![]() |
אני לא מסוגל לשמוע טראנסים לא בגלל שהלחנים שם מכוערים - אלא בגלל שאני פשוט לא יכול לשמוע "מוזיקה" בלי כלים אמיתיים שכולה אלקטרוניקה.
|
ציטוט:
אבל עכשיו יכול להיות שמישהו ייכנס ויאהב ובאמת יקשיב למוזיקה ויפסיק עם הסטיגמה של "רוק זה פריקים וצרחות" אגב הנה עוד קליפ שאני ממש אוהב שלהם http://www.youtube.com/watch?v=yLAjK...elated&search= |
לא סובל מזרחית
זה כול כך עלובבבב |
אז אם תשמע במקרה טראק יפה, אתה תגיד לעצמך "אני לא שומע את זה, אין פה כלים אמיתיים"?
טראנס זו מוזקיה מדהימה, לך יש את הזכות המלאה לא לאהוב אותה, לי יש את הזכות המלאה לאוהב אותה, אבל בנאדם - למה לכתוב שטויות כמו "בטראנס אין חיים" "טראנס זו מוזיקה של ילדים"? תכבד! |
אימו.
עוד המאניוקים האלה קוראים לזה רוק אנחנו לא נקבל אותכם לקהילת שומעי הרוק לעולם |
ציטוט:
כל אחד עושה פוני ונראה כמו נקבה ואומר שעצוב לו בחיים כדי להיות בפוזה של אימו. אם הייתי יכול הייתי משמיד כל אחד מהם... |
ציטוט:
|
ציטוט:
וכמובן זה דבר הרבה יותר מסוכן ומגעיל , הם צעד אחת לפני מצעד הגאווה האימוי מטרוסקסואלים עוד אפשר לקבל בקלות , הם יוצרים "סטייל גברי יחודי" אימוים פשוט נראים כמו בת , בארץ המצב הכי חמור כבר 5 פעמים שעברתי ברחוב ( בעיקר בת"א יש את זה שמתי לב כי כל פעם שאני שם אני רואה אותם) ולקח לי 5 דקות של וויכוח עם המלאך והשטן האלה על הכתפיים אם זה היה בן או בת... אני גם לא יודע למה אבל הם מגיעים לגיל 15-17 ככה והם לא מפתחים גבריות כאילו אין להם מסת שריר וכמעט לכולם יש ג'ינו , אין להם שיער או סימני גילוח נראה לי ההתנהגות שלהם פשוט הורגת את רמות הטסטוסטרון שלהם בצורה זו או אחרת... לדוגמה בנות אימו עוד אפשר לסבול אותן כי הן דומות ומתנהגות כמו בנות פחות או יותר ... |
ציטוט:
הייתי עצוב כמו ילד שלקחו לו סוכריה מהיד, אחרי ששמעתי שמיקו והראל התפרקו, הראל לא יודע מה קרה איתו אם הוא ממשיך לעשות מוזיקה, מיקו עדין מתקלט. |
מזרחית... רובם דוחים אותי.
|
מטאל לסוגיו(בעיקר ובעיקר בלאק ודת')
דיכאון וכל שיר שיש בערבית. |
ציטוט:
|
אתם מכירים את הפרחות שנכנסות לאוטבוס בפול ווליום של דיכאון בפלאפון.. איכסססס
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל המטאל והחרא האלה שחותכים וורידים אנערף.
פעם הייתי במסיבה של דבר כזה עשו פוגו עכשיו לא ידעתי מזה קיצר מלא התנגשו בי תפסתי אחד דפקתי לו תמכות של החיים :boxing: |
Recoba בחיים לא שמעתי על קליפורניה סאנשיין, תעלה את הטראק הזה.
|
ציטוט:
תופים בלתי מוסברים, כמה שאתה צודק:unsure: :unsure: |
ציטוט:
אנטון! איך יכולת?? איך יכולת לשכוח את הז'אנר הכי שנוא עלינו בכל העולם? את מה שאנחנו מוכנים להרוג בגללו? להקות בנים :thumbdown: :mad :thumbdown: :mad: :thumbdown: :mad: : |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:42. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ