![]() |
להיות שמן באופסיזן זו בחירה של באדיבילדר שתלויה לחלוטין בגנטיקה שלו. יש הרבה באדיבילדרים שדווקא נהיים קטנים יותר באופסיזן - קוין לברוני למשל, שהיה מוסיף מסה לפני תחרות, ונשאר חטוב כל השנה. כל אחד ומה שמתאים לו.
|
ציטוט:
סורי,הרמת לי להנחתה. http://i13.tinypic.com/4y5ided.gif |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
לך דגמן ברדיו..
ארבל, רשמתי לו תגובה! הוא לא קרא את התגובה! ואני לא זוכר כרגע, ואין לי כוח לבדוק אבל אני מניח שעוד אנשים ענו לו, לא סתם רשמתי לו תגובה ! רשמתי לו תשובה לשאלה שלו, ובמקום לקרוא, הוא שואל אותה שוב! חוצפה! אותך לאמא! |
ציטוט:
רשמת ניטרלי, משמע לא תעלה, (אין שינוי במשקל) תישאר באותו המשקל.. (אין שינוי במשקל) אתה יכול להיות במאזן חיובי ממש קטן 200-300 קלוריות ( חיובי = טוב = למעלה = עלית במשקל = שינוי במשקל) ולא יראו את השינוי מבחינת שומן, (לא יראו שינוי = תיראה אותו הדבר = לא תיראה שמן ) תקפיד על אירובי גם (להקפיד, להתמיד, לעשות הרבה, אירובי, פעילות שמאיצה קצב חילוף חומרים ושריפת קלוריות , כגון ריצה / נסיעה על אופניים / שחייה / שחמט ) (ה200-300 קלוריות צריכים להיות בנוסף ל200-300 קלוריות שכיסית את האירובי) יקח לך מלא זמן לעלות, (מלא זמן = הרבה זמן = מספר רב של ימים = מספר רב של שבועות) אבל תעלה משו... (תעלה = תעלה במשקל = תעלה בשריר , ראה למעלה לא תיראה שמן = תעלה כמעט נטו שריר בלי שומן, אומנם לאט אבל תעלה , ראה הסברים למעלה) |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 05:47. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ