ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   הבאסה של החיים שלי,דכאון גמור.תהיו רציניים בבקשה (https://israelbody.com/showthread.php?t=15231)

gman 27-07-07 02:17

טוב זה ברור שיש לה איזה שהיא בעיה, היא פשוט לא אומרת לך את הסיבה שבגללה היא נפרדת ממך..

sandrik 27-07-07 14:36

ציטוט:

פורסם במקור על ידי dstyle
דיברתי איתה היא אומרת שהיא אוהבת אותי שהיא חושבת עליי וקשה לה עם זה ושאני לא אחשוב עליה כי זה יעשה את זה קשה יותר ושהיא אוהבת אותי אבל אהבה זה לא הכל ( :s) ושטוב לה ככה קשה לה בלעדיי אבל שהיא צריכה לשכוח וגם אני ושהיה טוב אבל היה וזהו ולא נחזור יותר |: ואני עדיין לא מבין למה היא נפרדה ממני אם רע לה וקשה לה והיא אוהבת אותי ואני אותה והיה לנו כלכך טוב ביחד אתם לא יודעים יום לפני שהיא נפרדה ממני הייתי אצלה היא הסתכלה לי בעיניים אמרה לי אני אוהבת אותך מושלם לי איתך והכי טוב לי מהכל איתך אל תקשיב להורים שלי אני אדבר איתם ואחרי יום נפרדה ממני|: בגלל שפתאווווםם היא לא רוצה חבר סנדרה אולי את תסבירי תמצב ?את בת את מבינה

לך תבין בנות:mellow:

אוהבת אותך אבל לא רוצה הליות איתך??

ואא היה לי אקקס כזה

בעע היינו בערך שנה יחד קצת פחות,
וההורים שלו שנאו אותי כי אני "דרדרתי אותו" בלימודים,
והוא היה נפרד ממני תאכלס כל חודש וחוזר בגלל הלחץ של ההורים, ובגלל שהחברים הדפוקים שלו סיפרו לו עלי סיפרים ש"ראו" אוית עם מישהו אחר..

what the hell..

לך תדע מה עומד מאחורי כל הסיפור,
אינמצב שהיא תיפרד ממך ס=ת=ם, ועדיין תרגיש אליך משהו,
צריכה להיות סיבה ממממש אבל ממש טובה, כי ברור שהיא אל רוצה להפרד ממך, אז שי גורם חיצוני מסים,
בין אם זה חברים, חברות, משפחה, לימודים וכו'

eyalamzleg 27-07-07 14:55

לדעתי היא חלשת אופי

benwin21 27-07-07 15:08

אל תדאג גבר. אז מה אם היא מקבלת מהצד. אתה תתחיל לתת מהצד. מאיפה אתה יודע שהיא תמצא מישהו אתה לא יודע.

maor77 27-07-07 21:30

אחי תשלח לי את האיסיקיו שלך
יש לי ניסיון בחרא הזה ואני בטוח יכול לעזור לך אבל בטוח

Mikeo 27-07-07 22:21

ציטוט:

פורסם במקור על ידי sandrik
ובגלל שהחברים הדפוקים שלו סיפרו לו עלי סיפרים ש"ראו" אוית עם מישהו אחר..

תגידי, סנדרה, לא שאלה אישית, שאלה כללית כזאת: מה הקטע של בנות לנשק ידידים שלהן? ועוד מול העיניים של החבר שלהן? אני יודע שזה נשמע שאלה קצת מוזרה אבל שאלתי את זה ידידות שלי והן ענו תשובות שונות. את יודעת למה אני מתכוון- כשבחורה מחבקת ידיד שלה, נשיקות בלחי, פוצי-מוצי, אבל כשבחורה יושבת מחובקת עם ידיד שלה, זה כבר ממש מתחיל להגעיל! הוא לא החבר שלך, תתפסי ממנו מטר מרחק! והכי מעצבן זה שיש את הבחורים האלה שרואים שהחברה עושה את זה, ולא אכפת להם. כאילו מה זה? אולי אני קצת מיושן בראייה הרומנטית שלי, אבל אני פשוט לא מבין את זה

dstyle 28-07-07 01:26

מאור כתוב לי פה אם אתה יכול ...
סנדרה סתכלי רגע במוניטין..תודה

ShaySE 28-07-07 01:29

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Freddy Krueger
תגידי, סנדרה, לא שאלה אישית, שאלה כללית כזאת: מה הקטע של בנות לנשק ידידים שלהן? ועוד מול העיניים של החבר שלהן? אני יודע שזה נשמע שאלה קצת מוזרה אבל שאלתי את זה ידידות שלי והן ענו תשובות שונות. את יודעת למה אני מתכוון- כשבחורה מחבקת ידיד שלה, נשיקות בלחי, פוצי-מוצי, אבל כשבחורה יושבת מחובקת עם ידיד שלה, זה כבר ממש מתחיל להגעיל! הוא לא החבר שלך, תתפסי ממנו מטר מרחק! והכי מעצבן זה שיש את הבחורים האלה שרואים שהחברה עושה את זה, ולא אכפת להם. כאילו מה זה? אולי אני קצת מיושן בראייה הרומנטית שלי, אבל אני פשוט לא מבין את זה

לא הבנתי מה הבעיה שלך?

איפה הבעיה?

לא ראית מישהו כמה זמן, איזה שבוע ויותר מכך, נפגשת איתו, אז לאות חיבה אתה מנשק אותו ומתחבק.. מה הקטע?

sandrik 28-07-07 10:46

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Freddy Krueger

חח סיבה פשוטה ביותר
לתת לחבר עמין עקיצה
שיתעורר בו רגש קינאה קטן.

בנות נהנות לראות את החבר שלהן מקנא,

האמת גם בנים נהנים לראות חברות שלהן מקנאות..או שזה רק אצלי ככה?
בכל מקרה,

התשובה היחידה היא לעורר קינאה

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 01:18.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ