ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   גלריות הגולשים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=6)
-   -   תמונות חדשות שלי מהחיטוב לקראת התחרות! (https://israelbody.com/showthread.php?t=14141)

ניגרי ענק 13-07-07 09:46

ציטוט:

פורסם במקור על ידי bigbit
לא התכוונתי לשיפור גדול אבל שיפורים קטנים..ויש אופציות לשיפור בשריר גם במאזן קלורי שלילי..

לעולם לא.
תמצה מה שאפשר, ובאמת תדגיש בתחרות שוב ושוב צדדים חיוביים שזה ידיים וכתפיים.
פול מאסלס או טרייספס מהצד יכול להתאים למטרה הזאת.

bigbit 13-07-07 10:48

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ניגרי ענק
לעולם לא.
תמצה מה שאפשר, ובאמת תדגיש בתחרות שוב ושוב צדדים חיוביים שזה ידיים וכתפיים.
פול מאסלס או טרייספס מהצד יכול להתאים למטרה הזאת.

לא הבנת אותי אבל לא משנה
תודה על העצה

Daniel-Barak 13-07-07 11:22

ציטוט:

לא הבנת אותי אבל לא משנה
תודה על העצה

אביב מציע לך פשוט להרבות בפוזות שבהן הצדדים החזקים שלך - כתפיים וידיים, בולטים.

וה"לעולם לא" מתייחס לכך שאי אפשר לעלות במאסת שריר במאזן קלורי שלילי

ThaiB0X 13-07-07 12:14

חבר'ה

מה הכוונה ייבוש ברגליים ?
הוא לא הוריד כבר את כל עודפי הנוזלים שהיו אגורים לו בגוף בתחילת תקופת החיטוב ?
ואיך לעזעזל אפשר להוריד נוזלים ממקום אחד ממוקד בגוף ?

Darious 13-07-07 13:11

תותח, נראה מאסיבי..אחלה כתפיים חזה ובייספס. בהצלחה בתחרות.

DropDead 13-07-07 17:37

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ThaiB0X
חבר'ה

מה הכוונה ייבוש ברגליים ?
הוא לא הוריד כבר את כל עודפי הנוזלים שהיו אגורים לו בגוף בתחילת תקופת החיטוב ?
ואיך לעזעזל אפשר להוריד נוזלים ממקום אחד ממוקד בגוף ?

הוא הוריד שומן וגם הרבה נוזלים אבל עדין במצב שהוא נמצא בו עכשיו יש בגוף כמות מסוימת של נוזלים
ויש תקופה לפני התחרות בה מיבשים את הגוף מנוזלים ( ואי אפשר להתמקד במקום אחד..)

Night_Wolf 13-07-07 17:43

ציטוט:

שהתחלתי את ההכנות לתחרות זה היה בחודש יוני של שנה שעברה..שקלתי 82 קילו ואז עשיתי חיטוב ל73.5 ואז משם עליתי למסה של 92 קילו..ועכשיו אני בחיטוב
לא ענית לי אם אתה מתחרה?ואם כן באיזה קטגוריה?

אני לא אוהב לדבר על נושא התחרות כלכך אחי אני מאוד לחוץ מזה כי זאת הפעם הראשונה שלי וממש אין לי ניסיון אני משקיע את כל מה שאני יכול בתזונה ובאימונים וכמובן עובד פה ושם על הפוזינג.
אני רוצה ומתכנן לעלות לתחרות של IFBB שמה הרמה פחות מקצועית מנאבא לקטגוריה של עד 21
זאת תהיה הפעם הראשונה שלי ואני לא מצפה לשום צעקות "הידד" או מקום ראשון אני בא בישביל ניסיון ואחרי זה עושה פעם ראשונה אוף סיזן רציני מעלה מסה כמו מאניק עד שאני נהיה מפלצת וב"ה אתחרה בשנה הבאה או ב2009 מתי שאני אחליט שוב.:blush:

bigbit 13-07-07 18:34

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Night_Wolf
אני לא אוהב לדבר על נושא התחרות כלכך אחי אני מאוד לחוץ מזה כי זאת הפעם הראשונה שלי וממש אין לי ניסיון אני משקיע את כל מה שאני יכול בתזונה ובאימונים וכמובן עובד פה ושם על הפוזינג.
אני רוצה ומתכנן לעלות לתחרות של IFBB שמה הרמה פחות מקצועית מנאבא לקטגוריה של עד 21
זאת תהיה הפעם הראשונה שלי ואני לא מצפה לשום צעקות "הידד" או מקום ראשון אני בא בישביל ניסיון ואחרי זה עושה פעם ראשונה אוף סיזן רציני מעלה מסה כמו מאניק עד שאני נהיה מפלצת וב"ה אתחרה בשנה הבאה או ב2009 מתי שאני אחליט שוב.:blush:

הבנתי אחי..זה רעיון טוב..גם אני היתי צריך לעשות ככה..

Homie 13-07-07 21:57

ציטוט:

עלק לא תקבל הידד, אני שם בקהל, אני מצלם את כל הקהל ומסתכל מי לא צעק לך,
בסוף התחרות מחכים ביציאה עם הסירטון של הקהל.

Desperado 13-07-07 22:24

גלעד אחי סתכל רגע במוניטין

arbel2 14-07-07 01:21

ציטוט:

משום מה יש לי הרגשה שב2009 תהיה באיזה 120 קילו עם בייספס חמישים ,ואני רק אתחיל עליות רציניות מאוד במסה כשאני אצא מהצבא :(

ThaiB0X 14-07-07 10:46

ציטוט:

פורסם במקור על ידי DropDead
הוא הוריד שומן וגם הרבה נוזלים אבל עדין במצב שהוא נמצא בו עכשיו יש בגוף כמות מסוימת של נוזלים
ויש תקופה לפני התחרות בה מיבשים את הגוף מנוזלים ( ואי אפשר להתמקד במקום אחד..)

אוקיי. איך אתה מייבש את הגוף מנוזלים ?

DropDead 14-07-07 11:21

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ThaiB0X
אוקיי. איך אתה מייבש את הגוף מנוזלים ?

אני לא

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:10.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ