![]() |
ציטוט:
כי גיל הכין לי את התוכנית הזאת, ואמר לי שהיא נותנת דגש לידיים.. אני מקווה ליראות תוצאות. |
ציטוט:
|
ציטוט:
אני כרגע עושה תוכנית דגש ידיים שאני חושב שהיא באמת יעילה..: A-חזה(9) גב(9) יד קדמית(3) יד אחורית (3) B-רגליים כתפיים(לא חשוב כמות סטים כרגע..) C-יד קדמית(6) יד אחורית (6) בA העבודה על הידיים לא עצימה במיוחד ועד C הן מספיקות להתאושש. ובC העצימות בינונית. את התוכנית אני מתכוון להתחיל ממחר, אם אני מרגיש שאחרי C יום אחד לא מספיק לי אז אני אנוח יומיים(ABCXXABCXX) יש חוות דעת? בולט? מישהו? |
גיל אתה יכול לפרסם את התרגילים שאתה עובד איתם על הידיים?
|
ציטוט:
אני לא חושב שאם היא לא היתה טובה בשבילי, אז הוא היה נותן לי אותה לא ? |
ציטוט:
כפיפות במוט w כפיפות מרפקים כנגד דאמבלים בעמידה. כפיפות מרפקים בעמידה כנגד פולי תחתון. יד אחורית. לחיצה צרפתית. הרמת משקולת מאוחרי הראש. משיכת בחבל בפולי עליון. |
ציטוט:
אהה ותודה נראה לי אני יאמץ את התרגילים האלה... ה יד אחורית זה ב A ויד קדמית זה ב B |
ציטוט:
וגם אמרתי שאף אחד פה לא גדול מספיק כדי לעשות תוכנית "דגש", ופשוט צריכים להתרכז בלגדול בכלליות. בואו נשאיר את הדגשים לאנשים שמתכוננים לתחרות, שם מורידים על חוסר פרופורציה. ציטוט:
אני זז לישון. לילה טוב לכולם |
ציטוט:
לך לגיל גרנות הוא יעשה לך תוכנית חח.. לילה טוב בולט ולילה טוב לשאר. |
ציטוט:
שמע זה לא קשור לזה שאני ענק ויש חוסר פרופורציות מטורפות... סתם רוצה שהידיים יגדלו בתקופה הזאת יותר מאשר שאני רוצה שהאחרים יגדלו.. לא צריך להתחרות כדי לשים דגש על משהו, אבל לגבי זה שאמרת שאין דבר כזה לתת דגש לשריר, אלא להזניח את השאר אתה צודק.. |
איזה שטויות דגש על ידיים, לא שמעתי על זה אולי רק אצל כימאים. סופרסטים זה לא לכימאים??? כי על טבעיים אני שמעתי שזה לא עובד. יש אצל מקרוברט מאמר על אימון לידיים אמיתי לידיים בלי כל השטיות, וכל המוזר שם שאני בכלל לא ראיתי שם 10-20 סטים לידיים! אלא זאת תוכנית כללית רגילה שהדגש שם זה כל הגוף.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
תודה אחי אבל זה לא נראה שונה בהרבה מתוכניות אחרות ליידים...אבל אחלה השקעה בכל זאת
|
ציטוט:
אם מישהו רוצה שאני אתרגם עוד מאמר שרק יאמר. |
תודה מענין מאוד מוזר אני לא מצליחה לתת לך מוניטין
|
ציטוט:
|
חזק.מוניטין!
|
תודה על התרגום אחי
מוניטין |
איתן זה שונה ממשהבאת לי .. אתה מציע לי לעשות את זה במקום משדיברנו עליו??
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 03:08. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ