![]() |
אני לא אכתוב את כל מה שיש לי לומר ומה אני חושב, כי אלו לא דברים מרננים
במילה אחת: ביזיון |
לא יעזור כלום, עומר יתן בראש בכל מקרה!:)
גם גלעד יפתיע הרבה מאוד אנשים. בהצלחה לכל המתחרים! |
ציטוט:
אני מתלבט כרגע בין לסטור לך עם איבר המין שלי ,או פשוט לסטור לך הגישה שלך (ושל אנשים כמוך ) זה מה שקובר את הענף הזה בארץ ,בושה וחרפה איך שאתה מתייחס למתחרים ,לפחות להם יש את הביצים לעלות על במה |
ציטוט:
גדול אתה |
יש ווליום כנרת איזה לא מתאים
|
ציטוט:
חח התלבטות :S |
עצוב עצוב שאנשים חושבים ללכת להישרף בחום של טבריה, במקום ללכת לתחרות מר ישראל וקוראים לעצמם באדי בילדרים.
|
כן באמת עדיף להסתכל על גברים שריריים משומנים בבגד ים מאשר להיות באירוע ענק
עם טונה כוסיות... |
ציטוט:
מר ישראל יש פעם בשנה |
ציטוט:
:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: |
זה מזכיר תקטע שהיה בחירות לממשלה וכל האלה שהיו אמורים להצביע לעלה ירוק טסו למסיבת סמים :)
|
מי שרוצה לבוא למר ישראל שיבוא בכייף אני אהיה שם בשתי התחרויות!
באחת אתחרה ואשתדל להגיע במיטבי ולסים זין ענק על מי שיהיה לו הערה רעה להגיד לי ובשניה פשוט יבוא לעודד את עומר אם יחליט להתחרות בנאבא אחרי השינויי הזה אם לא אני אגיע בכל זאת כי זה ספורט שאני אוהב כמו שאנשים הולכים למגרשי כדורגל בישביל לצפות במשחקי כדורגל אני אבוא למר ישראל! |
הייתי משמיד את האירועים האלה כמו בומבלה , ווליום כינרת , עיר הנוער וכל אלה... אני פשוט שונא את השטויות האלה בטירוף.
|
ציטוט:
|
שאלה בלי לצחוק כי בטוח יהיו פה כמה כאלה....אם אני שוקל 58 אני יכול להתחרות יאנו סתם בשביל הקטע? לא מנסה לנצח או משו?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אלה... זה לא שאין לי כבוד,פשוט מאוד הרמה כאן כל כך נמוכה שזה לא יאמן.. המתחרים שמזריקים כאן בכמויות לאומת אנשים בארה"ב שאפילו לא מתחרים... נראים כאן ממש בדיחה! תסכים או לא תסכים. זה המצב בין אם תרצה או לא! תסתכל על המתחרים שיש כאן ותבין, אני בכלל לא רוצה להגיד שמות.. הרמה בישראל כל כך נמוכה שלא היתי מתאמץ אפילו לעלות על במה כאן ואני יגיד גם למה.. קודם כל לא ראיתי אף מתחרה ישראלי שבכלל זה להכרה בעולם חוץ מאלי אנה ,שבכלל אין לכם כבוד לבנאדם הזה.. אף מתחרה בארץ לא הגיע לשום מקום,הבעיה שהוא תמיד ישאר תקוע כאן.. זה המציאות.. כשאני מסתכל בחו"ל ואני רואה את הרמה ואת הפירסום והכבוד שהם מקבלים מאנשים ברחוב וכו' לזה אני קורא תחרות.. לא ברמה שיש כאן בארץ כי לצערנו כל המתחרים כבר תקועים כאן ולא שמעו עלהם באף מקום בעולם.. חוץ מלוליק,עמית ספר מקום 19 בעולם וזהו.. לבנאדם שאני באמת רוכש כבוד זה מאור זדרד.. אם היה מישהו שישקע בו כמו שצריך הוא היה מגיע רחוק מאוד.. אתה יכול לנסות לצאת מצחיק,או חכם או לא יודע מה.. כל מה שאמרתי זה עובדות שקיימות בשטח.. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 08:27. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ