![]() |
ציטוט:
אבל עדין לא הבנתי איפה אני טועה ? במה בדבריי אמרתי והם לא נכונים ? |
ציטוט:
זה רק פורום ידידי. קראתי 2 מאמרים ? אני יכול ללמד אותך הרבה דברים,אתה חושב שאם אתה נימצא אצל גיל אז אתה חכמולג גדול. בוא ותסביר לי איפה הטעות שלי ובמה טעיתי בבקשה ? למה אתה פשוט בורח ? |
ציטוט:
|
ציטוט:
<--------- וזה חסר טעם ופשוט חבל לבזבז אנרגיה על זה ואני כבר לא אצל גיל ממזמן , וגיל לא מביא לך ידע גיל מביא לך תוכנית אימונים ותזונה , את הידע רכשתי בזכות עצמי. בולט אמרתי לך זה התעסקות בחרא לא שווה את ההשקעה בחיפוש לא נראה לי שיש מחקר על העניין.. |
ציטוט:
מה אמרתי שהוא לא נכון ? עד רבה אם אני טועה אני רוצה לילמוד ולהשכיל ממך כדי לדעת ולירכוש ידע. |
ציטוט:
אז מה בעצם לא נכון ממה שאמרתי ? |
ציטוט:
|
mosheB הדבר היחידי שיש לי להגיד, זה שאתה חיקוי סוג ד' של m0she התותח.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
נודניק ? אף אחד לא הכריח אותך להגיב להודעות שלי :jockey: |
ציטוט:
ולא הבנתי מה הבעיה עם רוטב צי'לי? ציטוט:
ולפי מה שאתה אומר אני מבין שאני צריך להוסיף עוד פחממות? |
ציטוט:
אתה ילד קטן חבל להתווכח איתך. בקשר ל"קולמן הפחדן" , תמשיך לקרוא תחכים אבל אל תשלול ותגיד לאנשים אחרים שהם לא מבינים שום דבר או שהם "מתלהבים " מהידע שלהם כי הם באמת מבינים עניין ואם זה לא נראה לך לעין אתה תתקוף אותם. בקשר לצ'לי יש סוכר כמה זה משנה ויזיז? לא יודע גם לא דוגל בקיצוניות אבל לדעתי אפשר להתווסף בדברים מועילים יותר כמו פלפל או קוזברה ושאר הדברים הטובים לא פחות .. ועל המחשבונים של אילמפוס מזמן אי אפשר לסמוך.. בהצלחה. |
קוזברה? מה אתה רוסי?
כוסברה |
זו בדיחה אישית וזה הרגל...
|
ציטוט:
אתה מיישם את הדברים שאתה מאמין בהם, אני מיישם את שלי, זה כל מה שיש לי להגיד. |
ציטוט:
עכשיו אחרי שסיימתם את הוויכוח החמוד שלכם מישו יכול לעזור לי? |
מקפיץ
|
ציטוט:
|
ציטוט:
תנסה מה שנראה לך הכי מתאים לך, לא עובד טוב? לא מרוצה? תנסה עצה אחרת, לא עובד? תנסה עצה אחרת, סך הכל כל גוף שונה, למרות שיש דברים בסיסיים. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 06:15. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ