה, היא פשוט לא אומרת לך את הסיבה שבגללה היא נפרדת ממך..
|
ציטוט:
אוהבת אותך אבל לא רוצה הליות איתך?? ואא היה לי אקקס כזה בעע היינו בערך שנה יחד קצת פחות, וההורים שלו שנאו אותי כי אני "דרדרתי אותו" בלימודים, והוא היה נפרד ממני תאכלס כל חודש וחוזר בגלל הלחץ של ההורים, ובגלל שהחברים הדפוקים שלו סיפרו לו עלי סיפרים ש"ראו" אוית עם מישהו אחר.. what the hell.. לך תדע מה עומד מאחורי כל הסיפור, אינמצב שהיא תיפרד ממך ס=ת=ם, ועדיין תרגיש אליך משהו, צריכה להיות סיבה ממממש אבל ממש טובה, כי ברור שהיא אל רוצה להפרד ממך, אז שי גורם חיצוני מסים, בין אם זה חברים, חברות, משפחה, לימודים וכו' |
לדעתי היא חלשת אופי
|
אל תדאג גבר. אז מה אם היא מקבלת מהצד. אתה תתחיל לתת מהצד. מאיפה אתה יודע שהיא תמצא מישהו אתה לא יודע.
|
אחי תשלח לי את האיסיקיו שלך
יש לי ניסיון בחרא הזה ואני בטוח יכול לעזור לך אבל בטוח |
ציטוט:
|
מאור כתוב לי פה אם אתה יכול ...
סנדרה סתכלי רגע במוניטין..תודה |
ציטוט:
לא הבנתי מה הבעיה שלך? איפה הבעיה? לא ראית מישהו כמה זמן, איזה שבוע ויותר מכך, נפגשת איתו, אז לאות חיבה אתה מנשק אותו ומתחבק.. מה הקטע? |
ציטוט:
לתת לחבר עמין עקיצה שיתעורר בו רגש קינאה קטן. בנות נהנות לראות את החבר שלהן מקנא, האמת גם בנים נהנים לראות חברות שלהן מקנאות..או שזה רק אצלי ככה? בכל מקרה, התשובה היחידה היא לעורר קינאה |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 01:18. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ