ציטוט:
פורסם במקור על ידי Kachok
ואללה LEO נוכחתי לדעת שאתה אחד מבעלי הידע הגדולים ביותר בפורום,לכן הופתעתי מההודעה הזו שלך,לא מתאים לך להתפרץ ככה.
מה שאתה רואה ממני זו ציניות,לא כניסה לוריד כמו שאתה מכנה את זה.
אם יבוא לי לעשות את זה,אני אכנס לפה ביום כיפור ואתאר לכולם את הארוחה שאני כרגע אוכל פרט בפרט , למרות שאני שומר יום כיפור כל שנה,אבל זו לא הנקודה.
זה לא פורום דתי,זה פורום של אנשים אקראיים שחולקים אותה חיבה לתחום מסויים ומרשים לעצמך גם לדבר על דברים שביום יום.
לכן,לא אתה ולא אף אחד אחר לא יגיד לי מה מותר לי ומה אסור לי להגיד ,גם אם אני מרגיש צורך להביע צחוק ,הומור,או ציניות על נושא מסויים,כל עוד זה לא מוגזם,ולדעתי צחוק על 9 באב זה לא מוגזם,אתה לא רואה אותי פה צוחק על השואה,מלחמת לבנון,יום כיפור אפילו או נושאים רגישים אחרים.
לא מוצא חן בעיניך , זבש"ך
|
אבל מה הבעייה שלך שאתה בא לפה בבנראה לי 5 תגובות של "אוכל חזיר ליד בית כנסת"
ולמה הזה חייב לבוא ב"חג שמח" ביום השואה שזה התאריך המקביל ל9 באב(מעניין אם החילונים עוד 100 שנה יחשיבו את השואה גם לתאריך דתי בלבד ובכלל ישאלו אם היא הייתה קיימת למרות שיש מספר חרדים שלא קמים בבצפירה ביום השואה)
זה פשוט לא לעניין לשום מקום , זה מרתיח וזה מעצבן וזה בוואדאי לא מראה על שום ליברליות או התנגדות לכפייה דתית
טוב שיהיה , סולחים לך (ואני מבקש סליחה על ההתפרצות =]) את האמת גם אני לא צמתי... ולמה? כי לא ידעתי שהיום 9 באב איזה אובסורד הא :(
בכל אוםן , המשפט של הצדיק באמונתו יחיה לדעתי באמת נכון יותר , אבל אני דווקא מעדיף להשתמש בו אחרת:
בן אדם אכפתי שמועיל לחברה יחיה באמונתו ואסור לכפות עליו דברים וצריך לכבד את זה.
בן אדם שעושה חרא דווקא ובלאגאנים גם אם הוא אולטרה אורתודוקסי , לא מדיע לו לחיות בשלווה אם אמונתו.
|